Partyflock
 
­ Nederland

Start kaartverkoop Dance Valley 23 maart

gepubliceerd door , op
Als in 1995 de prèmiere plaatsvindt van Dance Valley kan nog niemand voorspellen dat er een prachtige dancebloesem van internationale pracht uit dit geplante zaadje zal groeien. Liefhebbers uit alle windstreken en culturen reizen in het decennium daarna jaarlijks af naar Spaarnwoude Park te Velsen om de unieke sfeer opnieuw te beleven en te genieten van de diverse muziekprogrammering.

In 2005 groeit er een nieuwe loot aan de Dance Valley-stam als het festival voor het eerst in haar historie over meerdere dagen wordt uitgesmeerd. De vooraf onmogelijk geachte combinatie van dance en kamperen, blijkt vorig jaar een schot in de roos. Terwijl de popfestivals een jarenlange traditie hebben opgebouwd, heeft Nederland sinds vorig jaar met Dance Valley eindelijk ook een meerdaags dancefestival.

Dance Valley Festival 2005 brengt een bonte en hechte dancefamilie bij elkaar bestaande uit alle mogelijke nationaliteiten zoals Japan, Thailand, Zuid-Afrika, Australië, Indonesië, België, Spanje en Engeland die naderhand van een onbeschrijflijke ervaring spreken. Technoliefhebbers in legerbroek en kisten delen een weekend lang de dansvloer en camping met goudgelokte schonen in sexy jurkjes en stiletto’s en iedereen wordt één tijdens het memorabele weekend. De gemoedelijke en warme sfeer doen het onverwachte frisse zomerweer volkomen teniet en nadat het exclusieve muziekprogramma op vrijdag rond middernacht ten einde loopt, besluit slecht een enkeling de slaapzak in te kruipen om de batterij op te laden voor de volgende festivaldag.

De spectaculaire nachtprogrammering nodigt ook dit jaar niet bepaald uit tot slapen en biedt de hele nacht vertier. In de bruisende 24-uurs area, swingende silent disco en hypermoderne game-area kan er tot zonsopkomst worden gefeest, gedanst, gedronken, gelachen, gepraat, geflirt, geknuffeld en gezoend. Het nabij gelegen campingterrein is van alle gemakken en luxe voorzien en in het gezellige tentenkamp zal iedereen het hele weekend met een glimlach van oor tot oor rondlopen. Het wordt wederom twee dagen lang intens en broederlijk genieten van muziek tijdens het enige festival dat zijn oorspronkelijke sfeer heeft behouden en geen overdreven knieval voor de mainstream heeft gemaakt.

Het surrealistische heuvellandschap in Spaarnwoude is op 14 en 15 juli – de camping is ook zondag 16 juli open - opnieuw het decor van love, peace, hapiness plus een ijzersterke line-up en brede muziekprogrammering. Tijdens deze zinderende ‘weekender’ zullen danceliefhebbers vanuit alle uithoeken van de aardbol samenkomen om twee dagen lang de vonken er vanaf te feesten en nu al wordt UDC overstelpt met aanvragen uit het buitenland. In dit weekend is het namelijk mogelijk om een groovend en underground danceweekend te boeken die nog lang zal nagalmen en ieder ander festival zal doen vergeten. Koop je kaart(en) voor deze bruisende dancevakantie daarom tijdig om half juli een sfeertrip te ondergaan die nimmer beleeft is in danceland. Behalve weekendtickets zijn er uiteraard ook dagkaarten voor alleen de zaterdag verkrijgbaar. De voorverkoop start op 23 maart en op 20 maart wordt een deel van de in totaal ruim 160 artiesten tellende line-up bekend gemaakt.

Voor meer informatie: www.udc.nl & www.dancevalley.com

53 opmerkingen

was het maar 14 juli... :D
uiteraard zijn wij er ook dit jaar weer bij
ben benieuwd wie ze dit jaar weer allemaal hebben weten te boeken!
hopelijk is het mooi weer
 
wel vet. Ben benieuwd naar de lineup.
als ze maar van de line up van Extrema afblijven
eerst de line up zien, en dan ga ik toch maar naar berlijn
Belachelijk om het te verplaatsen, terwijl ze weten dat er nog 2 grote feesten zijn. We moesten al kiezen. 1 valt er sowieso af. DANCEVALLEY... !!!
 
Uitspraak van Flyer71 op maandag 13 maart 2006 om 13:26:
Belachelijk om het te verplaatsen, terwijl ze weten dat er nog 2 grote feesten zijn.

anders verdiep je je eerst in de reden daarvoor :s twijfel tussen loveparade en DV; maar vorig jaar waren de twee dagen briljant (& :worship: silent disco)
Dance Valley WAS altijd mijn feestje.....WAS, ben er al twee jaar niet meer geweest, en niet het gevoel dat ik iets gemist heb.....


Deze jongen zit mooi in BERLIJN :D
 
heb er echt zin in!

dat het verplaatst is kan alleen maar beter zijn vanwege het weer :D
Uitspraak van verwijderd op maandag 13 maart 2006 om 14:15:
(& silent disco

hahaah en of, wat een wereld-uitvinding:P

maar ik weet nog niet zo zeker of ik dit jaar ook weer present ben.
vin het namelijk een K U T datum:@
Heb nooit de behoefte gehad om naar DanceValley te gaan. En ik houd het zo denk ik..
Uitspraak van verwijderd op maandag 13 maart 2006 om 14:19:
dat het verplaatst is kan alleen maar beter zijn vanwege het weer


Uitspraak van Pleun op maandag 13 maart 2006 om 14:40:
En ik houd het zo denk ik..



maakt ONS geen ruk uit, het weer van vorig jaar maakte misschien alles nog wel mooier dan dat het al was:

Het gevoel WIJ zijn een met moedernatuur werd versterkt door het gegeven dat vadertje tijd geen vat op ONS kon krijgen waardoor na sluiting van het festivalterrein het feest tot ver voorbij het einde doorging op de camping

Alwaar verbroedering iedereen tendeel viel en het niet meer uitmaakte waar je vandaan kwam, wie je was of wat je deed, maar slechts 1 gedachte overheersde:

waar gaan WE met z'n ALLEN heen?

En eens met die gedachte in aanraking gekomen raak je dat niet meer kwijt. Als een goed-aardig-virus zal het zich verspreiden onder de festivalbezoekers en alwaar de andere planeetbewoners twijfelen tussen misschien wel het commercieelste evenement ooit gegehouden of een organisatie die zich meer bezig houd over de kleur van de tassen. gaan WIJ weer met z'n alle naar Dance Valley

inderdaad, WIJ


The advisor ;-)
laatste aanpassing
 
Als iedereen gewoon nadenkt, dan heeft het meer voordelen als nadelen. Waarom? Er zijn 3 grote feesten in 1 weekend (eigenlijk vier want ook Sensation Duitsland is dit weekend).

Wat betekend dit?

Dat DJs van over de hele wereld naar Europa afreizen en op ALLE feesten optreden. Het is maar een paar uurtjes reizen tussen al deze feesten, en ze cashen dan dubbel, dus zullen ze ook allemaal op meerdere feesten te zien zijn. Ik denk dat de line-ups van alle feesten in dit weekend uitpuilen van kwaliteit en topnamen, en dat is vet.

Verder is het gewoon een keuze maken. Ik denk dat het Dance Valley wel eens kan gaan worden. Op Extrema staan toch veel namen die heel het jaar vrij toegankelijk zijn, op Dance Valley is dat net iets minder. Maar goed, iedereen zijn feest.

Maar ik zie dus meer voordelen als nadelen.
Nou vorig jaar naar toe geweest , heb het naar me zin gehad ondanks het kut weer maar kga dit jaar toch liever naar Mysteryland :D
Ik had graag gegaan, helaas werkt de datum niet mee.... Hopelijk volgend jaar weer in augustus!
Aanwezig! We gaan weer die vette legertent huren :yes: en hop! Met zijn allen erin! Vorig jaar was dat vet vet vet! Ondanks dat tyfusweer, maar de sfeer was zo extreem gezellig onderling. Lekker heel veel geluld met buitenlandse dudes die er waren. Man, gelachen met die groep uit Australie, die zag ik vorig weekend terugkomen op de DVD :D

Wordt een top zomertje zo. Ook nu voor het eerst naar Nature One dankzij deze verplaatsing :)

Ben benieuwd wanneer ze de line up bekend gaan maken :yes:
Helemaal met Dieseljunkie eens :yes:

En die verschuiving maakt het voor mij ook mogelijk erbij te zijn!! Maar of ik dat daadwerkelijk ben, hangt af vd line up! Kaartjes vind ik anderzijds wel superduur, but we'll see!!

Regen houdt ook mij niet tegen :D ben ik nu achter!! :P WOW :cheer: wat een sfeer vorig jaar: blubber en kaplaarzen en B) en gezellige mensen :yes:
Werkzaam bij JP dance events
Artiest {SHOWLIST artist 40343, 66932}
Fijn dat ze niet melden hoe asociaal duur dit jaar de kaarten zullen zijn. Zal het dermate hoog zijn, dat ze bang zijn dat mensen dan gaan twijfelen en voor 2 andere feesten kiezen? Of omdat mensen zich dan realiseren dat ze daarvoor gerust een heel weekend in Berlijn kunnen hangen? ;)


een sfeertrip te ondergaan die nimmer beleeft is in danceland

Dikke vette ONZIN! De echte danceliefhebber heeft al jaren een vettere sfeertrip gevonden in Nature One. Goedkoper EN met een vettere camping(enja dat zeggen alle mensen die naar beiden zijn geweest ;) )!!! Maar die opmerking zullen ze er wel in zetten om het TMF en 538 publiek te trekken (y)
laatste aanpassing
 
Stom van DV dat ze ook geen aparte kaarten voor de vrijdag verkopen. Mijn voorkeur voor de zaterdag gaat nog steeds naar Extrema, anders had ik op vrijdag DV nog ff meegepakt :)
:cheer: heb hier weer heel veel zin in :cheer:
Het surrealistische heuvellandschap in Spaarnwoude is op 14 en 15 juli – de camping is ook zondag 16 juli open - opnieuw het decor van love, peace, hapiness plus een ijzersterke line-up en brede muziekprogrammering. Tijdens deze zinderende ‘weekender’ zullen danceliefhebbers vanuit alle uithoeken van de aardbol samenkomen om twee dagen lang de vonken er vanaf te feesten en nu al wordt UDC overstelpt met aanvragen uit het buitenland. In dit weekend is het namelijk mogelijk om een groovend en underground danceweekend te boeken die nog lang zal nagalmen en ieder ander festival zal doen vergeten


Jammer dat er niet zoals Nature One ook hardcore wordt gedraaid. Dan had ik 14/15 juli ook wel ff heengegaan.
laatste aanpassing
 
weet niet ,nog nooit geweest...hou t wel bij mysteryland!
dit wordt mijn 11e keer. als alle zuurpruimen lekker wegblijven maken wij er gewoon weer een topweekend van!!!! dance valley blyft qua lokatie en line up uniek.
 
Ben benieuwd wat de line up word.. maar ben waarschijnlijk toch wel van de partij :D
wordt een hele moeilijke keuze dit jaar, dance vally of loveparade.. :/
nog maar effe over nadenken.. :D
 
Werkzaam bij 2dj2 Events
Uitspraak van Thom-ass [Neetjur Wan 2002 - 2010] op maandag 13 maart 2006 om 16:52:
Fijn dat ze niet melden hoe asociaal duur dit jaar de kaarten zullen



Tuurlijk.. anders ga je voor dat geld naar de Rolling Stones of Madonna... kom je nog niet eens de parkeerplaats op..
Uitspraak van Thom-ass [Neetjur Wan 2002 - 2010] op maandag 13 maart 2006 om 16:52:
Maar die opmerking zullen ze er wel in zetten om het TMF en 538 publiek te trekken


jij bent volgens mij nog nooit op een dance valley geweest, want het 538, TMF publiek, Q-draaiorgels en andere breezahs zijn in veeeeeel grotere getallen aanwezig op een evenement als Nature One

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 14 maart 2006 om 09:17:
anders ga je voor dat geld naar de Rolling Stones of Madonna... kom je nog niet eens de parkeerplaats op


of probeer eens voor dat geld 2 dagen naar een voetbalwedstrijd te kijken...


The advisor ;-)
Jammer dat ik moet kiezen!!!
Maar voor mij wordt het Love Parade.....
 
Jammer maar denk dat ik ook op de Love Parade te vinden ben....
Anders zeker weten op Dance Valley!!
jah shit eej..

Extrema Outdoor...
Dance Valley

t was allebei zuper vorig jaar :s

daar komt dan ook nog eens de love parade bij :s
Uitspraak van The advisor op dinsdag 14 maart 2006 om 09:24:
jij bent volgens mij nog nooit op een dance valley geweest, want het 538, TMF publiek, Q-draaiorgels en andere breezahs zijn in veeeeeel grotere getallen aanwezig op een evenement als Nature One

Klopt ja.. dagjesmensen reizen 400 km. voor een feest ipv. naar het overgehypte DV te gaan. Vandaar dat er ook zo veel reclame is op die betreffende zenders, de telegraaf, jongerenbladen etc. van Nature One ;P

Ik ben er zelf inderdaad nog nooit geweest, maar die conclusies trek ik wel vanuit de opmerkingen die ik hoor van ervaren partygangers die er dus WEL geweest zijn. ;)
Ben er zeker bij!!! Gaan werr knallen ..vorig jaar helemaal top gehad nu weer!!
Weekendkaartje kost 85 euro! Dat is dus goedkoper geworden! (y)

Uitspraak van Thom-ass [Neetjur Wan 2002 - 2010] op dinsdag 14 maart 2006 om 12:25:
Ik ben er zelf inderdaad nog nooit geweest, maar die conclusies trek ik wel vanuit de opmerkingen die ik hoor van ervaren partygangers die er dus WEL geweest zijn.


Nou dan, waarom zeik je dan zo? :S
Ik hoor ook van mensen die naar DV en N1 zijn geweest die DV veel leuker vinden. Maar ik ga geen conclusie trekken, over wat ik gehoord heb.
Als N1 meer jou ding is ok. Maar is het nou zo stoer om een feest af te kraken terwijl je er nooit bent geweest?
laatste aanpassing
Uitspraak van Thom-ass [Neetjur Wan 2002 - 2010] op maandag 13 maart 2006 om 16:52:
Fijn dat ze niet melden hoe asociaal duur dit jaar de kaarten zullen zijn. Zal het dermate hoog zijn, dat ze bang zijn dat mensen dan gaan twijfelen en voor 2 andere feesten kiezen?

Ik weet dat de kaarten voor een heel weekend 10 euro gedaald zijn dus nu 85 euri zijn
Uitspraak van KRL op dinsdag 14 maart 2006 om 13:52:
Ik hoor ook van mensen die naar DV en N1 zijn geweest die DV veel leuker vinden.

Begrijpelijk met 'Hardhouse' in je naam ;) Ik kan de keuze ook heel goed begrijpen hoor, voor het merendeel zal het line-up afhankelijk zijn.

Verder zeik ik niet. Maar ik probeer wat oogjes te openen, dat je niet zo maar dit verhaaltje voor lief neemt en dat je voor deze prijs ook eens verder kijkt naar alternatieven. Want ik vind deze entreeprijs ronduit asociaal hoog!
Uitspraak van Thom-ass [Neetjur Wan 2002 - 2010] op dinsdag 14 maart 2006 om 14:47:
Verder zeik ik niet. Maar ik probeer wat oogjes te openen, dat je niet zo maar dit verhaaltje voor lief neemt en dat je voor deze prijs ook eens verder kijkt naar alternatieven. Want ik vind deze entreeprijs ronduit asociaal hoog!


Ja het is duurder dan N1, Maar ik denk dat de line-up van DV ook wat meer kost ;) Bovendien zijn de feesten van Duistland altijd goedkoper dan NL. Je hebt hier gewoon nou eenmaal van die kloteregels en vergunningen. En ik weet ook niet hoeveel het kost om helemaal naar Duitsland te reizen. Want dat is ook niet gratis!
En 85 euro voor 2 dagen feest vind ik niet asociaal duur :no:

Maar goed er zit kans in dat ik op beide feesten ben. Kan ik ook eens een N1 meepakken.
 
Klinkt leuk :D

Misschien dit jaar ook maar es kijken :)
Uitspraak van KRL op dinsdag 14 maart 2006 om 18:18:
Ja het is duurder dan N1, Maar ik denk dat de line-up van DV ook wat meer kost


dat zou ik niet al te hard roepen! vorig jaar N1 Armin, Timo Maas, PvD, Ferry Corsten, en nog veel meer bekende namen.. maar het terrein is zooooo ontzettend bruut.. daar kan DV niet tegenop.. wel tegen het volk (naar mijn mening) er lopen op Dance Valley relaxtere, mindervage en mooiere mensen rond dan die vage dauitse knakkers op N1.. maar vond toch qua feest N1 veel vetter.. en de camping is beter (geen gezeik over hoeveel flessen water/alcohol etc)
 
Verder zeik ik niet. Maar ik probeer wat oogjes te openen, dat je niet zo maar dit verhaaltje voor lief neemt en dat je voor deze prijs ook eens verder kijkt naar alternatieven.
gelukkig dat we jou nog hebben dan; anders hadden we allemaal dit verhaal gewoon geloofd en waren we hierheen gegaan ipv N1 :S :S :S
lekker interessant idd; natuurlijk houden ze een promo praatje (hier bij pf kopieren ze gewoon het persbericht), maar anders ga jij ff jou promopraatje over n1 ergens anders houden (niet eens op dezelfde datum)
Want ik vind deze entreeprijs ronduit asociaal hoog!
85 voor 2 dagen is dus echt niet duur; zker vergeleken met sensation/ in qontrol etc.; vorig jaar was konings en ben er denk ik dit jaar gewoon weer bij :woepwoep:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 15 maart 2006 om 14:59:
85 voor 2 dagen is dus echt niet duur; zker vergeleken met sensation/ in qontrol etc.;

Anders vergelijk met 2 feesten waar je ook de hoofdprijs voor betaald. :frusty: Maar gewoon lekker blijven gaan jongen.. en zeker niet verder kijken dan de promopraat lang is ;)
De voorverkoop start op 23 maart en op 20 maart wordt een deel van de in totaal ruim 160 artiesten tellende line-up bekend gemaakt.

Ik keek op mijn kalender en dacht... KOM MAAR DOOR MET DIE NAMEN!
 
Laat maar komen inderdaad!!
Kaartverkoop al begonnen...

Geen line-up bekend... :no:
 
wachten op de linup!!!!
Is die 85 euro nou inclusief camping?
wat is er verschil vak s en vak ss. volgens mij niets toch??
 
voor bezoekers uit nijmegen , wij hebben kaarten v­oor dance valley

Dataflow Nijmegen-Paraplufabr­ieken

dataflow ­­records nijmegen

(binnen in­ de paraplufabriek ­1­ minuut loopafstand van het ­CS)


g­es­ecialiseerd in vinyl

goed aanbod ­& uitgebreid­e v­oorraad

techno,electro,experi­menatl,house,te­ch-h­ouse,hardtechno,schranz

de­kundig advies

g­ezell­ige sfeer

mail order­ service

officieel v­erkoop­unt voor alle udc e­venementen (dance valley­,Impulz­ ...)

dataflow­ records
paraplufabriek
va­n oldenb­arnevelt st­r 63 a
6512 at nijmegen
(1mi­nuut loop­afastand ­van cs)
tel:024-3601190

inf­o@highland­beats.c­om

dinsdag 12.00-18.00
w­oensdag 12.­00-18.00
­
donderdag 12.00-21.00
vrijd­ag 12.00-18.­00
zat­erdag 12.00-16.00