Partyflock
 
­ Nederland

Hardstyle-concept Pump it Loud beleeft eerste editie in de Metro in Deurne

gepubliceerd door , op
Pump it Loud
2 april 2013
Woensdag 8 mei 2013 zal de boeken in gaan als een bijzondere dag. Niet specifiek omdat het de dag voor Hemelvaart is, maar vanwege het feit dat de Metro in Deurne nog dagenlang zal moeten herstellen van al het hardstyle-geweld dat die avond door de speakers wordt gejaagd. Voor deze eerste editie van het concept Pump it Loud is een dikke line-up samengesteld.

Zo is The Pitcher een inmiddels veelgevraagde act in de scene, met vele topproducties achter zijn naam. Het was ook één van zijn hits die de inspiratie gaf voor de naam van dit concept. Vandaar dat deze Fusion held absoluut niet mag ontbreken op de kick-off van Pump it Loud.
Hij zal op 8 mei bijgestaan worden door nog een lid van de Fusion stal: Titan. Deze boomlange, energieke DJ en producer is een opvallende verschijning en zal het publiek voorzien van rauwe, opzwepende hardstyle beats. Verder zal het talentvolle duo The Geminizers plaatsnemen achter de draaitafels. Gekenmerkt door hun rauwe sound en enthousiaste uitstraling, zullen zij ongetwijfeld een sterke performance neerzetten in de Metro in Deurne. Als laatste in het rijtje staat er nog een hardstyle duo op de planning voor woensdag 8 mei: de Audio Addicts. Verwacht een dynamische set van deze heren, want door hun gedeelde passie voor alle vormen van Harddance zullen zij de nieuwste FloorFillers afwisselen met dikke, gouwe ouwe kneiters. Al dit brute geweld zal vocaal ondersteund worden door niemand minder dan MC DV8. De stem van de hardstyle scene, afkomstig uit de regio, behoeft geen verdere introductie en het aansturen van deze beukende avond is ook wel aan hem toevertrouwd.

Kortom, er is geen enkel excuus om thuis te blijven op de dag voor Hemelvaart! Vorm samen met je kameraden het hardstyle leger dat de Metro in Deurne op woensdag 8 mei gaat overnemen. Zorg dat je op tijd je kaartje haalt voor de kick-off van Pump it Loud, want naar verwachting zal het hard gaan. Alle liefhebbers van hardstyle en raw hardstyle kunnen hun hart ophalen met deze frisse line-up, die garant staat voor een avondje flink gas geven!

Een kaartje koop je voor €8 bij koop tickets.

2 opmerkingen