Partyflock
 
­ Nederland

Qontroller: Gizmo & Promo

anoniem gepubliceerd op
Qontroller: Gizmo & Promo
30 april 2003
Vrijdag 23 mei is het alweer tijd voor de tweede editie van Qontroller. Na het succes van de eerste editie en de vele positieve reacties die wij mochten ontvangen is besloten om dit qoncept van HouseQuarters door te zetten. Qontroller zal vier keer per jaar in Zwolle worden gehouden in The Q. Iedere editie zullen wij topartiesten neerzetten en met jullie er een knallend feestje van te maken.

Ditmaal openen Marcus D en XS back2back om daarna om 0.00 plaats te maken voor Gizmo die momenteel zijn laatste Harder Mach (5) cd aan het promoten is; stevige Hardhouse/Hardstyle dus. Daarna, om 2.00, neemt Promo het van hem over en zal The Q doen stuiteren op de vetste Oldschool!

Wat kunnen jullie buiten de vetste hardhouse, hardstyle en oldschool nog meer verwachten? Een moderne discotheek met een team enthousiaste medewerkers, een zeer aanwezige geluidsinstallatie (24KW) en een vette laser/lichtshow. Een getalenteerde VJ die jullie visueel zal stimuleren. Danseressen die ook stimulerend werken en die de boel komen opleven. Er is ook een digitale MC, you'll see/hear what that is. Verder proberen we ook deze keer de stylisten van HairToday op bezoek te krijgen die dan GRATIS je haar stylen op een manier zoals je alleen van hen kunt verwachten. En niet te vergeten: hopelijk wederom een topsfeer!

Ook op 23 mei geven we een reis voor 2 personen naar de Love Parade weg i.s.m. TRAVELpuntNL. Meer details kun je lezen op www.qontroller.nl.

Wij heten jullie van harte welkom 23 mei in The Q te Zwolle, de deuren gaan open om 22.00. De entree is 10 euro en er is voldoende ruimte. Mocht je van ver komen dan kun je altijd even reserveren op qontroller.nl en houden we je tickets achter.

17 opmerkingen

Dat wordt weer BEUQEN in The Q, bamberdibam. Vorige keer vond ik het echt top!

:xtc: :bounce: :bounce:

P.S. Dedemsvaart posse...deze keer wel allemaal present zijn :)
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Die Fasttracker2 Shotscreen op de site is trouwens wel heel erg cool en orgineel bedacht ! (y)
Werkzaam bij Opzngronings
Artiest {SHOWLIST artist 6373, 3230}
2 Rabies: Thanxz. Vond het zelf wel lollig toen ik eraan dacht, ik heb net als velen echt laaaaaaaang met FT2 zitten klooien. Qontroller 3 dan maar een screenshot van Fruityloops 3.4? Haha :)
dit word zeker beuken!!!!!!!

:bounce:
Alles wat ik doe is toch wel leuk.... :9

Go Promo!!!!

:bounce: :bounce:
 
ben ook van de partij!!!

(K)
 
yep, ik ben dr ook. (zoals altijd ;D)
 
Ik kijk ook wel even, hopelijk is het eindelijk een keer relaxed in de Ku
 
hmmz dit lijkt me ook wel wat :) beetje groot daar???
2 dance4me --> Dat hangt er vanaf wat je groot noemt. Het is een discotheek voor 1000 man, geen bardancing ofzo, moderne club. Je kunt op http://www.the-q.nl foto's zien, op partyflock ook trouwens. Questions? Just ask!
JAAAAAAAAAAAAA dat word echt KNALLUUUUUUUUH :bounce:
 
Artiest JayTD
Hehehe En ik mag mee als VIP :D
Artiest XS
jaja t wordt weer zekerz bEuQeN
 
WOEEEEEEEEEEEEIIIIII­IIIIiiiiiiiiiiii

einde van examens vieren
met PROMOOOOOOOOOOO
kannie beter :D