Partyflock
 
­ Nederland

Welcome to another edition of Hardstrike in Leeuwarden

gepubliceerd door , op
Welcome to another edition of Hardstrike in Leeuwarden
2 juli 2006
FeestHardstrike · Welcome 2 the jungle
Datumvrijdag 14 juli 2006
WinactieHardstrike actiegesloten
LocatieX-Eye-Ting
Experience the hardstyle jungle! Vrijdag 14 juli zal wederom een ‘hardstyle only’ editie plaatsvinden van het concept Hardstrike. Met de vorige editie nog in ons achterhoofd nabonkend, wordt er weer geknald in de jungle waarbij de dj’s voor de nodige oerklanken zullen zorgen.

Deze editie van Hardstrike zal in het teken staan van ‘Welcome 2 the Jungle’, en zoals het beroemde rocknummer zegt: we got fun ’n games, we got everything you want, we are the people that can find whatever you may need. Om dit waar te maken zal X-Eye-Ting worden omgetoverd tot een ware jungle waarbij natuurlijk de apen het belangrijkst zijn en deze apen zijn jullie. Zoals jullie wellicht al hebben gezien is zelfs Leeuwarden inmiddels ook al behoorlijk groen aan het worden door de promotie. Deze editie zal net als de vorige editie in het teken staan van een Hardstrike waar de muziek zal domineren en de sfeer centraal staat. Dit wordt gerealiseerd met special effects en een computergestuurd geluidssysteem. Op de beat van de bass zal de jungle door elkaar geschud worden.

Wederom zijn er een aantal top dj’s gevonden welke deze lyric van’Welcome 2 the Jungle’ gaan waarmaken en jullie gaan bedienen met fun ’n bass de gehele nacht door, totdat het uitgestorven is en de rust weer is wedergekeerd in de jungle.

Te beginnen met Trilok & Chiren & Trilok & Chiren. Inmiddels is er weer een nieuwe release uit die voor de nodige beukende beats zal zorgen op Hardstrike. Nog een topper uit de hardstyle scène die draaitechnisch zeer goed is en al vaker in Leeuwarden de grond mogen doen schudden Clive King. Zoals zijn release zegt: i’ll bazz ya! Wederom zullen bij deze editie Leeuwarders star Da Pauli en Rising star Da Ganzez een optreden geven. Da Ganzez is inmiddels op weg om de finale van NDE te halen en Da Pauli staat wederom op decibel outdoor. Hard-Concepts weet zeker dat dit reden genoeg is voor een feestje en zal deze dj’s dan ook extra stimuleren het dak eraf te blazen. Want Frieslands trots kan natuurlijk niet ontbreken op Hardstrike. Nieuw in Leeuwarden maar zeker niet nieuw in de hardstyle scène is Pass-Out. Heeft inmiddels op Defqon gestaan en ook op weg de NDE finale te halen. Hard-Concepts heeft genoten van de 4decks demo dus dat beloofd nog wat. De Maffemengmeester zal zijn naam eer aan doen en bewijzen dat Franeker toch echt de gekste is. Het gekkencorps zal X-Eye-Ting deze keer wacky wack maken.

Kaarten voor Hardstrike zijn verkrijgbaar voor € 7,5 aan deur, deze editie geen voorverkoop! Voor de digiflyer en meer info check www.hard-concepts.nl

Wederom zal dit feestje geheel op onze eigen manier plaatsvinden met passie voor hardere stijlen en natuurlijk passie voor het publiek, in dit geval een groep apen in de jungle. Die passie zal ook terug komen op vrijdag 8 september met het ‘hardcore only’ concept Corestrike. Niemand minder dan Promo zal X-Eye-Ting afbreken samen met nog meer hardcore geweld. Geluids problemen? Echt niet, deze keer geen bass die je voelt maar ‘pieperdepiep’

Voor € 7,5 en € 10 kun je beide edities voelen wat Hard-Concepts is en je helemaal laten gaan op de hardere stijlen.

4 opmerkingen

Wij hebben er weer zin in :bounce:!!
laatste aanpassing
 
De Maffemengmeester zal zijn naam eer aan doen en bewijzen dat Franeker toch echt de gekste is. Het gekkencorps zal X-Eye-Ting deze keer wacky wack maken.

Franeker zal zeker Knallen @ lwd
Uitspraak van verwijderd op maandag 3 juli 2006 om 10:03:
Franeker toch echt de gekste


eg wel haha