Partyflock
 
­ Nederland

Hoe Gaar Dan knalt erop los in 2008

anoniem gepubliceerd op
Hoe Gaar Dan knalt erop los in 2008
8 september 2007
Hoe Gaar Dan is het nieuwe jaar begonnen! Met de presentatie van hun hele jaarplanning van 2008, is het weer duidelijk dat er genoeg te doen is in weert voor iedereen. Met de verschillende concepten in feesten raken ze elke keer de goede snaar, en zijn de feesten altijd druk en hangt er een supersfeer. Er staan maar liefst 7 feesten in de planning dit jaar, en natuurlijk kunnen er altijd nog bijkomen, maar daar word later nog over bericht.

Na het grote succes van Refresh after sun werd steeds duidelijker hoe gewild house in Weert en omstreken is geworden de afgelopen tijd. De vraag naar een vervolg was dan ook groot, maar niet getreurd want op 7 maart gaat het dak er weer af in de De Brouwer! Ook deze keer zal de avond gevuld worden met club, eclectic, electro & house sounds. Met deze keer niemand minder dan Afrojack als headliner, samen met de reeds gevestigde namen DoRush en U-go word het weer een top editie! En natuurlijk ook lokaal talent aanwezig met B-Powder en Bowser. En hier blijft het niet bij! De 2 volgende edities van Refresh! staan ook al gepland op 6 juni en 21 november! Meer info hierover volgt..

Om als organisatie weer een nieuwe weg in te slaan gaat Hoe Gaar Dan op 4 april een nieuw concept geven bij de Carte Blanche in samenwerking met de organisatie Elite Forces. Dit feest genaamd Still standing strong zal namelijk een knallend hardcore feest worden met een line-up om je vingers bij af te likken! Met maar liefst 5 dikke headliners krijg je voor een lage entree zeker waar voor je geld. Zaal 1 zal bestaan uit Early hardcore en hardcore, en zaal 2 bestaan uit hardstyle en Early hardcore. Op deze manier is er aan iedereen gedacht, verder zal er extra geluid aanwezig zijn zodat jullie flink los kunnen gaan! Maar met Evil Activities, Tommyknocker, J.D.A., D-Spirit en Bountyhunter moet dat geen probleem zijn!

Vanwege het succes van vorig jaar zal Hoe Gaar Dan op 22 augustus wederom een DJ Contest organiseren in café de De Brouwer! Deze Contest zal net als vorig jaar bestaan uit hardstyle en jump/French Tek DJ's, van elke stijl zal aan het einde van de avond één winnaar worden gekozen. De winnaars van de DJ Contest for Hoe Gaar Dan verdienen een plekje op de nieuwe editie van Draaien & Begaaien op 26 september! Tot slot zal de avond krachtig afgesloten worden door een lokaal talent met Early hardcore. Klik op de link en meld je nu aan! inschrijven DJ contest

Ook dit jaar kunnen jullie verwachten dat er een knallend feest komt met Weert Kermis. Om het dit jaar weer goed in te luiden geeft Hoe Gaar Dan dit jaar wederom het feest Draaien & Begaaien in de Carte Blanche. Ze zullen stevig gaan knallen in zaal 1 en chillen in zaal 2, want de indelingen van de zalen zullen hetzelfde als vorig jaar blijven. Zaal 1 zal wederom bestaan uit jump, hardstyle & (Early) hardcore. En wederom zal zaal 2 weer bestaan uit House, Club & Eclectic. Zoals jullie gewend zijn zal er weer een super line-up staan dus zorg dus dat je ook op deze editie weer aanwezig bent!

Hoe Gaar Dan – al 3 jaar naar de klote!
Omdat Hoe Gaar Dan 3 jaar bestaat kan het natuurlijk niet uitblijven dat we dit gaan vieren met jullie. Zonder de constante steun van ons publiek hadden we het niet voor elkaar gekregen de afgelopen jaren! Hoe deze avond ingevuld gaat worden blijft nog even een verassing, maar jullie kunnen ervan uitgaan dat dit een speciale knaller gaat worden van Hoe Gaar Dan. Dat er een dikke line-up zal gaan komen is dus te verwachten, maar jullie zullen het snel genoeg horen. Zeker is dat op 17 oktober de Carte Blanche weer op zijn kop staat!

Dus noteer alvast in je agenda:
7 maart – Refresh – Beauty & The Beatz
4 april – Still standing strong
6 juni – Refresh
22 augustus – DJ Contest for Hoe Gaar Dan
26 september – Draaien & Begaaien
17 oktober – Hoe Gaar Dan – Al 3 jaar naar de klote!
21 november – Refresh

Hou de site www.hoegaardan.nl dus goed in de gaten! Enne… Hoe gaar ben jij dan??

29 opmerkingen

 
idd doen jullie goed jongens!(Y)
 
aaaihaaai:respect:
 
Goed bezig jongens(Y)!
Respect ;)
altijd goed geregelddd !

:respect:
 
Artiest {SHOWLIST artist 48116, 72461}
(y)! goed bezig jongens
Artiest {SHOWLIST artist 49113, 157317, 15263}
HGD knalt erop los ;)
Vette feesten!!!
 
:cheer:

:respect: Voor jullie mannen:D
 
Nice :)
Vind zo rare naam voor een feest he.
'k zou d'r daarom al niet naar toe gaan :bloos:
Artiest {SHOWLIST artist 22023, 42309}
HGD Feesten zijn echt relaxd :D

:respect: voor deze organisatie en dat ik nog maar vaak welcom ben :D
Genoteerd :jaja: ... nuff propzzz 4 tha HGD crew :bounce:
Uitspraak van dweazle op dinsdag 4 maart 2008 om 11:48:
HGD Feesten zijn echt relaxd :D

:respect: voor deze organisatie en dat ik nog maar vaak welcom ben

je haalt me de woorden uit de mond :D
 
Mooie opzet voor t komende jaar (Y)
Uitspraak van M op dinsdag 4 maart 2008 om 11:40:
Vind zo rare naam voor een feest he.
'k zou d'r daarom al niet naar toe gaan

Hoeft ook niet!!
Maar HOE GAAR is iedereen daar DAN,, dus dan is het altijd feest:BOUNCE:
Ze hadden wel een beetje onderzoek mogen doen. Want Refresh bestaat al.

Maar in ieder geval succes
Bedankt voor alle goede reacties:)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 31905, 99427, 6757}
HGD ......Klaar b)