Partyflock

"Italiaanse" Sinterklaas Activator komt op 30 november aan in Enschede.

 

"Italiaanse" Sinterklaas Activator komt op 30 november aan in Enschede.

gepubliceerd door , op
FeestPotje Hous'n · De Pepernoten Editie
OrganisatieV.C.N.
LocatieGeneraal
Datumvrijdag 30 november 2007
StadEnschede
De eerste editie van Potje Hous'n in de toplokatie Lunàtic aan de Oude Markt in Enschede is een feit. Velen wisten de weg te vinden richting deze mooie discotheek die midden in het uitgaanscentrum ligt van Enschede. Met de hele avond battles van de super jocks behind the wheels of steel die alle vette platen in rap tempo achter elkaar mixten, Dutch Master Vs Vecino, Digital Punk vs Trizz, Devon K. vs Robbie Magura en Mapo vs Equalizer, alle battles zaten op een zeer hoog nivo en vlogen de dikke Hardstylebeats door de gehele lokatie en had het aanwezige publiek een gezellige avond. Voor de volgende editie is er gekozen voor een iets ander opzet met betrekking tot de BPM, het aantal Beats Per Minute. Op de "Pepernoten editie" van 30 november aanstaande zal er niet op BPM gedraait worden maar op PPM, het aantal Pepernoten Per Minute, als organisatie is hiervoor besloten omdat het gemiddelde Hardstyle publiek wel van "snoepjes" houd en daardoor in de gehele lokatie tienduizenden pepernoten zullen liggen waar de bezoekers zich helemaal "scheel in mogen eten". Tevens zal sinterklaas en zijn sexy pieten op deze avond hun opwachting gaan maken, dit om het sinterklaas gevoel helemaal tot leven te gaan brengen. Op en top een "Pepernoten editie" dus !!

De line up is speciaal voor sinterklaas wat dikker en vetter dan normaal met Potje Hous'n het geval is,en dit zonder enige verhoging van de entree prijs, tis per slot van rekening maar 1x sinterklaas per jaar toch... De organisatie is zeer verheugd dat Activator bereid is gevonden om voor deze editie over te komen vanuit Italïe om zijn ding te doen waar hij zo enorm om gewaardeerd word in geheel nederland en ver daarbuiten, dikke Italiaanse Hardstyle draaien. De waardering is momenteel zo hoog dat Manuel op 3 november aanstaande zelfs zijn megaclub heeft in TheSand in Amsterdam. Verder staan Josh & Wesz in de line up vanwege hun hoge kwaliteit van hun producties en vanwege hun uitzinnige optreden op de laaste editie van Decibel Outdoor 2007.

Bobby V zal op deze avond de echte ZAK-sound ten gehore gaan brengen ,deze resident van de megaclub die net over de grens ligt bij Almelo staat week aan week de vele bezoekers uit Nederland en Duitsland in extase te brengen met zijn eigen uplifting sound. Vaste bezoekers van deze club weten waar het in zijn sets om draait, heerlijke opzwepende Hardstyle waarbij vele handjes de lucht in zullen gaan. Op de allerlaatste Qlubtempo heeft Da Pauli zich nog de vouwen uit zijn broek staan draaien, als één van de weinigen van de dj's in area 2 wist hij het publiek geheel mee te krijgen op de lekkere Hardstyle tunes uit zijn goed gevulde platenkoffer. Reden voor de organisatie om talent uit het noorden van het land naar Enschede te halen. DefQon1, Decibel, Reverze, Bassleader, Mysteryland en Hardbass, eigenlijk heeft deze dj alle "grote" feesten en festivals al in zijn draai-cv staan en behoefd daardoor geen intro, wedden dat niemand zal stilstaan tijdens de set van Genius...

Verder staan er nog een behoorlijk aantal toppers in de line up, alleen geeft dat nog zo'n droog stuk tekst als hierboven en dat willen we niemand aan doen, dus hier de gehele line up van Potje Hous'n "Pepernoten editie" op 30 november aanstaande:

Activator
Bobby V
Josh & Wesz
Da Pauli
Genius
Vecino
Trizz
Pinas
Holly
Raoul - D.K.C.
MC: Syco

Win een VIP - Treatment !!

Op de "Pepernoten editie" zal er een dresscode zijn voor de gene die graag de gehele avond als een VIP wil worden behandeld. Diegene die het origineelst in "Sinterklaas of Zwarte Piet" outfit bij de kassa van Lunàtic verschijnt mag gratis met vier vrienden naar binnen en zal een behoorlijke stapel munten krijgen en zal hij of zij een meet & greet met de vele dj's krijgen.

Trek dus je Sint of Zwarte Piet kleding aan en onderga een Hardstyle ervaring met de bovenstaande line up zoals die nog nooit in de binnenstad van Enschede heeft plaastgevonden. Tot op 30 november, dan gaan we met zijn allen een gezellig maar stevig Potje Hous'n in de discotheek Lunàtic aan de Oude Markt in Enschede........

17 opmerkingen

Tokkie..
Artiest Neo-C
Uitspraak van Flax 2 da maX op maandag 22 oktober 2007 om 17:55:
Ik wil Vecino verkeeld als sinterklaas zien

dan heb ik nu alvast medelijden met de zgn. kinders die op schoot moeten :rot:
VecinoNL
Werkzaam bij V.C.N.
alleen 18+­ met cup c en lekker kont mag op schoot.....­
laatste aanpassing
en tokkie uiteraard
pfff veel te veel tekst, begin ik niet eens aan :S
Uitspraak van VecinoNL op maandag 22 oktober 2007 om 18:36:
alleen 18+­ met cup c en lekker kont mag op schoot.....­

en dan zeker praten over het eerste wat opkomt?


Uitspraak van VecinoNL op maandag 22 oktober 2007 om 18:45:
en tokkie uiteraard

Sorry, khep geen
Uitspraak van VecinoNL op maandag 22 oktober 2007 om 18:36:
met cup c en lekker kont
Uitspraak van Tokkie.. op maandag 22 oktober 2007 om 20:34:
Sorry, khep geen

Uitspraak van _­DJ VECINO_­ op maandag 22 oktober 2007 om 18:36:
met cup c en lekker kont

maak voor jou wel een uitzondering ...
Uitspraak van VecinoNL op maandag 22 oktober 2007 om 21:18:
maak voor jou wel een uitzondering ...­

(L)
:hug:
laatste aanpassing
wat een schitterend persbericht :respect: Echt leuk :D complimenten :)
Pinas :respect:
Activator en Pinas :respect:

Leuk persbericht idd :)
Uitspraak van F4rm3r b0ii op dinsdag 23 oktober 2007 om 10:57:
Leuk persbericht idd

inderdaad,gewoon een grappig verhaal, moeten er meer doen...

ACTIVATOR!!!
acti en josh en wesz aardig gek hoor leuk :cheer:
Vet maar eerst Gaan we hem lekker op ICON zien !!!:bounce: :bounce: :respect: :bounce:
gaat gezellig worden mensen
laatste aanpassing