Partyflock
 
­ Nederland

Neerlands populairste house dj's staan op Goldmember

gepubliceerd door , op
Neerlands populairste house dj's staan op Goldmember
4 augustus 2009
Nog maar een maand en vele topdjs uit Nederland gaan jou laten bewegen in de Amsterdamse Marcanti op de Jan van Galenstraat! 'Come in style' is het motto en daarom zal de organisatie er alles eraan doen om het een echt vip feestje te laten worden. Goldmember is het meest luxe feestje van de organisatie en speciaal voor deze editie hebben ze djs Sidney Samson, Tony Cha Cha, Billy the Klit, Jean, Quintin, Mike S, Santito,Melvin en nog vele andere laten komen. Ze hebben een topper van een mc die deze avond tot een waar spektakel zal maken! Haar naam is Lady Bee en ze zal jullie versteld doen staan samen met de dj's om er een topavond van te maken.

Iedereen komt in het goud en of zwart naar binnen en mede daarom maakt het dit feest op deze geweldige lokatie ook zo uniek. De vorige keer is alweer bijna een jaar geleden en was toen uitverkocht dus wees niet te laat met kaarten halen. Er zijn bijvoorbeeld nog maar 100 vip kaarten te koop omdat de early bird aktie erg is aangeslagen bij de mensen.



De Marcanti wordt weer omgetoverd tot een waar goud paradijs met een afwerking tot in de puntjes. De organisatie wil dat jij een top avond krijgt en zal daar alles aan doen. Gelukkig weten velen van jullie dat bij deze organisatie altijd oog voor detail is en dat de feesten zelfs in tijden van recessie nog altijd goed bezocht worden. De mensen zijn leuk, de sfeer is altijd perfect, de muziek swingt tot het eind en de extra's die je krijgt zijn altijd leuk. De organisatie is dan misschien wat streng aan de deur dat je in het goud en of zwart naar binnen moet, maar dat komt de sfeer alleen maar ten goede. Vervelende groepjes stappers die de sfeer komen verpesten komen dan ook gewoon niet binnen. Dit feest is voor leuke gezellige mensen en dat willen ze zo houden.

Omdat de vorige editie zo'n ongelofelijk succes was heeft de organisatie wederom gekozen voor de hostingpartner In Touch! Deze organisatie is er eentje met een status waar je u tegen zegt. Of het nou een feestje op de pier was ,in de grotten in Maastricht of op Bloemendaal, deze organisatie maakt er altijd een mooi feestje van. Als je deze zaal binnenkomt merk je het al. De In Touch meiden staan klaar om je verwelkomen. Eenmaal binnen is de muziek geweldig en de mensen allemaal blij. Dat is wat je krijgt met een host als In Touch. Een extra demensie aan je feest. Net even wat anders dan de andere zalen. De vorige keer hebben velen mensen ons bedankt voor het goede geluid en mooie aankleding binnen.

Dit zijn de reacties van de vorige editie:
  • Super party!!! Muziek en de sfeer was top !!!
  • Wederom geweldig. Ik denk niet dat een feestje beter kan hoor! Heerlijk!
  • Helemaal leuk! En: @cecile! Kan je echt niet vinden...
  • Het is lang geleden dat ik zo genoten heb van een feest. Het was echt helemaal super. Muziek was heerlijk en de sfeer was mega goed
  • Wat een knaller. Houd niet op met crazyland organisatie! Ik heb de laatste 3 feesten allemaal geweldig gestemd. Wat een knal feest weer zeg! Niet normaal! Heerlijk gewoon!
  • Kijk mensen, dit zijn nou de top feestjes! Zoals ze horen. Dusss volgende feest ben ik en zeker weer bij 15 november crazyland mad max!!!!!!!!!!!
  • Geweldig feestje weer! Lekker genoten van de muziek en de mensen!
  • Het ouwe marcantie gevoeld eindelijk weer beleefd! Was top
  • Was een heerlijk feest! Muziek was overal top! Onwijs leuke nacht gehad met mijn schatje! Hou van je lieffie!
  • Super feest,heerlijk genoten van de muziek en de leuke mensen.dj's
  • Wat een geweldig feest was het zeg. Super combinatie mike en andy dj's van de avond waren san, santito, randy and last but not least mike ssssssss
  • Was echt leipe shit...mem, mike, jean &randy wauw echt grote klasse !!!!!!!!!
  • Wij hebben een top avond gehad... Alleen de gouden snippers mogen jullie laten wat een zooi!
  • Het was weer superrrrrrrrrrrr en santito je knalde de zaal uit leuke mensen heerlijke sfeer
  • Prima vermaakt!! Lekkere muziek!!
  • Was weer lang geleden dat ik zo`n vet feest heb meegemaakt. Supersfeer en ontzettend goed gedraaid.
  • Top feestje echter volgens ons was het veeeeeeeeeeeeel te snel afgelopen. Zou verboden moeten worden.
  • Bom en bomvol... Maar heerlijk genoten zaterdag, super dj's, lieve leuke mensen en heerlijk sfeertje. Toppertje!
  • Steengoed, maar we zijn niet anders gewend van deze organisators
  • Superrrrrrrrrr vettttt heerlijke muziek & een leuke sfeer
  • Geweldig!!! Een van de betere feesten!!!! Lekker ouderwets knallen.... Mike
  • Jean mem billy quintin hardwell heerlijk gedraaid mannen leuk feestje alleen de atmosfeer was niet normaal voor zo een mooie tent verwacht je wel meer airco voor de rest top
  • Erg geslaagd feest... Super gezellig en zeer goede sfeer...
  • Ongelovelijk dat de crazylandsfeer nog beter kon, touch is een goede partner! Meer van dit mannen, echt super!!
  • Lekker feestje weer vette sound daar toch he!
  • Wat een super feest!!! Dj's, loktatie en de aankleding!!
  • Ja ja dat zijn ze echt de super feessies was geweldig lang niet zo'n goed feest gehad. Wacht met smart op volgende marcanti feest
  • En weer een topavondje!!!!
  • Super ! Ik heb mezelf maar om half 8 uitgeveegd. Wilde gewoon niet weg zo zat ik nog in de sfeer !
  • Was weer een heerlijk feest, alles klopte naadloos. Je kon zien dat er veel tijd aan besteed was. Een dikke tien!!!!

Het enige wat jij nog moet doen is een kaartje kopen en niet te lang wachten ermee! Kaarten kosten 21,50 euro en de vip kaarten 32,50. Deze kaarten zijn te koop bij Ticketonline en
Easyticket

Met vip krijg je een hoop extra! Zoals oesters en sushi om te eten, massage, een vip deck, fruit en nog veel meer. Zorg dat je het niet mist want voor je het weet wacht je weer een jaar! Wil je nog kans maken op de limo aktie naar Goldmember of de reis naar Thailand? Lees dan het volgende hieronder heel goed. Ze hebben mooie prijzen weg te geven! Veel plezier!



Om origineel te zijn en te blijven geeft de organisatie dit keer weer een grote hoofdprijs weg! Een prijs waar ook jij vast heel blij van wordt. De winnaar krijgt twee retourtickets naar Thailand! Het land van de heerlijke zon en de lieve en gastvrije mensen. Als troostprijs dit keer geven ze een limorit weg met Goldmember 10 oktober en als extra prijzen win je vip kaarten voor feesten als Goldmember, Crazyland, Marcanti Reunion en Booming Sexy New Years Vibe 5 Years ! Zoveel kans om te winnen waarvoor je alleen maar dit hoeft te doen: zet vier feesten van de Crazyland organisatie in je agenda op zeker en jij maakt kans op de hoofdprijs en of één van de andere geweldige prijzen. Klik op onderstaande links om op de feesten te komen.

Goldmember
Scarface
Marcanti Reunion
Booming Sexy



Vergeet deze feesten niet op zeker te zetten. Je doet automatisch mee als je ze in je Partyflockagenda hebt staan.

17 opmerkingen

 
WhoooooT.....Goldmember is een topfeestje!! :woepwoep:

En met hostingpartner In Touch zit het zeker (y) :D


Get me on that plain to Thailand !! :cheer:
Werkzaam bij Decisions
Na ons 4 jarig bestaan word dit het feest in oktober waar we lekker los gaan :cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
hop hop hop gazzzerop. topfeest..
 
Artiest Renji
GE-WEL-DIG!
Sidney Samson, Tony Cha Cha, Billy the Klit, Jean, Quintin, Mike S, Santito,Melvin Warning!!!!! Dat zijn the boyzzz. Weer een feest dat tot in de puntjes verzorgd wordt door Andy, Mike en de rest v/d orga. En dan nog zo een prijs weg geven, het kan niet op. Thailand zuchhhhhhhhht heerlijk genieten.
 
:cheer:
simsalabim... hier heb ik zin in !!!
Wat een line-up,heeee!!!!


Met Crazyland en Soewandi marcheren we dwars door de Marcanti.....!!!

;)
ZEER ZEKER AANWEZIG!!!! :yes:

:cheer: :cheer: :cheer:
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Zeker aanwezig !!!!!
 
Werkzaam bij Afterdreams
Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 september 2009 om 15:48:
GE-WEL-DIG!

:yes:



:bounce:
 
yeeeeeeaaaaaaaaaahhhhhhhhh!!!!!!!!!!