Partyflock
 
­ Nederland

Armin van Buuren maakt indruk met ongekend A State of Trance 900 spektakelstuk

gepubliceerd door , op
A State Of Trance 900 Festival
17 november 2018
Trance liefhebbers uit meer dan 100 landen vonden zaterdagnacht hun weg naar het festival met tientallen grote acts in De Jaarbeurs Utrecht, aldus organisator ALDA. Het evenement was dit jaar ruim 7 weken van tevoren uitverkocht. Daarnaast volgden ook nog eens meer dan 12 miljoen kijkers uit 161 landen wereldwijd het evenement online via ASOT.TV.

Als geestelijk vader van het festival, trad Armin van Buuren tijdens deze nacht maar liefst driemaal op als onderdeel van het 'Lifting You Higher' thema, inclusief een speciaal optreden op de Who's Afraid of 138?! stage, waar hij voor het eerst sinds jaren weer achter de decks plaatsnam. Fans werden getrakteerd op een breed scala van Armin's meest iconische hits tot nu toe, maar ook op zijn recentere fan favorites en op enkele previews van nieuwe, toekomstige hits.

Het voor een Grammy genomineerde trance trio Above & Beyond gaf een fenomenaal optreden. Bovendien werd bekend dat Above & Beyond hun opwachting zal maken op Electronic Family, het grootste outdoor trance festival van Europa, dat op 20 juli bij Autotron Den Bosch plaats vindt.

Tijdens de live broadcast kondigde Armin van Buuren het grote nieuws aan dat A State of Trance op 29 juni aanstaande voor het eerst een groot festival gaat organiseren in California, Verenigde Staten. Deze nieuw aangekondigde show is onderdeel van de A State of Trance 900 wereldtour die onder meer nog langs Madrid, Miami, Kiev en Boom (Tomorrowland) zal trekken.

13 opmerkingen

Volgende keer wel het bier in normale bekers schenken i.p.v. die shotjes!
Sorry, zo goed was het niet. De geluidskwaliteit in de main was echt bedroevend. Jammer dat de besten van de avond niet genoemd worden in het artikel: Cosmic Gate! Wat een super set, totaal in connectie met de zaal.
Uitspraak van LiLo1028 op maandag 25 februari 2019 om 10:16:
Jammer dat de besten van de avond niet genoemd worden in het artikel: Cosmic Gate! Wat een super set, totaal in connectie met de zaal.


Mening.... Ik vond Cosmic gate mwa, heb leukere sets van ze gehad :)
Mixtechnisch erg matig en traag en platenkeuze had ik wat meer/andere uit oude doos verwacht.
A&B ook slecht qua mix...
laatste aanpassing
Het halen van een drankje kreeg ook absoluut niet de hoofdprijs. Je stond makkelijk 20 min tot een half uur te wachten. Ik heb betere ASOT's meegemaakt.
Waar slaat dat inrichtingsverkeer op in de jaarbeurs. Zo irritant. Bijna heel de avond in psy area gestaan omdat mainstage helft van de avond vol was.
Heerlijk feest. Asot is en blijft een fenomeen.
Druk ja. Wachten: koop loyalty ticket en weg is het wachten. Drinken: zoek de goede bar. Wc: achter het podium. Overal gratis water dus je zult niet omkomen van de dorst. Sets fenomenaal
Uitspraak van roflexx op maandag 25 februari 2019 om 16:23:
Waar slaat dat inrichtingsverkeer op in de jaarbeurs. Zo irritant. Bijna heel de avond in psy area gestaan omdat mainstage helft van de avond vol was.


Dat is ontstaan door de enorme drukte tijdens bepaalde sets. Was geen pretje in Brabant hallen.
Achter bij de main was het allemaal prima te doen
Het was prima geregeld als je gewoon weet hoe/wat.

Veel van de klachten lijken te komen van de incidentele dagjesbezoekers. Die niet weten waar de handige wc's/bars/plekken zijn, hoe de looproutes werken, dat stages dichtgaan etc.

Heb nergens lang hoeven wachten, prima kunnen dansen en alles kunnen zien wat ik wilde. Zelfs op hoogtepunt mainstage prima ruimte gehad en niet hoeven wachten op bier. Geluid even goed (of slecht) als andere edities, blijft beetje behelpen met dit soort zalencomplexen, komt nooit in de buurt van Ziggo/AFAS maar dat weet je van tevoren. Grootte van de biertjes (vingerhoedjes) enige terechte kritiekpuntje.
Ik vond het op zich ook prima geregeld. Wij hadden ingang B en waren zo binnen. Bij de bar was het druk ja maar je moet altijd even doorlopen en niet achter de meute aan lopen. Bij de main kon je zo terecht bij de dixies. Het enige wat kut was is dat de main vol was tijdens A&B. Wij stonden te wachten tot die weer open zou gaan en toen dat gebeurde deden ze niet alle poortjes open maar een paar waardoor het een ontzettende duw en trek partij werd. En na Armin duurde het mega lang voor de zaal weer leeg was.

Vond Armin in de main echt mega slecht. Niet qua tracks maar meer dat je constant intro's had, werd er helemaal gestoord van. Marlo was echt de held van de avond. Lekker door rammen. :lief:
Wat een godsgruwelijk vet feest was dit. AvB z’n 138 set ❤️❤️❤️ Sowieso was de 138 zaal waar je moet zijn. Als je op ASOT enkel op de main gaat staan hangen, bespaar jezelf dan de volgende keer de moeite en ga naar Flying Dutch oid.

Beste indoor feest waar ik ben geweest sinds een behoorlijk lange tijd
Uitspraak van X-Qlusive K op maandag 25 februari 2019 om 23:53:
Als je op ASOT enkel op de main gaat staan hangen, bespaar jezelf dan de volgende keer de moeite en ga naar Flying Dutch oid.


Draaiden ze maar op Flying Dutch dezelfde muziek als ASOT mainstage... Flying Dutch is rap+house+EDM tegenwoordig, 3 tranceplaatjes op een hele dag is al veel.
Uitspraak van actief op maandag 25 februari 2019 om 14:43:
▶Uitspraak van LiLo1028 op maandag 25 februari 2019 om 10:16:Jammer dat de besten van de avond niet genoemd worden in het artikel: Cosmic Gate! Wat een super set, totaal in connectie met de zaal.
Mening.... Ik vond Cosmic gate mwa, heb leukere sets van ze gehad :)
Mixtechnisch erg matig en traag en platenkeuze had ik wat meer/andere uit oude doos verwacht.
A&B ook slecht qua mix...


Mee eens voor wat betreft A&B, teleurstellend...