Partyflock
 
­ Nederland

Vato Gonzalez lanceert zevende deel befaamde mixtape serie en kondigt groot evenement aan

gepubliceerd door , op
Het afgelopen jaar was Dirty House overal te zien en te horen; eigen evenementen, festival hostings, succesvolle releases via de gelijknamige platenmaatschappij en natuurlijk het zesde deel uit de befaamde mixtape reeks. Wat betreft Vato Gonzalez – de grondlegger van de Dirty House beweging – verandert hier voorlopig niets aan. Vrijdag 28 juni lanceerde hij namelijk de langverwachte Dirty House mixtape 7 via populaire jongerenzender FunX Radio. De nieuwe mixtape is te downloaden via DirtyHouse.nl en Soundcloud.com/VatoGonzalez. De vorige mixtape werd kort na lancering meteen het nummer 1 trending topic op Twitter in Nederland.



Vato Gonzalez over het tot stand komen van Dirty House mixtape 7: 'Ik wilde de mixtape per se voor mijn eigen zomertour droppen en dat heb ik geweten ook. Ik was even vergeten dat ik ook nog twee remixen moest afronden, waarvan één voor de nieuwe single 'Earthquake' van DJ Fresh & Diplo en de andere kan ik helaas nog niet noemen. Het was even flink doorbijten de afgelopen weken, maar ik hoop dat een hoop mensen de nieuwe mixtape op iPod meenemen naar hun vakantiebestemming; 62 nummers in iets meer dan 46 minuten moet voldoende zijn om de zomer door te komen. Er zit een groot aantal eigen nieuwe producties in de mixtape verwerkt, maar ook een aantal tracks die op mijn Dirty House label getekend zijn, waaronder tracks van Skitzofrenix en Dyna.'

Naast een groot aantal eigen producties, remixen en bootlegs bevat de mixtape ook een aantal 'shout-outs' van bevriende collega's, zoals Afrojack, Crookers, Bingo Players, Armin van Buuren, Tocadisco, Chuckie, Laidback Luke en anderen.

Om de lancering van de nieuwe mixtape extra kracht bij te geven, host Vato Gonzalez de komende maanden een aantal Dirty House evenementen. Eerst strijkt Dirty House neer op zaterdag 13 juli in Nijmegen tijdens de vierdaagse, waar het die avond het hoofdpodium van Matrixx at the Park host. Daarnaast trekt Vato Gonzalez deze zomer door heel Europa en verzorgt zo'n zestien Dirty House avonden om uiteindelijk op zaterdag 28 september te eindigen met een groot slot evenement om de zomertour af te ronden, namelijk Dirty House XL in Brothers/A12 te Bunnik. Volledige line-up wordt binnenkort bekendgemaakt, maar kaarten zijn vanaf vrijdag 28 juni reeds verkrijgbaar via www.brothers.nl. Zorg dat je er tijdig bij bent, want de vorige editie van Dirty House XL was uitverkocht.

4 opmerkingen

waren altijd wel leuke feesten in zn begin periode
de jeugd van tegenwoordig weet niet eens wat een mixtape is
 
Jammer van die shout-outs. Echt rete irritant in een mix.
poep mee ei