Partyflock
 
­ Nederland

Pre- registratie en trailer Pandemonium
The Mutating Symbol

gepubliceerd door , op
Pandemonium
13 juli 2017
FeestPandemonium · The Mutating Symbol
Datumzaterdag 2 december 2017
LocatieSporthallen Zuid Site
Op 2 december 2017 viert Pandemonium de 20ste editie in de Sporthallen Zuid. Velen van jullie weten dat Pandemonium al de afgelopen jaren in de voorverkoop uitverkocht is. Dit jaar verwacht de organisatie een nog grotere run op de kaarten dan voorgaande jaren. Daarom heeft de organisatie voor de Die Hard fans een Pre-registratie ingesteld. Zoals jullie van ons gewend zijn geven we elk jaar leuke Must-Haves weg, de Pre-registratie en eerste verkoop worden beloond met deze Must - Haves.

Pre-registreer je nu voor de 20ste editie van Pandemonium en ontvang een persoonlijke code waarmee jezelf verzekerd bent van een ticket en 48 uur eerder jouw ticket kan kopen. Daarnaast maak je ook kans om als eerste de nieuwe 2017 merchandise gifts & V.I.P. upgrade te winnen.

Je kan je nu pre-registreren tot 22 mei 23:00 uur. Iedereen die zich pre-registreert, maakt ook automatisch kans om een van de 5 Pandemonium Bomber-jacks te winnen (zie site). De officiële kaartverkoop start 27 mei om 12:00 uur

De eerste 300 die zich hebben geregistreerd en de tickets voor 8 juni hebben gekocht met de persoonlijke code worden beloond met exclusieve Pandemonium 2017 gifts.

Met je persoonlijke code kan je maximaal 2 tickets bestellen. Echter is het wel zo dat er 1 prijs per inschrijving wordt gegeven.

Beloning:
  • 1 – 50 tickets :T-shirt + Ketting + V.I.P. Upgrade
  • 50 – 300 tickets :Ketting + V.I.P. Upgrade


De 5 exclusieve Pandemonium Bomber-jacks worden onder iedereen (pre-registratie en regulier) verloot die hun tickets voor 8 juni hebben gekocht. Uiteraard maak jij een hogere kans als je je pre-registreert.

Pre-register hier: http://bit.ly/2Pre-Pandemonium17

Official Trailer Pandemonium – The Mutating Symbol

2 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Hopen dat de line-up van de main weer terug gaat naar het niveau ≤2014, afgelopen twee jaar was er toch een achteruitgang merkbaar.
laatste aanpassing
Wat een onzin