Partyflock
 
­ Nederland

DJ landt met parachute in Gouden Kooi
Hardhandige arrestatie door bewakingsdienst

gepubliceerd door , op
De Haagse deejay The Darkraver heeft vanmiddag voor een verrassende stunt gezorgd door, veilig samen met een Go Fast atleet, met een parachute te landen in de tuin van De Gouden Kooi. De 40-jarige Steve Sweet, beter bekend als The Darkraver, is groot fan van het reality tv-programma en wilde de bewoners verrassen met het draaien van een set.
“Ik zag tijdens het programma steeds de cd spelers met mixer staan in de chill room en het leek me wel leuk om eens in het huis van de Gouden Kooi te draaien,” zegt Sweet over zijn motivatie voor de halsbrekende stunt.“Ik wilde echter wel op een spectaculaire en onaangekondigde manier het huis in komen. Dit bleek alleen vanuit de lucht mogelijk”.

{ongeldige bron voor embed: http://dump.partyflock.nl/831/DarkraverWEBversie.wmv}

The Darkraver werd in zijn stunt begeleid door het ‘extreme sports team’ van energiedrank Go Fast. Daarbij werd terdege rekening gehouden met de risico’s en werd het terrein van te voren (voor zover mogelijk) in kaart gebracht. Uiteindelijk waagde The Darkraver vanmiddag de stunt, en landde om 14.45 uur, vlekkeloos in de tuin van De Gouden Kooi. De jumpers zijn onmiddellijk na de landing vastgezet door securitypersoneel van de Gouden Kooi. Gedurende 45 minuten werden de jongens op hardhandige wijze verhoord en zijn zij vervolgens overgebracht naar het politiebureau in Baarn. Wat de heren van de security echter niet wisten is dat de jumpers een open telefoonlijn hadden met de organisatie. Hierdoor was de hardhandige aanpak voor aanwezigen buiten de Gouden Kooi woordelijk te volgen.

The Darkraver werd in zijn sprong begeleid door Go Fast jumper Bob Draijer. Zijn Belgische Go Fast collega en basejumper Johan Vervoort haalde vorige week nog de landelijke media door zijn sprong vanaf een 35 meter hoge pagode op het attractiepark De Efteling. Voor een filmpje van deze sprong: http://www.gofastsports.nl/index.php?id=110

DJ The Darkraver lijkt een patent te hebben voor opschudding in medialand. Een paar maanden geleden kreeg hij het aan de stok met de Haagse politie omdat hij in een auto met naakte dames over de Scheveningse boulevard toerde. Het ging daarbij om een opname van een videoclip, maar dat schoot de politie in het verkeerde keelgat.

Wie méér wil horen van The Darkraver buiten De Gouden Kooi om, hoeft overigens niet lang te wachten: hij geeft op 8 december een soloconcert onder de naam The Darkraver’s Royal flush in de Silverdome in Zoetermeer, waar hij zijn hele DJ carrière de revue zal laten passeren.

206 opmerkingen

 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 31 oktober 2007 om 20:40:
ze hadden hem gewoon moeten draaien... was toch wel lachen als ie dan ook op tv komt met zijn geniale stunt. Beter dan de hele tijd die ruzies in de gouden kooi. Steve kon ze misschien een beetje op vrolijken :P

kon die niet wat snoepjes meenemen dan :xtc:
 
:roflol:

geweldige actie! :respect:
 
:roflol: Vette actie! (Y) :respect:

Wel jammer dat ze hem dan niet ff een plaatje laten draaien daar :S
 
Goede actie mr. Sweet :P
das toch fucking niet normaal??!

wat een held haha :respect:
vette shit echt iets voor hemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hahahaha
HELD:respect:
wat dom dit!!
je kunt togh nagaan dat zon huis als de goudenkooi of een big brother huis of zoiets dergelijks beveiligd is

Echt super stomm:loser::S
 
tsja, het is niet de eerste keer dat iemand dit doet.
in Big Brother was er ook al iemand binnen komen vliegen en die heeft dan ook lekker met die lui kunnen hangen.

Darkraver komt niet verder dan een dikke beveiliger in een bak modder.

Tis leuk, niet geweldig.
Vind het wel een koele actie .. 50 euries hehe
 
Whahahahahahaha vett wat een ongeloofelijke super stunt zeg!!!!
 
Prachtig :D
 
haha, jammer dat ie niet verder is gekomen dan die beveiliger:lol:
 
:respect:
 
super vette actie
boejaaaaaaaaaaaa wie anders dan hij weet hoe het hoord hahahaha
Na-apert!
Willibrord had deze stunt al tijdens de eesrte Big Brother!
stunt van het jaar alleen weer die blauwe kneuzen die verzieken ook alle grappen. Maar steve we zien je de 8ste weer stunten alleen dan zonder die blauwe mafkezen.
strakke actie :P
 
Wha
 
whahaha :respect:
haha vind hem een pannenkoek altijd maar dit is wel een goede actie:respect:

:P alhoewel......

Uitspraak van DopeyXXL op zaterdag 3 november 2007 om 11:49:
Na-apert!
Willibrord had deze stunt al tijdens de eesrte Big Brother!
goed bezuuuug :p
 
volgende x als je gaat springen ga ik mee! ik wil ook wel naar binnen bij de gouden kooi!!!!!!!!!!