Partyflock
 
­ Nederland

Tiësto wint World Music Award

gepubliceerd door , op
Tiësto wint World Music Award
16 september 2004
ArtiestTiësto Site
Dj Tiësto heeft woensdag tijdens de uitreiking van de World Music Awards 2004 in Las Vegas de onderscheiding voor Best verkopende Nederlandse artiest mee naar huis mogen nemen. Ieder jaar worden deze awards uitgereikt aan de meest succesvolle acts.

Dj Tiësto, het alias van Tijs Verwest, is sinds jaar en dag Nederlands meest populaire dj in het buitenland. Zo won hij diverse belangrijke internationale prijzen, en werd hij door het Britse blad DJ Mag uitgeroepen tot beste dj. Deze prijs wordt gezien als meest belangrijke in de dj-wereld.

Bron: Telegraaf

148 opmerkingen

 
Hij doet het gewoon GOED op zijn eigen manier...en daarvoor *RESPECT* ;-) ;-)
Ja zeker respect voor die bredaase pikkebaas.. maarja beste dj.. dat geldt alleen voor de trance/dance toestand..:D
 
Toch redelijk stompzinnig zo'n "u heeft al de meeste platen verkocht maar daarvoor moeten we ook nog een prijs uitreiken"-prijs , het lijkt me eerder een formaliteit, je weet al dat je de best verkopende artiest bent en de beloning én erkenning heeft al plaatsgevonden.

Ach ja, respect maar das logisch voor iemand die zich in de huidige berg van platendraaiers weet te onderscheiden.

De mensen die het woord commercieel in de mond nemen: je hebt een doelgroep, hardcore, trance, techno, je hebt een horde producers die zich aan het stramien van hun muziekstroming houden om de doelgroep te behagen, je hebt een rij dj's die de producten van de producers aan de man brengen en daarmee zelf ook in hun levensbehoefte voorzien, je hebt feestorganisators die constant de grenzen opzoeken waarbinnen het dansgepeupel uitgemelkt kan worden en vervolgens heb je de zogenaamde underground die dat alleen maar roepen om aan produktdifferentiatie te doen...wordt wakker het is allemaal commercieel !
laatste aanpassing
beste is hij dan in trance jah en daar heb je het mee gehad moet je kijken wat andere dj's allemaal kunnen
Tiësto roeleert gewoon!!! volg hem al sinds '96 (toen die gelukkig nog niet overbekend was, dit zeg ik omdat er nu veel van dat TMF volk achternaloopt). een echte fan weet dat tiesto een hele goeie artiest is. En idd niet de beste maar wel de goeiste hehehe. wat producties betreft hou ik meer van Gabriel & Dresden, Markus Schulz!! maar ook tijs denkt net zoals de heren hierboven goed na over het produceren van een plaat. en by the way.....cut the crap over dat gelul over tijs, die gast heeft het gewoon gemaakt!!
 
tiesto :D toppie tiesto roeleeert tiesto hooligan 4 life
Waarom altijd Tiësto andere artiesten verdienen ook de eer :@:@:@:@
Zo fijn als hij proeft van zijn platen, kunnen er weinig KLAAR!!!
Hij doet het gewoon!!!
Tiësto is een toppertje! (y)
 
al zou die mafkees nou ook nog ff gekke terror de ether inslingere zou et wel lachuh zijn! maar HELAAS.
Tiesto mag dood vallen van mij.

die vieze slijmbal krijgt het altijd voor elkaar.

hij heb al moeite met 2 decks draaien.

terwijl Hellfish er 6 gebruikt.

comercieele teringhond:D:D:D:D:D
:RESPECT:
I can't wait the 30th october for my 2° TIC :bounce:
laatste aanpassing
het enige wat tiesto doet is dansen op zijn eigen muziek hij draait niet dat doet de platenspeler voor em.

vind je et gek dat tiesto het wint iedereen kent hem dat is het probleem van commercieel.

maar geloof mij dat Hardcore DJ's meer moeite stoppne in hun muziek en oowk meer afwisseling hebben in hun muziek.

maja et zal wel aan mij liggen heb mijn mening geuit tegenover tiesto vind et een sukkel maar er zijn oowk mensen die er wel naar luisteren.

dus et zal mij een worst wezen.

Gabber_The_Great Spoke
 
fuck TIESTO met zn commerciele crap muziek !!!
Artiest {SHOWLIST artist 1955, 52061}
Wat die kerel heeft bereikt doet niemand hem na!!! respect :respect:
Hij is gewoon een dj die op dit moment en ook voor de komende paar jaar in mijn opinie, een die draait wat de meeste willen horen.

Niet mijn favorite maar ik heb alle respect voor hem (y)

Keep it up Tijs!!
 
Vond t wel piek dat ie de Olympics mocht openen, voor een trance DJ uit NL :respect: :respect:
 
leuk voor tiesto gun ik hem wel kuzzzzzzzzzie kimmie
Knap hoor, Bastard :P

Ik denk dat de meeste mensen niet begrijpen wat het betekend om als best internationale dj te worden uitgeroepen, dit betekend niets minder dat hij het meest verkoopt, meeste boekingen internationaal en het bekends is in het buitenland van alle dj's, heeft niets te maken met dat hij zo geweldig draait

MAAR hij is wel een super goede dj ondanks deze onderscheidingen.

Dus een Lucky Bastard :)
vind t cool voor de gast.. hij heeft echt veel bereikt... maar inderdaad wat hier boven ook gezegd word over beste dj... ik vind eerlijk gezegd ook dat er geen beste dj ter wereld gekozen kan worden omdat je zo veel manieren van dj'en hebt en je hebt zoveel verschillende stijlen muziek...

maar ach.. tochwelleuk voor m :)
 
@ 'onze grote Gabber' (van 18...)

het enige wat tiesto doet is dansen op zijn eigen muziek hij draait niet dat doet de platenspeler voor em.


Ja, dat geldt dan toch voor iederen DJ niet? Ik vind trouwens goed dat produceren (het verkopen) ook voor een belangrijk deel meetelt in al die prijzen. Een plaat opzetten kan iedereen, maar draaien en vooral goede muziek maken die iedereen kan waarderen, dat is een tweede...



vind je et gek dat tiësto het wint iedereen kent hem dat is het probleem van commercieel.


Lees het topic aub ff door... Tuurlijk kennen meer mensen een DJ als hem, dan als zo'n 2e hands hardcore DJ'tje die alleen in nederland en misschien nog Italië en Duitsland ofzo redelijk bekend is... Lees het hele topic ff door, daar staan al genoeg argumenten die jouw zin onnodig maken...

maar geloof mij dat Hardcore DJ's meer moeite stoppne in hun muziek en oowk meer afwisseling hebben in hun muziek.


Wat weet jij daarvan? Pas als jij ook op dat niveau kan produceren kun je dat bepalen. GVD ik betwijfel ofdat jij uberhaupt wel weer hoe dat de muziek in elkaar zit. Tiësto heeft een heel producersteam achter zich staan, en alle platen die van hem uitkomen zitten gewoon retestrak in elkaar. Ofdat je die nummers nou mooi vind of niet, als je een beetje verstand van housemuziek hebt, hoor je dar de kwaliteit gewoon erg hoog is. Dit geldt niet in 1e instantie voor zijn singles, maar meer voor de overige platen op zijn albums etc.

Er zijn weinig hardcore producers die jarenlang zulke kwaliteit afleveren. Een aantal hardcore producers maakt ook kwalitatief hoogstaande muziek ja, maar hoe haal je het in je hoofd om zomaar uit het niets te zeggen dat alle hardcore producers meer moeite en afwisseling in hun muziek zouden stoppen! Je kunt veel zeggen over de tracks die onder de naam Tiësto uitkomen, maar reken maar dat daar veel afwisseling in zit... Van een progressief gerichte track als Flight 643 naar een vocale techtrancer als Love comes again en dan heb je nog heerlijke zweefplaten als Sparkles en Theme from Norefjell.
als je dat dan vergelijkt met bijv. Neophyte, toch 1 van de betere producers van de hardcore, die al jaren meegaan. nou dan vind ik dat die lang niet zo veel afwisselende tracks gemaakt hebben, en nog steeds wel eens dezelfde geluiden gebruiken als eerdere platen. Vroeger was dat heel erg, heel vaak dezelfde kicks bijv, nu iets minder, maar ik blijf bij mijn mening...

Dus lul nou niet van die verhalen, alleen omdat jij stoer van Hardcore houdt, en Trance maar voor mietjes is... die mening houd je maar voor jezelf, oké?



dus et zal mij een worst wezen.


Goed zo :jaja:


Gabber_The_Great Spoke


Alsjeblieft, het is hier geen speeltuin... :vaag:
laatste aanpassing
 
Artiest Vinnybunny
kvind et wel beter dat een trancedj zo commercieel is en veel wint. stel je voor dat hardcore zo commercieel wordt.. tis dan al wel een beetje begonnen met die MoH anthem maar goed dan zouden de hardcore liefhebbers hier er niet echt blij van worden.

maare tmag wel een x een andere dj zijn,elke maand nieuws over tiesto begint ook saai te worden :)
nee weg met die gek man hij zal nu ook wel aan de ghb zitten net zo als die andre freaks op die kut trance feesten :(

:respect:HardcoreLife:respect:
Artiest {SHOWLIST artist 88931, 990, 61959}
Jaja als ie nou ook eens zn eigen muziek zou maken altijd dan zou dat helemaal verdient en geweldig zijn voor die kerel ,maar aangezien ik in een hele bekende nederlandse platenwinkel werkte en een heleboel mensen op dat gebied ken weet ik dat dat dus niet het geval is.

Ik hoop dat alle Tiesto fans hier nu nog kunnen slapen want het is dus echt de keiharde waarheid, natuurlijk heeft hij wel inspraak op een hoop van de dingen die gebeuren in zn "Hitjes" maar het is niet alleen hij zelf die met de eer moet gaan strijken...of TIESTO moet een bedrijfs naam zijn geworden ondertussen ipv Black Hole.

Nu kunnen er wel weer allemaal reakties komen van aaaah nou en en nou en en nou en nou en...toch is het zo pffffrt.....
De gast die de muziek maakt lacht zn l*lla uit zn broekka!
Wat het "F*CK TIESTO" liedje betreft: Dat liedje was gewoon een grapje van mijn goede vriend AKIRA en ze hebben hier lang en breed over gesproken via de telefoon.... kan Akira er wat aan doen dat PERONGELUK de verbinding verbreekt tijdens het gesprek.
Tiesto dacht meteen dat dat opzet was....

Verder vindt ik het idd meer een dansende clown dan een dj

IEDEREEN HEEFT RECHT OP ZIJN MENING, ik vindt het iig crap!
laatste aanpassing
 
Tiëst is idd een soort van bedrijf geworden ja.. Afdeling Promotie, Produceren, etc allemaal speciale mensen voor.. Maar ja, de naam is zo groot, dat KAN ie ook niet in zijn eentje aan
Ok dat het een bedrijf geworden is snap ik heel erg goed maar ga dan niet in je eentje met de eer strijken en laat je mede collega's dan ook eens zien aan de rest van nederland want nu lijkt het alsof dhr.verwest alles allemaal prima in zn eentje kan.
 
tiesto (zoals iedereen hem kent) is dus eigenlijk gewoon een egoist ..?
 
Ok dat het een bedrijf geworden is snap ik heel erg goed maar ga dan niet in je eentje met de eer strijken en laat je mede collega's dan ook eens zien aan de rest van nederland want nu lijkt het alsof dhr.verwest alles allemaal prima in zn eentje kan.


Denk je dat Michael Schumacher bijv al die races in zijn eentje wint? Het is altijd zo dat een winnend team een 'boegbeeld' heeft die het gezicht is zal ik maar zeggen. Tiësto is degene die op het podium staat, en de rest blijft buiten de picture. Dat is een keus van het team in totaal denk ik. Misschien willen de heren Huinink, Fijneman en al die anderen die mee produceren en het hele marketing-team etc wel helemaal niet zo in de picture staan...het heeft namelijk ook zijn mindere kanten om overal herkent te worden en overal met je kop in de bladen te staan enzo...
 
tiesto (zoals iedereen hem kent) is dus eigenlijk gewoon een egoist ..?


Nee dus, het is een keuze die gemaakt is... En een vrij logische keuze. Trouwens, mensen die zich er een beetje in verdiepen, die weten toch ook hoe het zit.. Mensen die het niet weten, zullen zich er ook niet voor interesseren denk ik zo..
fuck tiesto... :jaja:fuck tiesto... :jaja:
fuck tiesto... :jaja:
fuck tiesto... :jaja:fuck tiesto... :jaja:
fuck tiesto... :jaja:fuck tiesto... :jaja:
fuck tiesto... :jaja:fuck tiesto... :jaja: (k)
fuck tiesto... :jaja:fuck tiesto... :jaja:
fuck tiesto... :jaja:
laatste aanpassing