Partyflock
 
­ Nederland

Schoolparty4asia

gepubliceerd door , op
Schoolparty4asia
26 januari 2005
Op 18 februari van 20:00 tot 02:30 zal er op initiatief van Event2all, Leon van der Kolk, Pascal Ekkel en Jeroen van der Velden (Smash! Productions) een scholierenparty plaatsvinden in discotheek The Apollo in Helden, met op de line-up onder andere de bekende DJ Svenson uit België. De gehele opbrengst zal ten goede komen aan de slachtoffers van de ramp in Azië.

Inmiddels zijn vele acties in Nederland voltooid, en is er een gigantisch bedrag verzameld voor Azië. Echter, er zal veel geld nodig blijven voor de wederopbouw van de getroffen gebieden., vandaar de Schoolparty4asia.

DJ Le Fèvre, Jeroen V, DJ Passion en Léonez zijn enkele deejay’s die op deze scholierenparty achter de “wheels of steel” zullen staan. Klapper van de avond is Svenson uit België (Bekend van het duo Svenson & Gielen) die geheel belangeloos een set zal draaien.

Op deze avond wordt ook een geheel nieuw concept toegepast. Het zogenaamde “Stormparty” concept moet ervoor gaan zorgen dat door middel van enorme ventilatoren (tot 3 meter doorsnede) de zaal het gevoel krijgt dat het zich in een storm begeeft, met de beats van stevige club en dance muziek eronder.

Samen met de enorme lasershow die The Apollo tot zijn beschikking heeft, en nog vele andere effecten zal het een spectaculaire avond worden. De entree bedraagt €7,50 en zal volledig naar de slachtoffers van de ramp in Azië gaan.

Verder roept de organisatie van dit evenement alle mensen die zich geroepen voelen mee te helpen met dit evenement op, contact :

info@schoolparty4asia.nl

Wil je een leuke avond uitgaan combineren met de steun aan de slachtoffers van de ramp in Azië, kom dan naar de Schoolparty4asia. De deuren zijn vanaf 20:00 geopend. Alle informatie vindt u op de speciale website:

http://www.schoolparty4asia.nl

30 opmerkingen

 
ja want aangezien de jeugd al geen geld heeft kunnen ze hier wel aan uitgeven :S

niet datk t niet goed vind ofzo.. maar.. tsja..
"De jeugd" heeft volgens mij genoeg geld, dit is niet anders dan een andere avond uitgaan (qua gelduitgave en plezier dat je er voor terugkrijgt), mooie is wel dat je hiermee de slachtoffers van de ramp in Azië direct steunt. Dus gewoon voor een normale prijs een vette avond uitgaan, EN een goed doel steunen :)
 
mmmm jah....
ik heb er zeker zin in!
 
Goed initiatief:
1. ze steunen Azie;
2. doen die pubers eens wat zinnigers met hun geld ipv het verspillen met hun mobieltjes

Detail: de 17-jarige DJ's zijn volgens mij de organisatoren zelf afgaande op hun artiestennamen.

Erg nette internetsite trouwens mannen, ziet er goed uit! (Y)
laatste aanpassing
klopt!
het word een mega feest dat beloof ik je, alles wat daar aan special effects staat is lang niet alles!!! geloof me dit word spectaculair!
Vandaag is het Online ticketsysteem online gegaan, je kan dus bestellen via onze website !
http://tickets.schoolparty4asia.nl

mvg
Leon
 
Zal es kijken of ik dan toevalig in het Limbabwe'se ben...
gewoon komen ;)
ik vin het nou allemaal wel weer leuk geweest met dat 555:S laat de feesten nou maar weer lekker om feesten gaan en niet om giro 555...
 
laat nou eerst maar eens zien dat dat geld goed terecht komt en niet in de zakken van de presidenten daar enzo, want ik denk dat de mensen alleen nog maar armer worden dan dat ze al waren
kappen met geld inzamelen, tis wel ff leuk geweest.. we hebben zat gesteunt voor nu
laatste aanpassing
Onzin stampkipje, er kan nooit genoeg ingezameld worden, dus wees eens beetje positief
laatste aanpassing
 
ja maar kijk naar hoe die mensen leefden.. tis niet zo dat ze in huizen net als ons woonden die ze moeten herbouwen
tis niet zo dat het hele land in puin ligt
niemand gaat ook meer op vakantie, terwijl het meeste van het land nog perfect in staat is en er geen last van heeft gehad, en die leefden altijd van toeristen, nu komt er niemand meer en raken ook hun blutter dan ze waren..
tis een heel corrupt land daar.. en daarom wil ik nu eerst wel eens zien wat ze ermee gaan doen
ze hebben echt miljarden binnengehad uit alle landen.. daarvan kunnen ze echt wel wat moois maken nu hoor
kijk naar de oorlog in ethiopie een paar jaar terug, toen hebben we ook zoveel gedoneerd, en daar is ook niks van terecht gekomen.. mensen hebben het alleen maar slechter gekregen
dus ik ben er niet echt positief over tot ik zie dat die mensen een mooi hutje krijgen ipv die golfvormige dakplaten waar ze onder woonden..

snap je?
Tuurlijk snap ik dat maar wij zullen er wel streng op toezien dat ons geld (jullie geld) goed word uitgegeven.
Verder ben ik het met je eens dat die mensen geen villa's zullen kunnen krijgen, maar in ieder geval een goede infrastructuur, goede mobiliteit, dat is daar hard nodig,
 
Ik vind het een goed initiatief heren!! De jeugd heeft idd genoeg geld, ze moeten alleen nog leren het op een juiste manier te besteden. Dit lijkt me een mooie stap in de goede richting. Succes..
 
het is zeker wel een goed idee!
zo druk je de jeug met de neus op de feiten!!
echt top idee!! succes ermee
Bedankt voor de leuke reacties!
http://tickets.schoolparty4asia.nl

bestellen kan

Tot vrijdag de 18e !
Werkzaam bij Storm
Artiest Kevv
ik moet Stampkipje wel beetje gelijk geven
kijk waar ze al in woonden
stuur wat planken en golfplaten naar azie en
ze kunnen hun hutjes weer bouwen

maar verder is het wel een leuk idee alleen beetje laat de mensen worden er nu echt gek van ;)
laatste aanpassing
 
Het is idd een beetje laat... Die mensen in Azië hebben nu wel genoeg geld. Als je wat goeds wil doen met je geld kan je het beter aan andere goede doelen gaan geven. Die worden nu namelijk door iedereen vergeten.
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Haelen.tk
leuk om iets voor azie te doen
maar hier in limburg moet je toch maar wat hardere stylen laten horen ipv trance , harddance...

deze line up zal niet echt veel mensen trekken vrees ik...
Wie zegt dat ik niet hard ga draaien :D
 
mensen kijken toch wat er in de info staat:

Muziekstijlen
club, harddance, hardhouse, techno, trance

dat is niet hard neej :P
Nou kom dan voor de slachtoffers van azie, en dan maar keertje geen hardstyle!(alhoewel ik er best een paar nummers tussen wil proppen!)

Leon! :D
[Quote:
de 17-jarige DJ's zijn volgens mij de
organisatoren zelf afgaande op hun artiestennamen.]

Organisatie bestaat uit Event2all (Evenementenbureau), Smash! Productions (licht/geluidsbedrijf) en Generation-X (internetradio). Leonezz heeft te maken met Generation-X en draait een stevige set op het feest, ik draai voor Smash! Productions, onder andere op de Schoolparty4Asia, en Event2all is de hoofdorganisator van het evenement. Geen organisatie van alleen 17-jarige jongens, initiatief is genomen door Leonezz en mij, waarbij de hoofdorganisatie in handen van Event2all ligt.

[Quote:
Het is idd een beetje laat... Die mensen in Azië hebben nu wel genoeg geld. Als je wat goeds wil doen met je geld kan je het beter aan andere goede doelen gaan geven. Die worden nu namelijk door iedereen vergeten.]

Er is, toen de ramp compleet in het nieuws was, duidelijk gemaakt dat alle acties die snel en direct werden georganiseerd erg belangrijk en goed zijn geweest, maar dat we vooral niet moeten vergeten dat er heel veel geld nodig blijft, zeker in de periodes NA de ramp. Daarom dit initiatief.

[Quote:
tis niet zo dat het hele land in puin ligt
niemand gaat ook meer op vakantie, terwijl het meeste van het land nog perfect in staat is en er geen last van heeft gehad, en die leefden altijd van toeristen, nu komt er niemand meer en raken ook hun blutter dan ze waren..]

Niet het hele land ligt in puin, dat klopt. Maar hoe kun je het grote gebied dat WEL in puin ligt weer opnieuw opbouwen? De meeste mensen zijn ook al hun lands-eigendomspapieren kwijt, er is totaal geen duidelijkheid meer wat mensen moeten, kunnen en mogen. De complete infrastructuur moet opnieuw worden opgebouwd, de (lokale) overheden moet opnieuw worden georganiseerd, want dat zijn net zo goed mensen, waarvan er ook velen zijn omgekomen. Al met al, er is HEEL VEEL geld nodig, en het blijft ook nog een lange tijd na de ramp nodig.

Dus, heb je zin om een avond lekker te feesten (Want de nadruk bij dit evenement ligt erop dat het voor iedereen een groot feest moet worden!)
bestel je tickets op http://tickets.schoolparty4asia.nl en kom naar The Apollo!
Artiest {SHOWLIST artist 66688, 115763}
Ik vind het ook wel een goed initiatief....
Dikke techno en hardhouse is nooit weg voor een vrijdag avond...

Maar laat please wel die top40 en urban thuis ;)
 
idd:P
staat er toch ook niet :D
 
lekker druk gweest hoorde ik :nee: