Partyflock
 
­ Nederland

Zwoele de nacht in met Latin Lovers op het strand van Hoek van Holland

gepubliceerd door , op
Een zwoele wind en een zwoele zonnestraal, deze twee kernwoorden combineren het meest bij het leukste en warmste strandfeestje in de winter. Latin Lovers on the Beach doet haar poorten open in de mooiste strandclub van Hoek van Holland: Strandclub Zwoel! Op zaterdag 5 december ga jij gewoon direct na je pakjesavond rechtstreeks door naar deze intieme strandtent, want zelfs in december weet Latin Lovers on the Beach als geen ander om samen met jou de zon te laten schijnen en de temperatuur in deze toch al zo koude wintermaand keihard te laten verhogen! Warme trommetjes komen van onze topartiesten pur sang zoals Gregor Salto, Leroy Styles, Bingo Players, Chris Rox & MC Roga!

Strandclub Zwoel zal deze avond dienen als decor voor iedereen die klaar is met de winter en nu alweer smacht naar die heerlijke zomerse strandfeestjes. Dikke winterjassen zijn niet nodig, de nieuwe locatie zal jou geheel verwarmd en zwoel de nacht door laten komen. Strandclub Zwoel is niet zomaar een strandtent, want met haar luxueze en moderne uitstraling gaat Zwoel makkelijk mee in het rijtje van bruisende nachtclubs. Dit heeft Latin Lovers on the Beach goed gezien en ziet zij hierin een perfecte locatie om samen met jou de nacht te verwarmen met uitmuntende danspasjes!

Gregor Salto is de man van de samba en sinds kort ook van de Lambada. Als geboren Haarlemmer heeft Gregor altijd wel een goeie smaak en een goeie flow voor de dames. Zijn sexy latin met heerlijke vocalen en pompende basslines gieren straks over het strand van Hoek van Holland en zijn warme sounds zullen de koude strenge wind de mond snoeren! Gregor Salto is al sinds het begin van Latin Lovers on the Beach erbij is nog steeds iedere keer een verrijking voor het concept! De man met de afro en de man met gevoel voor percussies komt herrezen uit de koude zandkorrels: Leroy Styles! Al sinds jaar en dag is hij populair in Hoek van Holland en zijn stijl past perfect thuis in Strandclub Zwoel. Leroy is ook in de studio bezig op hete kolen, zijn nieuwste tracks worden namelijk gereleased op het label van niemand minder dan Kerri Chandler! Nieuw op Latin Lovers on the Beach zijn de boys de Bingo Players. Na zijn stormende internationale remake van de classic "Devotion" verdienen zij een kans in de bamboehut. De twee energieke boys zijn upcoming in Nederland maar hebben internationaal al fuore gemaakt met andere hits zoals "Chop" en "Touch Me" met Chocolate Puma! Reden genoeg om die jongens eens flink te laten pompen tijdens Latin Lovers on the Beach! Uiteraard zal de bravure en de feeling gebracht worden door Mister Latin Lovers himself: Chris Rox! Meneer Rox is bezig met een opmars in de Nederlandse clubs. Zo warmde hij laatst opnieuw legendarisch op voor Erick Morillo's Be Bad avond op de Ocean Diva en is hij stiekem ook al een beetje bezig in de studio. Wat kunnen we verwachten van Chris? Precies, lekker Roxen! Goudhaan MC Roga op de vocals zal zijn gebruinde en gespierde torso nog een maal uit de kast halen dus dames.

Speciaal voor de koude winterdagen heeft Latin Lovers on the Beach speciaal voor de dames iets leuks verzonnen, namelijk de Ladytickets! Voor een bedrag van € 17,50 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn online te bestellen via www.footclub.nl en www.easyticket.nl

Vergeet dus even de kou en trotseer de winter voor een heerlijk strandfeestje! Zwoel is een exclusieve warme club en de drankjes staan al voor je klaar, Latin Lovers on the Beach zorgen voor de bruisende muziek! Sexy trommeltjes, schone vocalen en een warm welkom! Latin Lovers on the Beach zien je graag terug op zaterdag 5 december voor een heerlijke zwoele Latin Lovers on the Beach nacht in Strandclub Zwoel, Hoek van Holland!

9 opmerkingen

Voor een bedrag van € 17,50 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen.

Discriminatie op grond van geslacht...
dacht dat er hier geen strandfeesten meer werden gegeven :S
Uitspraak van Blutz² op zondag 15 november 2009 om 13:24:
Voor een bedrag van € 17,50 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen.

Discriminatie op grond van geslacht...
Artiest {SHOWLIST artist 20224, 106925, 63696}
Uitspraak van killingscum op zondag 15 november 2009 om 13:27:
dacht dat er hier geen strandfeesten meer werden gegeven

Hopelijk dit keer dan zonder ellende, denk dat veel mensen eerder een ander feestje kiezen vanwege de geschiedenis.
Staan wel al 6 bezoekers op...
Zullen we een eindstand gokken?

Ik zeg 132
Een strandfeest in December :rot:
Uitspraak van Blutz² op zondag 15 november 2009 om 13:24:
Discriminatie op grond van geslacht...

als je daar mee zit zet je toch een pruik op ? :x
maar inderdaad,
Uitspraak van killingscum op zondag 15 november 2009 om 13:27:
dacht dat er hier geen strandfeesten meer werden gegeven
en ik dacht dat er nix georganiseerd mocht worden.....dus maar hopen dat het goed verloopt die avond;)