Partyflock
 
­ Nederland

Wetenschappers ontcijferen line-up Heart for Hard te Mezz Breda

gepubliceerd door , op
Heart for Hard
10 oktober 2012
Vorig jaar werden er vele mysteries en raadsels onthult in de tempel van Heart for Hard: Elements. Dit jaar staat er weer iets te gebeuren. De geheime taal die de teksten deden verhullen in een eerder gevonden poster, zijn ontcijfert. Uit deze encryptie is er een buitenaardse videoboodschap naar voren gekomen. In deze video zijn aanwijzingen te vinden over de apocalyps die op Zaterdag 13 oktober 2012 plaats zal vinden in de MEZZ te Breda. Wie zijn de wezens die deze locatie onder handen zullen nemen? Heart for Hard presenteert met trots de bekendmaking van de line-up en de release van de trailer!



Wederom zal deze nieuwe editie van Heart for Hard: Apocalypse plaatsvinden in de MEZZ te Breda. Dit is een ruime locatie met een geweldige akoestiek, licht- en geluidsinstallatie. Heart for Hard zorgt weer voor een spectaculaire show waarbij naast het geluid ook vele visuele effecten naar voren komen. Net als vorig jaar staan er een aantal anthems in de planning. Het hardstyle anthem is onder handen genomen door Anagenetic en MC-DL. Misschien heb jij het anthem deze zomer al gehoord op de mainstage van Last World Festival of op Free Festival? Wie de overige anthems zullen produceren, kom je te weten door goed op te letten tijdens de Maandagavond uitzendingen op Heart for Hard en Fear.FM Radio. Jij kunt er dit jaar ook weer bij zijn, de kaarten kosten slechts € 10,00 in de voorverkoop en € 15 aan de deur. Na de vorige succesvolle edities, geeft Heart for Hard weer de tip mee om op tijd te zijn met de kaarten.

Heart for Hard Apocalypse anthem


Line-Up
Ran-D
Anagenetic
Pat B
Fatal inc.
Face One
Scurenzio
Sci-Fi
The X-clusive

De avond zal gehost worden door MC-DL!

Voorverkoop kaarten zijn verkrijgbaar op www.h4h.fm en MEZZ Breda, Keizerstraat 101, 4811 HL Breda en www.mezz.nl. Je kunt ook aan kaarten komen in de dichtbijzijnste Free Record Shop in Nederland en België. Tevens is het mogelijk om je kaarten bij één van de "Van Leest" filialen binnen heel Nederland aan te schaffen.
Wie zijn deze wezens en wat kunnen ze ons vertellen. Is dit het einde van de wereld of een nieuw begin?

Kijk snel op Facebook en www.heartforhard.nl voor de gratis wallpapers, goodies en exclusieve liveset releases. Hiernaast zullen er minigames, interviews en backstage reportages op de website verschijnen.

6 opmerkingen

Feessst :cocktail: mooie lineup zo in breda :)
Da anthem klinkt ook weer lekker
tickets zijn in the pocket! (Y)
straffe trailer en anthem :jaja: