Partyflock
 
­ Nederland

Tomorrowland heeft line-up belangrijkste stages rond

gepubliceerd door , op
Tomorrowland
19 november 2015
Al ruim voordat er ook maar artiesten bekend zijn gemaakt, was het evenement al uitverkocht. Stukje bij beetje werden alle namen die tijdens het weekend in Boom komen optreden, bekend gemaakt. Er zijn al flinke discussies over geweest. Want waarom ontbreekt Hardwell bijvoorbeeld? Maar er zijn ook enthousiaste reacties: meer talent en de battle tussen Eric Prydz en deadmau5 wordt ook reikhalzend naar uitgekeken. Voor de volledigheid de volledige line-up:

Vrijdag


Zaterdag


Zondag

7 opmerkingen

Die vrijdag line up :lief: Maar ja.....geen kaartje dus helaas pindakaas.
Wel leuk dat Galantis op de mainstage staat. Gun het ze wel.
laatste aanpassing
 
Is toch niet normaal? Bestaat volgens mij geen event ter wereld waar zoveel van zulke artiesten staan :respect:
Dit jaar geen ticket te pakken gekregen :(
Ergens is het mis gegaan en sindsdien geldt: "meer is beter". Leuk voor op het affiche, leuk om de entreeprijs op te voeren, maar de bezoeker heeft er werkelijk geen zak aan. Maar goed, daar is de huidige generatie het niet mee eens.

Aan de andere kant wel goed om te zien dat er ook stages zijn waar maar 6 artiesten staan en waar elke artiest dus wel een set van kwaliteit neer kan zetten (want eerlijk is eerlijk, dat kan niet in 30 minuten!).
Hoewel dat massale mij niet meer zo trekt moet ik zeggen dat de line-up gewoon elk jaar om te smullen is. Met name buiten de mainstage om is het ook lekker divers, veel meer dan die Nederlandse tegenhanger. De keren dat ik er was echt zeldzaam hard vermaakt over dat hele terrein en die camping :)
Paul Kalkbrenner op main, ik ben erg benieuwd hoe dat gaat werken
350 euro voor een weekendticket. nnndus...
laatste aanpassing