Partyflock
 

Bluetiek-In Reunion

concept
AdresNederland Nederland
Linksfacebookpageinstagram
Genres
80s, 90s

Informatie

Bluetiek-In en daarna Network, waren in de 80/90-er jaren een van de populairste clubs in Nederland! Wij brengen je terug naar die tijd!

Uitgaansagenda Bluetiek-In Reunion

Laatste feest was op vrijdag 23 februari 2024: Bluetiek Cocktail Club, HAL4 aan de Maas, Rotterdam

Statistieken

24·feesten
24·in het verleden
6·nieuwsberichten
3·winacties
49·bezoekers
38·unieke bezoekers
31Partyflockfans
geenstemresultaat (1.6289 stemmen)

Nieuws

Na een succesvolle reeks in 2023 waarvan 2 speciale top edities in het Kasteel (het stadion van Sparta), openen we het nieuwe jaar met een speciale Nieuwjaars editie op zaterdag 27 januari wederom op deze locatie.
Na 2 edities in een kleinere locatie hebben we eindelijk weer een locatie die aan al onze, maar vooral ook jullie eisen voldoet.
In december hebben we het jaar afgesloten met weer een super gezellige Bluetiek-In Reunion. Dit dankzij jullie! het beste publiek ever! Eigenlijk was de planning pas in maart weer de volgende editie te doen, maar door de vele emails en telefoontjes gaan we het jaar dan ook maar knallend openen met een speciale "welcome 2023" editie.
Zaterdag 3 december is het eindelijk weer zover! Na een leuke en geslaagde Bluetiek-In Beachclub, waar we ondanks het slechte weer toch nog lekker hebben kunnen swingen, is zaterdag 3 december weer onze normale indoor editie! Nou ja "normaal"?! Want een nieuw begin zorgt dit keer ook voor een nieuwe locatie, namelijk de nieuwe Club Clare aan de Coolsingel!
Al enige jaren is Hal 4 in Rotterdam onze Bluetiek-In locatie en in deze exclusieve venue brengen we je weer terug naar de jaren 80/90 toen Bluetiek-In/Network een fenomeen in Nederland was. Je kan hier lekker minglen, socializen en dansen met de mensen van vroeger op de muziek van toen.
Na een bomvolle eerste editie en tientallen verzoeken, wanneer de volgende editie komt, is het zover!