Partyflock
 
­ Nederland

World Music Dome Duitslands grootste en regenbestendige openluchtfestival

gepubliceerd door , op
Op zondag 9 juni 2013 zal Frankfurt in Duitsland een dag lang het episch centrum zijn van de mondiale dance cultuur. In het gigantische Commerzbank-Arena stadion lanceert de Duitse organisator BigCityBeats het World Music Dome festival, een nog nooit eerder vertoond en spectaculair dagfestival met slechts de grootste namen uit de huidige dj Champions League op de line-up. Met in totaal tien dansvloeren, honderd artiesten en 's werelds grootste uitschuifbare dak garandeert dit baanbrekende festival niet alleen 100% regengarantie, maar doet het ook nog eens een officiële gooi naar het wereldrecord 'grootste openlucht dansvloer ooit'.

De invasie van het mondiale DJ elitecorps kan niet indrukwekkender zijn wanneer de Commerzbank-Arena, de thuisbasis van voetbalclub Eintracht Frankfurt, haar poorten opent tussen elf uur 's ochtends en elf uur 's avonds voor dit mega festival op het heilige stadiongras. Niemand minder dan David Guetta, Tiësto, Axwell, Steve Aoki, Hardwell, Martin Solveig, Bingo Players, Deniz Koyu, Lexy & K-Paul en vele andere toppers werden vastgelegd door promotor BigCityBeats om deel uit te maken van het all-star rijtje optredende artiesten. En als je de Duitse techno grootmeester Sven Väth weet te strikken voor de openingsset, dan ben je als festivalpromotor een behoorlijke baas.

BigCityBeats gaat met World Music Dome een poging doen tot het officiële record van de grootste openlucht dansvloer ooit, iets wat zeker gaat lukken in dit hypermoderne amfitheater. Naast de uitgestrekte dansvlakte op het stadiongras zullen aan de Commerzbank-Arena tien zogenaamde 'micro-floors' toegevoegd worden - de Club Music Circle - waar alle facetten van de elektronische dansmuziek de revue passeren. In totaal honderd artiesten zullen Frankfurt gedurende twaalf uur tot hoofdstad van de globale DJ cultuur transformeren.

BigCityBeats' World Music Dome is op alle vlakken een uniek evenement. Bekijk de imposante trailer en laat je overtuigen:



Kaarten voor World Music Dome zijn beschikbaar in de voorverkoop via www.bigcitybeats.de

15 opmerkingen

Club music ?????? En ze geven in het filmpje aan alsof Guetta groter is als Tiësto. Ja. Commerciëler als piemeltjeshouse producer maar zeker niet als dj.
Grote ruimte House :nosmile:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Boyed op donderdag 9 mei 2013 om 09:50:
En ze geven in het filmpje aan alsof Guetta groter is als Tiësto. Ja. Commerciëler als piemeltjeshouse producer maar zeker niet als dj.

:lol:
hij staat op de flyer ook boven tijs....tja
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
"maar doet het ook nog eens een officiële gooi naar het wereldrecord 'grootste openlucht dansvloer ooit"

Volgens mij vergeten ze bv Dance Valley met in de top tijd een dikke 100.000 man binnen op Spaarnwoude en de Love Parade eindfeesten met een 300.000 man of meer..


's werelds grootste uitschuifbare dak garandeert dit baanbrekende festival niet alleen 100% regengarantie,'.


dus ze bieden 100% kans op regen ?!?!


Gewoon een festival dus en meer niet. Hebben we er hier gelukkig zat van hahah...
laatste aanpassing
klinkt niet echt gezellig als je het mij vraagt...
garandeert dit baanbrekende festival niet alleen 100% regengarantie

dit is niet wat je wilt denk ik
Uitspraak van Boyed op donderdag 9 mei 2013 om 09:50:
Club music ?????? En ze geven in het filmpje aan alsof Guetta groter is als Tiësto. Ja. Commerciëler als piemeltjeshouse producer maar zeker niet als dj.


net als of allebei goede dj's zijn :lol:
godsamme zeg dat filmpje wat erbij hoort krijg je toch een gigantische slappe piemol van. Dat Sven Vath zich hiervoor leent zeg.. valt me tegen
laatste aanpassing
Uitspraak van Jooztvdberg op vrijdag 10 mei 2013 om 12:52:
Dat Sven Vath zich hiervoor leent zeg.. valt me tegen


ik denk dat die commerciele geil klatserij anders een behoorlijke bak met pekunias oplevert:lol:
Uitspraak van Zen Master D [Tec-9] op zondag 12 mei 2013 om 02:07:
ik denk dat die commerciele geil klatserij anders een behoorlijke bak met pekunias oplevert:lol:


dat zeg ik.. dat hij zich hiervoor leent zeg
Tja als je over de hele wereld in de diepe wortels van de scene je strepen al verdiend heb en je voor een megafestatie als dit laat zeggen een rooitje of 10,15 krijgt voor misschien een uurtje draaien.....

dan had ik het ook wel geweten ouwe!
 
Aardige zieke line-up iig :respect: