Partyflock
 
­ Nederland

Laatste tickets The summer of Woof · 25 jaar house

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 31 augustus is iedereen van harte uitgenodigd om op het Wooferland festival een bijzondere gebeurtenis te vieren. Het is namelijk 25 jaar geleden (1988-2013) dat 'house' aan een muzikale zegetocht begon welke nog altijd niet is geëindigd en er is natuurlijk geen betere plek te vinden dan het enige echte house classics festival van Nederland, om dit uitbundig te vieren. Wooferland viert inmiddels al voor de negende keer op rij het ontstaan van 'house' maar doet dat dit jaar met een wel heel bijzondere editie: 25 jaar house - The Summer Of Woof!

In de zomer van 1988 waait het house virus via Ibiza over uit Engeland en daarmee beleeft ons land haar eigen 'Summer of Love'. De eerste house parties zijn legendarisch, de muziek hypnotiserend en de energie betoverend. Vanaf dat moment staat de term 'house' nog voor alle stijlen elektronische dansmuziek, maar de ontwikkeling van het genre gaat vervolgens zo snel dat daar al snel verandering in komt. House, garage, techno, acid, new beat, trance en oldschool zijn slechts enkele substromingen die aan het einde van de jaren negentig allen onder de parapluterm 'dance' vallen.

De belangrijkste muzikale momenten van de afgelopen 25 jaar worden op Wooferland speciaal voor deze gelegenheid gebundeld tot een eendaags outdoor festival. Wooferland heeft zich gelukkig nooit beperkt tot een bepaalde stijl of periode; je hoort er platen die de tand des tijds hebben doorstaan en over 25 jaar waarschijnlijk nog steeds staan als een 'huis'. De DJ's en artiesten van toen brengen hun favoriete platen ten gehore en voeren het publiek mee naar nog niet vergeten tijden. Wat je zoal kunt verwachten? House van pioniers als Frank de Wulf, Jaydee, 100% Isis en Ambient Daan. Techno van onze helden Remy, Misjah, Cellie & Carlijn. oldschool van de legendarische Neuv & Monde. Acid techno van de live act Acid Junkies. Rave en trance van The Prophet. Hoge kwaliteit hardhouse van het onofficiële duo Tom Harding en JP, en nog veel meer muzikaal vermaak en andere gekkigheid.

Op het festival kunnen alle generaties nog eens die gemoedelijke sfeer proeven en daarmee is Wooferland een unieke toevoeging tussen de grote massafestivals. Klein en gezellig; Wooferland heeft er haar handelskenmerk van gemaakt. Wooferland is een gevoel 'like house is a feeling'.

Wooferland viert het vijfentwintig jarige jubileum op zaterdag 31 augustus van 14.00 tot 23.00 uur in het Recreatiegebied Spaarnwoude, deelplan Houtrak te Halfweg. Tickets kosten € 32,50 (ex. fee) in de voorverkoop en € 37,50 aan de deur. Wees er snel bij, er zijn nog slechts enkele tickets beschikbaar!

www.wooferland.nl

5 opmerkingen

En omdat het korter duurt krijg je twee drankjes gratis?
Ja van de gemeente, en mag je in het gemeentehuis opdrinken!

Heb er zin in, Woof!
Uitspraak van Sydney op vrijdag 23 augustus 2013 om 09:02:
a van de gemeente, en mag je in het gemeentehuis opdrinken!


Hoezo duurt het dan korteer?
Uitspraak van Albertino op vrijdag 23 augustus 2013 om 15:40:
Hoezo duurt het dan korteer?


Was 12:00
Is door gemeente gezever 14:00 geworden.