Partyflock
 
­ Nederland

Feesten voor de kankerbestrijding in Club Poema

anoniem gepubliceerd op
Feesten voor de kankerbestrijding in Club Poema
25 oktober 2007
Feest4 Charity II · Ten bate van KWF Kankerbestrijding
Datumvrijdag 2 november 2007
LocatiePoema RAW
Op vrijdag 2 november vindt de techno editie van 4 Charity II plaats in één van Nederlands bekendste technoclubs: Poema RAW. Op deze avond, die van 23:00 tot 06:00 zal duren, wordt er gefeest met een doel, namelijk een goed doel. De opbrengst van de entree inkomsten zal gedoneerd worden aan KWF Kankerbestrijding en de uitdaging is natuurlijk om deze opbrengst zo hoog mogelijk te laten uitvallen.

De organisatie ziet deze uitdaging vol vertrouwen tegemoet aangezien er een flinke lijst aan top dj’s de dj-booth zullen passeren. Om te beginnen met Invite en Dystorsion. Zij zullen de avond stijlvol, met diepgang en enige pit openen van 23:00 tot 01:30. Beide heren komen, net als alle overige artiesten, geheel kosteloos optreden voor KWF Kankerbestrijding. Na deze heren zullen Bas Mooy en Charlton het tempo en de beats opschroeven met hun live-act: Diabla Diezco. Van 02:30 tot 04:00 mogen de handen op elkaar voor de gebroeders Stephan de Wit en Vincent de Wit, die funky en stevige techno ten gehore zullen brengen. Hierna zal de tweede live-act van de avond van start gaan: niemand minder dan Carlos Rios en Oliver Kucera zullen met een gevarieerde battle live-act met de nodige drive de opbouwende lijn van de avond voortzetten. Het laatste uur zal Martyro de avond rollend en knallend afsluiten.

Als bijdrage voor KWF Kankerbestrijding vraagt de organisatie een entree van € 12,50 aan de deur.

De reden van de organisatie voor dit feest: “Wij willen op een leuke en mooie manier bijdragen aan het goede doel en op deze manier bieden we technoliefhebbers de kans dit ook te doen. In een land waar het geklaag regelmatig de boventoon voert vinden wij het belangrijk om af en toe stil te staan bij het feit dat je het ook een stuk slechter getroffen had kunnen hebben. Nu we de kans hebben om op deze wijze ons steentje bij te dragen aan een fonds dat zeer goed werk verricht maken we daar met alle plezier gebruik van!”

2 opmerkingen