Partyflock
 
afbeelding MTV
organisator
SiteSite mtv.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
Concept
Informatie
MTV is het jongerenkanaal dat via verschillende platformen de jongerencultuur belicht. Het analoge kanaal MTV biedt series en muziek. Op de digitale kanalen MTV Brand New, MTV Live HD, MTV Music 24, MTV Dance, MTV Hits en MTV Rocks is 24 uur per dag muziek te zien. Op de website www.mtv.nl zijn MTV shows en de laatste muziekvideo's online te bekijken. Op 1 augustus 1981 werd MTV gelanceerd in Amerika, op 1 augustus 1987 werd MTV Europe gelanceerd en in september 2000 vond de lancering van MTV Nederland plaats. In februari 2010 lanceerde MTV Nederland in samenwerking met Hi het mobiele netwerk MTV Mobile. Via MTV Mobile zijn de mobiele tv kanalen MTV Music en MTV Snax exclusief te zien...
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
105·feesten
7·in de toekomst
98·in het verleden
28·nieuwsberichten
3·fotoshoots
288·foto's
25·video's
5·winacties
5566·bezoekers
4346·unieke bezoekers
337Partyflockfans
130.9 KFacebooklikes
370·albumfoto's
3·verslagen
zeer goed·stemresultaat (1635 stemmen)
Nieuws
De bekende Rotterdamse club Perron opent tijdens REC. Festival haar deuren voor een uitgebreid DJ programma. De in 2015 gesloten club huisvest vrijdag 3 november de modulaire synths van Colin Benders en een nachtprogramma van Ostgut Ton.
Strange Sounds From Beyond, het Amsterdams platform voor obscure en experimentele muziek, vult op zaterdag 4 november de hele nacht BAR met een line up met pareltjes van morgen.
Na shows in steden als New York, Tokio, Las Vegas, Moskou en Miami draait dj/producer D-wayne morgen in de dynamische havenstad Rotterdam tijdens Club MTV presents: Afrojack & Friends, een pre-party van MTV EMA 2016.
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november strijkt een nieuw festival neer in Central District te Rotterdam. Op steenworp afstand van Rotterdam Centraal brengt MTV presents REC. in acht zalen een internationale programmering met Santigold, SBTRKT (DJset), Skepta, Rhye, Mount Kimbie, Stormzy en Mayer Hawthorne. De stad Rotterdam is meer dan alleen het decor van dit festival: REC. wil een festivaldorp bouwen dat ongekend is voor Nederlandse binnensteden. 2
De leukste feesten in september staat alom bekend als de laatste maand van het festivalseizoen. Lowlands is net achter de rug, en de brandende zon maakt plaats voor aangenaam nazomers weer met een licht briesje. Amber Schutte van Dresscode.­nl ging op zoek naar de leukste parties met een dresscode om het festivalseizoen mee af te sluiten en geeft kledingtips. Nu hopen dat het weer meewerkt!
Hij is er, de timetable van MTV Mobile Beats, zaterdag 16 augustus op Tanzbrunnen, Keulen BE. Er ontbreekt echter nog één naam op het affiche, de openingsact van de Beach Stage, het is wachten op de winnaar van de 'Mixcloud DJ Competition'.
Al zeven jaar balanceert Valtifest kundig op het randje van zinnig en zondig. Voor de zevende editie slaat de jaarlijkse afsluiter van het festivalseizoen definitief door naar de laatste categorie. Met als overkoepelend thema de Zeven Zonden presenteert Valtifest met trots de 2014 line-up.
Op de NDSM-Werf wordt op 6 september voor de zevende maal het festivalseizoen op uitbundige wijze afgesloten door Valtifest, het enige echte Amsterdamse stadsfestival, waarbinnen een vernieuwende elektronische muziekprogrammering hand in hand gaat met creativiteit, humor, vrijheid en een jaarlijks vernieuwd thema. Dit jaar veranderen De Zeven Zonden de NDSM-Werf in een zinderend voorportaal van de hel, dan wel in de zevende hemel.
Op zaterdag 26 april viert Nederland de allereerste Koningsdag! Vandaar dat Kingsday Festival extra gaat uitpakken! Yes, de organisatie gaat door waar ze gebleven was en breidt daarom dit jaar uit tot het grootste Koningsdagfestival van Nederland! Het terrein is open vanaf 12:00 en de muziek start om 13:00. Check gauw de timetable!
Kingsday Festival biedt zaterdag 26 april een bonte verzameling DJ's en live acts van internationale allure en Nederlandse headliners. Verdeeld over vier area'ss geven van 12.00 tot 21.30 uur zo'n 30 artiesten acte de présence, waaronder: Nicky Romero, DJ Fresh, GoldFish, Klangkarussell, Joris Voorn, Yellow Claw en DJ Snake. Daarmee is Kingsday Festival de grootste koningsrave van Nederland. Het festival vindt dit jaar voor de derde keer plaats in en rond het Olympisch Stadion in Amsterdam. 1