Partyflock

In Retraite Festival

 

In Retraite Festival

In Retraite Festival (afbeelding)
organisator
SiteSite in-retraite.nl
AdresOttersum
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage
Informatie
Het enige meerdaagse muziekfestival in Nederland dat gehouden wordt in een voormalig klooster. In- en outdoor gevuld met Disco, House en Techno.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda In Retraite Festival
In Retraite Festival3 bezoekersRoepaen PodiumOttersum
In Retraite Festival3 bezoekersRoepaen PodiumOttersum
In Retraite Festival3 bezoekersRoepaen PodiumOttersum
Statistieken


x
9·feesten
1·in de toekomst
8·in het verleden
4·nieuwsberichten
9·video's
2·winacties
387·bezoekers
137·unieke bezoekers
22Partyflockfans
2.7 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (51 stemmen)
Nieuws
Driedaags festival incl. camping op klooster Maria Roepaen LB met o.a. (Live) Dj's, ruime randprogrammering, hottubs, bizarre optredens en meer.
In het tweede jaar van 12inchCity's In Retraite op klooster Roepaen gaat het festival binnenkort uitverkopen. Voor het eerst zijn er dit jaar zondag-tickets beschikbaar.
Na de zo goed als uitverkochte editie in 2016 is 12inchCity's In Retraite Kloosterfestival weer aanstaande en wel van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juli 2017. Tijdens dit festival wisselen zonovergoten dagen, gevuld met luieren, hottubs, massages en spelen zich af met nachtenlang feesten in en rondom het klooster. Dit jaar wederom een fijne mix van de beste dj's in deephouse en techno. Aanvulling op de meer dan 50 dj's zijn een aantal live artiesten die de basis van muziek lijken te hebben uitgevonden. Zij treden op met een heel arsenaal aan instrumenten live on stage.
12inchCity's In Retraite Kloosterfestival beleeft zijn debuuteditie van 8 tot en met 11 juli 2016. Tijdens dit festival wisselen zonovergoten dagen, gevuld met luieren, yoga en sport zich af met nachtenlang feesten in het klooster.