Partyflock
 
­ Nederland

Decibel Outdoor verhuist naar het Lingebos

anoniem gepubliceerd op
Decibel Outdoor verhuist naar het Lingebos
28 april 2005
FeestDecibel · Outdoor Festival 2005 Site
Datumzaterdag 20 augustus 2005
WinactieDecibel actiegesloten
LocatieLingebos
Op zaterdag 20 augustus 2005 vindt de inmiddels vierde editie plaats van het succesvolle Decibel Outdoor festival. Maandenlang werd er flink gespeculeerd over een nieuwe locatie voor dit door b2s georganiseerde festival. Na lang wachten kan er eindelijk aan alle geruchten een einde gemaakt worden: Decibel verhuist naar het Lingebos. Het Lingebos is een natuurgebied vlak bij Gorinchem en huisvestte in 1998 al een editie van Mystery Land.

“Waarom een verhuizing andere locatie? Na de editie van vorig jaar bleek dat we uit ons jasje waren gegroeid op de Binnenmaas” aldus Robert Vink van b2s. “We willen meer kwaliteit en ruimte bieden voor onze bezoekers en mede daarom zijn we uitgeweken naar het Lingebos voor ons jaarlijkse festival”.

Het Lingebos, gelegen in de gemeente Lingewaal, is een schitterend natuurgebied met bos, strand en grasvelden en biedt plaats aan meer dan 25.000 bezoekers. Door zijn centrale ligging is het terrein erg goed bereikbaar. Met de auto is het ongeveer 20 minuten rijden vanuit steden als Rotterdam, Utrecht, Breda en Dordrecht.

Dit jaar presenteert b2s voor het eerst een mainstage, iets wat op de vorige locatie niet mogelijk was. Hierop wordt enorm uitgepakt: een stage met enkel 'Crème de la Crème’ op gebied van de hardere stijlen. Ook nieuw is dat er naast een Early Rave ook een oldschool area is. Tevens is er net zoals voorgaande jaren Hardcore, Hardstyle, Techno, Hardtrance en Jump geprogrammeerd. b2s is maanden bezig geweest om de maar liefst 75 artiesten uit binnen- en buitenland vast te leggen voor de 8 verschillende area’s. De organisatie is dan ook trots om te melden dat vrijwel alle grote namen uit bovenvermelde genres op 20 augustus in het Lingebos er zullen zijn.

Een andere verandering is dat het festival dit jaar overdag plaats zal gaan vinden. Het festival is van 11.00 tot 23.00 uur en zal dus maar liefst 12 uur duren. Dit jaar is het festival een week eerder geprogrammeerd waardoor er een grote kans is op mooi zomerweer. Dit alles zal Decibel beter tot zijn recht doen laten komen en zal de voorgaande edities ruim gaan overtreffen.

De voorverkoop voor Decibel Outdoor festival ’05 start op maandag 2 mei exclusief via het nieuwe verkoopkanaal www.ticketonline.nl Vanaf zaterdag 7 mei start de reguliere voorverkoop via de verkooppunten van de Ticketbox en de free record shop. Tickets kosten 42.50,- ex fee. VIP tickets zijn zeer beperkt verkrijgbaar en kosten 65,- ex fee en bieden vele extra’s waaronder toegang tot de speciale VIP area en VIP deck met uitzicht op de mainstage.

De line up en meer informatie zal op donderdag 18 mei bekend gemaakt worden via de website van b2s: www.b2s.nl

208 opmerkingen

 
Gjaltinho 29 april 2005 11:05
En wat lult iedereen nou over die tijd volgens mij is die tijd!! precies het zelfde als defqon 1 dit jaar hoor zie het probleem niet


Ja, dat heb je goed gezien dat dit dezelfde tijd is. Maar dat was defqon altijd al zo, bij decibel niet!! En aangezien er ook een heleboel mensen op zaterdag moeten werken, is dit wel even een tegenvaller!!
neej he...wat een rot stad:x
wou heel wat anders zeggen dan rot hahahaah maar jah dan wordt je weer verbannen he!!!!:d

KKKKKKKKKKKKKKKkaassssssss stad!!!!!!!
Ik ben op die datum op vakantie dus kan sowieso niet gaan. Jammer want de vorige 2 waren aardig gek!!:bounce: Echt kut dat Decibel nou overdag is. Decibel hoort gewoon in de avond en 's nachts.. Er zijn al genoeg festivals die overdag zijn..
laatste aanpassing
overdag bagger sjonge jonge gewoon s`nachts dat is veel vetter
Jammer ben met vakantie. (vakantie is eigenlijk leuker!!!)
 
Het is juist beter overdag..
iedereen moet niet zeiken dat het 's nachts niet is want overdag is ook super cool!
 
wat een klote tijd dan leg ik nog in me nest:S
Wat ik kut vind, is dat je feest voor zeg maar de zaterdagavond al is afgelopen om een tijd dat je normaal net ergens binnen bent.

Lingebos is wel vet :D Moet altijd aan dat spandoek denken waar ik onder doorliep.

jezus wil je gabber zijn

:P

feessie zelf was toen super... alleen een beetje jammer dat we geloof ik 2,5 uur op snelweg hebben gestaan toen... en dat ik daarna nog eens 40 min moest lopen naar het feest vanaf waar we moesten parkeren..


Klopt, maar heb ook mensen zien hakkuh midden op de snelweg :D Kofferbak open en gaan :P Je zal maar als leek middenin zitten :P
 
Vorig jaar was helemaal geweldig
Keek uit naar dit jaar maar nu ik dit zo lees ben ik erg aan het twijfelen of ik wel ga!!

Kutlocatie , en zeker kut tijden
 
gaat sowieso vet worden, dicht in de buurt, vette locatie en overdag is ook altijd wel lekker vaag!!!
beetje jammer dat het overdag is... en ja het wordt wel weer een vet feest
laatste aanpassing
 
prima(y) lekker overdag. dusse zonnetje erbij en maar knalle:D

gelukkig ook n stuk dichterbij dan in dat duffe rotterdam:D

als het maar half zo vet word als vorig jaar in de hardcore tent kan mijn dag al niet meer stuk
verander die kuttijd jongens van B2S s nachts is 10x bter!!!!!!!!!!!!
laatste aanpassing
Inderdaad!
Waarom weer een outdoor feessie overdag?Kan dat tegenwoordig niet meer 'snachts? :S
Ben bang dat ik nou niet kan..Moet werken..

:\
als ik nou uit me raampie kijk zie ik het lingebos al ligge :P
tog maar proberen binne te komme haha.:yes:
jammer dat het niet 's nachts is zo als mysteryland.
 
gelukkig ook n stuk dichterbij dan in dat duffe rotterdam:D


:x zal ik maar ff me muil houde over jouw plaatsje?Kom nou :[
 
Behoorlijk duf inderdaad, maar sommigen zijn er tevreden.
 
word weer een tegek feest dus

BEUKEN EN STAMPEN DUS

KNALLE

!!!!!!
Nou dat wordt dus helemaaal niks ......
1. het is nie op de binnenmaas, 2. overdags???!!!! neeejjjjjj dit jaar maar overslaan dan hoor, klote zooi :S
Ow ja.. voor gabbers wel natuurlijk.Want dan kunnen ze met zn allen "HOLLAND HOLLAND" roepen toch??


Of alle *gabbers* dat roepen...
 
ten eerste kut dat het overdag is en ten 2e dat het op een andere lokatie is


precies!!!
 
Ow ja.. voor gabbers wel natuurlijk.Want dan kunnen ze met zn allen "HOLLAND HOLLAND" roepen toch??


nou en? leuk toch!
laat ze lkkr hun gang gaan:d
laatste aanpassing
 
Natuurlijk is het zwaar irri dat dit nou ook weer overdag moet.
Wat mensen schrijven over 2.5 uur vaststaan en dan nog een eind lopuh, omdat je je auto 4 km verder moet parkeren. betekent dat je fucking vroeg de deur uit moet gaan, want ruimschoots 40 eurrie betalen is nie niks
ben met bovenstaande eens dat het gewoon snachts moet. kweet nou niet of ik er wel heen gaat,ligt aan de line up....en het weer!! En kijk dat het nou niet in de binnenmaas kan ok...maar doe het dan in het zuiderpark van rotterdam....als het dan toch overdag moet. en dan nog een opmerking op: (kunnen ze met z'n allen holland holland roepen)..dat is er weer zo 1 die graag het slachtoffer rolletje aanneemt. We hebben hier in rdam er genoeg rondlopen die zo doen.... dussuh boeien kerel!!grinnik

Maar hoe zit het met parkeren daarzo, of is het echt zo bagger
 
hahhahah gaan we op de fiets heeen:D:D:D
goeie zaak(Y)
 
hahaha decibel wordt vet gaaf en er lopend heen en wat boeit het nu dat het overdag is! kan je daarna lekker after partién in hartje gorinchem:D
 
daarom lingenbos is super locatie komt zeker goed lekker koekwaus de hele dag door en dan kan j daarna nog lekker gaan stappe betere werk pro
Wat maakt het nou uit of het overdag is of s'nachts, gewoon niet zeuren en feesten!!!!!!! :D
Nadat het feest is afgelopen gaan we allereerst in de bus op de terugweg feesten en daarna thuis nog eens ff afteren.... :):):)
laatste aanpassing