Partyflock
 

Lexion Events

afbeelding Lexion Events
organisator
AdresKruisstraat 57
1541 GR
Koog aan de Zaan
Nederland
Oprichting13 februari 2013
Aanwezigheidfacebookpageinstagrammixcloud
Nieuws
Na het grote succes van Lexion Revival in februari, zijn er veel vragen of er een vervolg komt. Zeker komt er dat! Op 4 mei zijn we terug met Lexion PREMIUM House Classics in Club Next, Zaandam!
Nog één keer die unieke sound, die ultieme vibe en al die DJ's in één line-up bij elkaar. Nog één keer die beleving van vroeger maar dan in het nu, dat is de Lexion Revival op 9 februari 2019. Met optredens van de house pioniers uit de jaren 90 wordt het een vanouds feest, maar in een nieuw jasje. De tickets gaan snel dus wie er bij wil zijn moet vlug zijn.
Verlang jij ook weer naar de tijden dat je de show stal op de hits van de Rolling Stones en Michael Jackson? Waan jezelf dan terug in de tijd met de meest geweldige hits en flashbacks uit de jaren '80 en '90 in een stijlvol aangekleed 2012.
The Boulevard
18 februari 2012
De laatste editie werd het vierjarig bestaan gevierd. Deze grootste anniversary aller tijden was een daverend succes. Al snel na het feest werd de organisatie overspoeld met complimenten en vragen over wanneer de volgende editie is?!
Verlang jij ook weer naar de tijden dat je de 'show' stal op de hits van de Rolling Stones en Michael Jackson? Waan jezelf dan terug in de tijd met de meest geweldige hits en flashbacks uit de jaren 70, 80 en 90 in een stijlvol aangekleed 2012. 2

1 opmerking

hai een vraagje waar kunnen we de foto,s zien die gemaakt zijn op dit super feest