Partyflock
 

In Retraite Festival

afbeelding In Retraite Festival
concept
Concept van .
SiteSite in-retraite.nl
E-mailcommunicatie@12inchcity.nl
AdresOttersum
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Het enige meerdaagse muziekfestival in Nederland dat gehouden wordt in een voormalig klooster. In- en outdoor gevuld met Disco, House en Techno.

Uitgaansagenda In Retraite Festival

Laatste feest was op zondag 7 juli 2019: In Retraite Festival, Roepaen, Ottersum
Statistieken
11·feesten
11·in het verleden
4·nieuwsberichten
11·video's
2·winacties
433·bezoekers
154·unieke bezoekers
80Partyflockfans
5.2 KFacebooklikes
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (70 stemmen)
Nieuws
Driedaags festival incl. camping op klooster Maria Roepaen LB met o.a. (Live) Dj's, ruime randprogrammering, hottubs, bizarre optredens en meer.
In het tweede jaar van 12inchCity's In Retraite op klooster Roepaen gaat het festival binnenkort uitverkopen. Voor het eerst zijn er dit jaar zondag-tickets beschikbaar.
Na de zo goed als uitverkochte editie in 2016 is 12inchCity's In Retraite Kloosterfestival weer aanstaande en wel van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juli 2017. Tijdens dit festival wisselen zonovergoten dagen, gevuld met luieren, hottubs, massages en spelen zich af met nachtenlang feesten in en rondom het klooster. Dit jaar wederom een fijne mix van de beste dj's in deephouse en techno. Aanvulling op de meer dan 50 dj's zijn een aantal live artiesten die de basis van muziek lijken te hebben uitgevonden. Zij treden op met een heel arsenaal aan instrumenten live on stage.
12inchCity's In Retraite Kloosterfestival beleeft zijn debuuteditie van 8 tot en met 11 juli 2016. Tijdens dit festival wisselen zonovergoten dagen, gevuld met luieren, yoga en sport zich af met nachtenlang feesten in het klooster.

1 waardering

Davy Louter
Beste festival!