Partyflock

Tranceformer

 

Tranceformer

gepubliceerd door , op
Tranceformer
Als je het kent, ben je er bij…
Ken je het nog niet? Dan moet je er een keer bij zijn! Tijdens eerdere edities is bewezen dat het best een verrassing kan zijn om voor de afwisseling eens een klein event te bezoeken. En de reacties van de bezoekers van Tranceformer zijn duidelijk… deze verrassing is er een van de aangename categorie.


En als je al een goede aanleiding zoekt om een Tranceformer event te bezoeken, dan hebben de organisatoren het je dit keer wel heel gemakkelijk gemaakt, want ook dit keer is de line-up er weer een waarbij je spontaan beiden armen in de lucht gooit.Zoals altijd staat Tranceformer voor een goede mix van talent met gevestigde namen, wat de basis van het zeer succesvol gebleken concept vormt. Ook dit keer is deze mix weer zorgvuldig samengesteld, want 1 plus 1 moet nou eenmaal 3 (of meer) zijn bij Tranceformer. Ieder event moet er een zijn waarbij genieten voorop staat en wordt geschreven met hoofdletter G. Zo ook op 24 november!

De lijst met “ingrediënten” van deze met zorg samenstelde mix van dj’s wordt aangevoerd door Jerom, die met zijn radioshow “Visions” op ETN.FM al het hart van menig luisteraar heeft gestolen. Deze avond is dus een mooie gelegenheid om hem eens live aan het werk te zien. Een man die bij velen al geen introductie meer behoeft is Xaero. Hij is als geen ander in staat om een tent volledig op zijn kop te zetten vanachter de decks, dus “gordels vast” is het advies hier! De naam Arctic Quest zal voor velen geen onbekende zijn wanneer het gaat om zijn producties die door onder andere Tiësto en Armin van Buuren regelmatig worden gedraaid. Minder bekend is hij als dj, maar naar verwachting zal daar heel snel verandering in komen. En onthoudt…. tijdens Tranceformer zag je hem voor het eerst! Vervolgens een dj die zich zowel op nationaal als internationaal niveau heeft gevestigd en bewezen. Misja Helsloot zal ook dit keer weer een garant staan voor een energieke en wervelende set, waarbij stilstaan gewoon niet meer mogelijk is. Als vanzelfsprekend nemen ook de Tranceformer residents Just-D en Pedro Sombra plaats achter de draaitafels, waarmee de lijst compleet is.

Nog niet helemaal overtuigd? Dan moet de belachelijk lage entreeprijs van € 5,- nu voldoende reden zijn om je definitief over de streep te trekken. Genieten met een hoofdletter G voor zo’n kleine prijs, dat kan en mag je niet laten glippen… Zorg dus dat je op 24 november present bent in het kleine maar gezellige Chez be be in Utrecht, waar vanaf 22:00u weer een poging zal worden gedaan om het genieten van het mooiste dat trance te bieden heeft naar een hoger niveau te tillen. Let op! Er kunnen maximaal 200 bezoekers naar binnen, dus als je zeker wilt zijn van een kaartje, zal je deze in de voorverkoop moeten kopen die via de Tranceformer website zal worden gedaan.

Wil je hier op Partyflock meepraten over Tranceformer, klik dan hier.

10 opmerkingen

Arctic Quest :respect:
Die net papa is geworden trouwens :cheer:

De naam Arctic Quest zal voor velen geen onbekende zijn wanneer het gaat om zijn producties die door onder andere Tiësto en Armin van Buuren regelmatig worden gedraaid.­

:yes:
Zelfs op Tiesto in concert in het Gelredome is één van zn plaatjes voorbij gekomen :)
:cheer: tranceformer :cheer:

ik kan er maar één ding over zeggen: is gewoon een super gezellig feestje met allemaal leuke mensen die vreselijk genieten van de muziek en trance waarop je zwevend van het ene naar het andere hoogtepunt de avond doorgaat :yes:

okee, das iets meer dan één ding. maar toch :P
Uitspraak van poemma op vrijdag 19 oktober 2007 om 19:06:
okee, das iets meer dan één ding. maar toch :P

het is zijn in iedergeval de dingen waar het om draait :cheer:
brrrrr brrrrrr gegarandeerd goed voor kippenvel momenten :yes:
ga ik toch liever de week ervoor naar luminosity !!! Die hebben pas een vette line up: leon bolier, re:locate, mark norman, Phynn (4 hour set) en galen behr Wohoooooo
laatste aanpassing door een beheerder
Uitspraak van diablotje op zaterdag 20 oktober 2007 om 14:19:
ga ik toch liever de week ervoor naar luminosity

Waarom kiezen? Je kan ook allebei doen..... :D
Uitspraak van =Peter= op zaterdag 20 oktober 2007 om 16:58:
Je kan ook allebei doen.....­

Precies!!! :cheer:

En een vette line-uo (als in bekend), zegt niks. Ik bedoel, minder bekende dj's kunnen je de avond van je leven bezorgen... we know that :P
Uitspraak van bloesem op zaterdag 20 oktober 2007 om 22:34:
En een vette line-uo (als in bekend), zegt niks.­ Ik bedoel, minder bekende dj's kunnen je de avond van je leven bezorgen...­ we know that

Hehe ja dat is al vaker gebleken idd :)
ik heb zo'n zin om String & Guitars te horen... En van mij mag ie wel 2x op deze nacht... dus wie voelt zich geroepen???

:bounce: Spacy :lief:


Hopelijk zit ik niet net op de wc... dan komen jullie me halen hoor denk er om! :lol: