Partyflock
 
­ Nederland

Project Hardcore

anoniem gepubliceerd op
Over een paar dagen is het zover en zal enige grootschalige Hardcore evenement van België plaatsvinden. Project Hardcore is al jaren een begrip bij onze zuiderburen en tevens bij een groot aantal Nederlanders die jaarlijks de grens oversteken om dit unieke evenement mee te maken. Dit jaar staat de nieuwe locatie centraal. [location=3369]{Locatie met ID 3369 bestaat niet!} is een grote havenloods die in de Antwerpse haven gelegen is. Met zijn industriële uitstraling en de capaciteit voor 6000 bezoekers is [location=3369]{Locatie met ID 3369 bestaat niet!} het ultieme decor voor dit Hardcore evenement. b2s zal alles uit de kast halen om de eerste editie tot een ongekend succes te maken.

Onderstaand staan een aantal zaken die voor bezoekers van Project Hardcore van belang zijn. Uiteraard staat de overige informatie over dit evenement op de speciale website: www.project-hardcore.be

Timetable
22.00 - 23.00 D (IT)
23.00 - 00.00 Don Vito (BE)
00.00 - 01.00 Tommyknocker (IT)
01.00 - 01.30 Ophidian Live (NL)
01.30 - 02.30 Paul Elstak (NL)
02.30 - 03.30 Nosferatu (NL)
03.30 - 04.00 Neophyte Live (NL)
04.00 - 05.00 Outblast (NL)
05.00 - 06.00 The Viper (NL)
06.00 - 07.00 Unexist aka Jappo (IT)
07.00 - 08.00 Radium (FR)
Host: MC Ruffian (NL)

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het [location=3369]{Locatie met ID 3369 bestaat niet!}. Alle parkeerterreinen zijn geopend en het parkeren is bovendien gratis. [location=3369]{Locatie met ID 3369 bestaat niet!} is per auto uitstekend te bereiken.

Openbaar vervoer
Antwerpen is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Kijk voor treintijden vanuit Nederland op www.9292ov.nl Vanaf het station van Antwerpen zullen pendelbussen worden ingezet. De tijden van deze pendeldienst is als volgt:

Van 21.00 tot 00.00 uur
Van 05.00 tot 08.00 uur

De kosten van een busticket zijn 5 euro. De pendelbus stopt ook op Koningin Astrid Plein voor het Astrid park plaza hotel.

Garderobe
Er is op Project Hardcore een garderobe aanwezig.

Drugs
B2S conformeert zich aan het beleid van de Belgische Politie. Dit is 'zero tolorance'. Pas op wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd.

Camera's
Het is verboden (digitale) camera's mee te nemen. Wel toegestaan zijn camera's in mobiele telefoons en wegwerpcamera's in de originele verpakking. Op het evenement worden ook wegwerpcamera's verkocht en zijn er tevens fotostands aanwezig waar je met je vrienden op de foto kan gaan. Uiteraard zal er na afloop een uitgebreide foto reportage op de b2s site geplaatst worden.

Legitimatie
Voor evenementen in België geldt een minimum leeftijd van 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zicht te legitimeren. Neem hierom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een paspoort of een identiteitskaart zijn in België geldige legitimatie bewijzen.

Tickets
Project Hardcore is nog niet uitverkocht. Er zijn nog kaarten te verkrijgen bij alle filialen van de Ticketbox en de losse verkoopadressen. In België zijn tickets verkrijgbaar bij alle filialen van de Fnac.

Project Hardcore.nl
Op zaterdag 1 oktober zal Project Hardcore voor het eerst in Nederland plaats gaan vinden.

110 opmerkingen

kben clean dusja mij kenne ze nie pakke!! ik zuip wel lkkr bier :P ga togwel super hard mja da heb ik van me eige :P

Ltrs
spijtig van de ongeïnspireerde line-up
Waar slaat het nu godverdomme op van het feest tot 8 uur te laten doorgaan en dan de pendelbussen maar tot 8 uur te laten rijden, dan meot je dus om 7 alweer de deur uit en krijg je Radium niet te zien... en dan Dj D als eerste spoort ook al niet.

Ben trouwens s benieuwd naar die bussen, niet dat t weer van die bestelwagentjes zijn zoals twee jaar geleden in Gent :s En daar dan nog 5 euro voor neertellen?


Komt me allemaal nogal slecht geregeld over dus ben beneiuwd wat t zaterdag gaat geven.
Uitspraak van Timmetje. op dinsdag 31 mei 2005 om 15:59:
Zo streng zal het drugsbeleid nou ook weer niet zijn denk ik hoor.. In iedergeval hoop het niet, want dan staat er waarschijnlijk ook weer een lange rij door die K*T controles.



In belgië zijn ze echt wel streng, op sensation 1 per 1 langst de drugshond die dan eens rond je liep, busjes waar je je moet uitkleden.. toch opletten !
 
tja wou eerst wel gaan maar inderdaad die drugshonde ben ik niet echt fan van....
tevens tja tis belgië en ik weet niet of het wel zo vet word...

sla deze keer maar even over denk
Bah vorige keer op dat feestje was echt kut veel belgische gabbers zijn nog irritanter dan de nederlandse en ze stinken echt niet normaal....gore zooi was het de vorige keer was dus een kut feest. Eenigste leuke was na het feest een joint roken en hoertjes kijken dat was erg grappig alleen veel politie daarzo. Maarja antwerpen is natuurlijk wel een erg vette stad zjin wel betere feestjes daarzo. Dag laters
laatste aanpassing
Belgische stations zijn super ruig!!!!!
B2S conformeert zich aan het beleid van de Belgische Politie. Dit is 'zero tolorance'. Pas op wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd.

De reden waarom ik nie meer naar Belgie gaat om te feesten.
geweldige line up, en bovendien is de timetable geweldig samengesteld. Liefhebbers van goeie hardcore zijn eerst aan de beurt, en het staartje van de laatste 2 uur is voor de herrie aanbidders :)
 
ja heel vet feest project hardcore her we come!!!!!!:D:D
 
ha ha....kinderen veel plezier allemaal.....geef mij maar club r_AW.....Lenny dee en promo ...
Ik gebruik toch niet dus mij kan het me niks schelen. Alleen een beetje alcohol maar de laatste tijd drink ik ook wat minder dan voorgaande keren.
laatste aanpassing
ach joh het word gewoon teringstrak!!
ik wil alleen ff zeggen dat ze in antwerpen bezig zijn met weg restauraties, in de binnenstad en in de buitenringen van de stad. Dus ergens in antwerpen komen is behoorlijk kut.
Maar goed, ik weet niet of ze al klaar zijn hiermee.
Het zou ook goed kunnen dat Project Hardcore helemaal buiten Antwerpen ligt.

Reken iig op files, zou ik zeggen.
Kwee nog nie of ik ga.. zaterdag al Nightmare Outdoor gehad was trouwens super vet!!! :respect:

Ennuh de Line-up :\ Kweet ni wak er van moe denken :P

Stinken Belgen meer dan Nederlanders :|??? :D
geweldige line up, en bovendien is de timetable geweldig samengesteld. Liefhebbers van goeie hardcore zijn eerst aan de beurt, en het staartje van de laatste 2 uur is voor de herrie aanbidders

en aanbidden zullen we die franse nee-stemmer :jaja:
 
hoe weet je het zo zeker dan dat hij nee gstemt heeft misschien is hij wel tegen strijdig net als ik:$ oohjah lekker strak staan in belgie whehehehe wil ik mee maken kijken hoe snel die op het politiebureau zit wheheheh ma ga gerust jullie gang:P
Whahaha ronald :P idd..

Nou Ronald_O en APELGABJUHH tot zaterdag :P
Uitspraak van (H) Perfect by Nature (H) op donderdag 2 juni 2005 om 13:25:
Stinken Belgen meer dan Nederlanders ???

na een paar uur te hakkuh stinke we allemaal . bier zweet sigarette hehe gore boel .
 
he, ik stink helemaal niet !

lekker wassen en dan vette Hugo Boss ;)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 3 juni 2005 om 10:38:
he, ik stink helemaal niet !

lekker wassen en dan vette Hugo Boss

das voor na het feeste he. BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAA , kwor zot. nog eest werke . slapekes doen en dan FEEEEESTUUUUUUH
 
ik heb geen zin:(
 
Radium is de shit.
Mag voor de rest wat origineler.
 
Worden er ook nog kaarten aan de deur verkocht?