Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe evenementenlocatie in Culemborg

gepubliceerd door , op
Nieuwe evenementenlocatie in Culemborg
16 februari 2015
Het zwarte pand gelegen aan de Beesdseweg wat bekend is geworden door discotheek HappydayZZ wordt aangepast tot een multifunctionele evenementenlocatie. Een drietal ondernemers (bekend uit de horeca- en evenementenbranche) hebben het initiatief genomen om de voormalige discotheek in te zetten voor onder andere dance- en themafeesten, concerten, beurzen, congressen, bedrijfspresentaties, recepties, bruiloften et cetera.

Gedreven ondernemers
Een van de drie ondernemers en woordvoerder is Wout Cobussen. Hij is mede eigenaar van Wees Events die in 2013 het bedrijf van Toon van den Heuvel/De Kikvorsch evenementengroep uit Beesd overnam. Hierdoor is Cobussen in de regio Culemborg al betrokken bij Trekker trek Culemborg en Culemborg Blues. Het drietal werkt al jaren samen in evenementencentrum Active Partyworld in Druten dat zij in vier jaar tijd opgebouwd hebben tot een begrip in de regio met uiteenlopende evenementen.

Groen licht Gemeente
Eind januari werd door Jacquelien Spijkerman namens gemeente Culemborg bevestigd dat de vergunning voor de exploitatie is goedgekeurd. Er zijn goede werkafspraken gemaakt tussen de gemeente, de politie en de ondernemers.

Multifunctioneel
Volgens Cobussen is het pand multifunctioneel inzetbaar: 'Na enkele inpandige aanpassingen gaan e bouwen aan een multifunctionele evenementenlocatie. Hierin zullen we uiteenlopen evenementen gaan organiseren, maar er zijn ook mogelijkheden om ruimtes voor scholen, verenigingen, cultuurfeesten of bedrijven in te zetten.'

De exploitanten gaan naast de grote evenementenorganisaties ook op zoek naar lokale partijen. Zo zijn de eerste contacten met Stichting Poppodium Culemborg al gelegd.

Event Center Culemborg zal moeten waarmaken wat haar voorgangers niet lukte. Zaterdag 25 april 2015 staat het eerste event reeds gepland.

9 opmerkingen

Ik hoop wel op dezelfde uitsmijters, altijd gezellig met die gasten
Werkzaam bij JVDV Evenementen
Artiest Sidious
ik hoop dat deze nieuwe mensen WEL hun rekeningen betalen en geen mensen laten verrekken zoals ze eerst deden smerig maffiatuig.
Uitspraak van Dsidious op maandag 16 februari 2015 om 18:32:
ik hoop dat deze nieuwe mensen WEL hun rekeningen betalen en geen mensen laten verrekken zoals ze eerst deden smerig maffiatuig.


Ik ben oprecht heel benieuwd naar de verhalen hierachter, wat is er allemaal gebeurd?
laatste aanpassing door een beheerder
 
Super leuk .. heb hier (XXL Culemborg) mijn vrouw ontmoet en moeder van me dochter.
ik heb er ooit een feest georganiseerd, budget rond de 10.000 euro en had posters en flyers laten drukken, toen ik wilde gaan plakken veranderen ze de naam in XXL terwijl op het drukwerk crystal venue stond, er zouden platenspelers gehuurd worden, ook die waren niet aanwezig en zijn door dj's zelf meegenomen, de rekening voor apparatuur was 1000 !!!! euro hoger dan in het contract was afgesproken en was door de locatie uitbetaald aan trend verhuur. Op het feest zeiden ze dat ik de bargarantie had gehaald, op de latere rekening stond weer van niet en werd er extra geld afgenomen. Het entreegeld van de pinautomaat en PAYLOGIC is NOOIT overgemaakt. Stroom en geluid viel 3 maal uit. De nieuwe eigenaar deed of ie mij niet kende, mail werd niet meer beantwoord, uiteindelijke verlies 4500 euro. Nogmaals vieze vuile smerige witwasmaffia.
met MEERDERE schuldeisers hebben we toen de tent laten sluiten en ik vind het onbeschoft tegen over iedereen die nog geld krijgt om hier nog feesten te geven.
met noisekick heb ik overigens geen problemen gehad en hij heb mij wel geholpen tijdens de promotie