Partyflock
 
­ Nederland

Johan Gielen en dj Jean op nieuw Amsterdams 80's, 90's en 00's outdoor feest

gepubliceerd door , op
We Gaan Terug Festival
23 juli 2018
Op zaterdag 4 augustus strijkt er een nieuw festival neer in Amsterdam: We Gaan Terug Festival. Bekende dj's nemen je mee terug naar de 80's, 90's en 00's. En dat allemaal op het leukste festivalterrein: Thuishaven.

Herleef met elkaar oude tijden! En dat met niemand minder dan een aantal bekende dj's van toen. Zo verzorgen dj Jean, Johan Gielen en Jurgen heerlijke trance klassiekers. Onlangs verscheen het autobiografische boek 'Gekkenhuis' van Jean, bekend van de hit The Launch. Op het We Gaan Terug Festival zal hij er zeker ook een gekkenhuis van maken! Een van de bekendste radio dj's sinds de jaren 80, Jeroen van Inkel, gaat alle danceklappers draaien uit de 80's, 90's en 00's. En om het feest compleet te maken, komen de acht heren van Ooostblok langs om live de lekkerste Balkan beats te spelen.

Wat is er nu fijner dan de combinatie van een lekker feestje en de zon op je bol? Daarom vindt We Gaan Terug Festival buiten plaats op het festivalterrein van Thuishaven. Een creatieve, intieme locatie met twee tenten, een loods en een mini stage waar altijd een ongedwongen sfeer hangt. Buiten kun je met je vrienden genieten van alle trance classics en 90's hits en binnen wordt er naast alle gouwe ouwe ook disco, Italo en R&B gedraaid.

Het festivalterrein van Thuishaven in Amsterdam West is gemakkelijk te bereiken per auto, het openbaar vervoer en de fiets. Dus trek je foute blouse, Aussie en je kekke sneakers uit de kast en kom oude tijden herleven op We Gaan Terug Festival!

De early birds zijn inmiddels uitverkocht.

Line-up
  • Café
    r&b, funk, soul
  • Nederland r&b, hip hop
  • Nederland disco, house, r&b, hip hop, latin, afro

5 opmerkingen

ik snap alleen de balkan beats band niet zo erg ??????????
Ik had Vincent de Moor weer eens willen zien draaien. Boozywoozy en Klubbheads is een beetje dubbelop. Dimitri vs Marcello was ook leuk geweest.
Uitspraak van rick65 op dinsdag 10 juli 2018 om 12:35:
Ik had Vincent de Moor weer eens willen zien draaien. Boozywoozy en Klubbheads is een beetje dubbelop. Dimitri vs Marcello was ook leuk geweest.


combi aanbieding denk ik.