Partyflock
 
­ Nederland

Raiden live bij Drop invites System Reload

gepubliceerd door , op
Raiden live bij Drop invites System Reload
19 oktober 2007
FeestDrop! 10 invites · System Reload
Datumvrijdag 19 oktober 2007
LocatiePoema RAW
Na negen zeer geslaagde edities kan je zeggen dat een evenement volwassen is geworden. Sinds juni vorig jaar is Drop! in Utrecht bezig Drum and Bass Nederland jong en fris te houden. Vele bekende en gerespecteerde, Nederlandse en internationale, artiesten sierden inmiddels de flyers van dit evenement.

Maar om ook na de negende editie innovatief, jong en fris te blijven doet Drop! meer dan alleen een leuk feestje neer zetten en grote namen boeken. Minder bekende, maar niet minder gerespecteerde artiesten mochten plaats nemen achter de Drop! decks in de Poema RAW. En niet alleen minder bekend DJ talent krijgt een kans bij de Drop! crew, ook jonge organisaties worden een warm hart toegedragen.

Zo’n jonge organisatie zette in april dit jaar in Amsterdam een geslaagde eerste editie neer van System Reload. Met een line-up waar menig liefhebber van stevige Drum and Bass warm van werd en de Europese primeur van de Australiër Paul Blackout, matched dit evenement zijn Utrechtse tegenhanger tot op de haar. Reden om ze eens uit te nodigen, die Amsterdammers. Drop! 10 invites wordt dat dus in de Poema RAW op 19 oktober. En om dat te vieren nodigen de beide organisaties, jawel, Raiden uit. Ooit is deze Estlandse artiest en labelbaas van Offkey zijn muzikale carrière begonnen in een hardcore band. Na de eerste kennismakking met elektronische muziek werd de band echter al snel ingeruild voor Duitse krakersfeesten en later voor het plaatjes draaien en produceren van Drum and Bass. Dat hij zijn liefde voor underground Techno nooit is verloren is duidelijk in zijn producties te horen. Zijn hang naar vernieuwing en zijn huidige samenwerking met Techno artiest Dean Rodell resulteren dan ook in verassende crossovers en inspireren hem sinds kort bovendien zich te concentreren op LIVE optredens. Laat je verrassen vanavond.

Volledige line-up: Raiden [Offkey] Eskalation [Drop! // Crossfire] Flanagan [Bassground], Ozymandias [Drop!], Tijmen [SchorrieMorrie], Adnoctum [Rave-o-lution] Meer info op: www.systemreload.nl, www.drop-dnb.nl en www.x-beats.nl

4 opmerkingen

Wordt weer gezellig :D
ok dit is vanavond dus, net te laat

Raiden is B)