Partyflock
 
­ Nederland

Charizzma “Special Edition”
DJ Jose presents - Physical Attraction

gepubliceerd door , op
Charizzma “Special Edition”
8 oktober 2007
FeestCharizzma · Dj Jose single release
Datumzaterdag 27 oktober 2007
LocatieAlmere Events Centre
Zaterdag 27 oktober a.s. zal het Almere Events Centre te Almere wederom vol verassingen staan tijdens de aankomende editie van Charizzma. Omdat deze avond vol zal staat van lichamelijke aantrekkingskracht, verdiend het derhalve ook de naam “special Edition”. Want speciaal is hij omdat er deze keer 2 gebeurtenissen te vieren zijn.

Het eerste heugelijke feit zal zijn in de grote, zojuist vernieuwde, main-area van het complex plaatsvinden. Hier zal JeffreyT vanaf 23.00 uur het startschot geven voor een heerlijke avondje sfeervol uitgaan. Verwacht dan ook lekkere opbouwende grooves en house. Daarna is het de beurt aan 2 andere vaste krachten uit de Charizzma stal. Niemand minder dan El Toro en Bas Klanderman zullen samen een weergaloze B2B set gaan draaien. Mensen die deze heren kennen weten dat dit een ware happening zal worden…

Daarna is het woord aan José. Hij zal de bezoekers in een 2 uur durende treinrit meenemen en trakteren op de beste beats en zijn nieuwste plaat ten gehore brengen welke binnenkort uit zal komen. Deze plaat, Physical Attraction, zal dan ook centraal staan in zijn set en zal ook een grote hit gaan worden in club land.

Als gast dj op deze avond heeft de organisatie Artento Divini kunnen inlijven. Deze momenteel erg drukke dj/producer staat garant voor het beste up-tempo house en is daarmee uniek in zijn soort. Alleen al zijn alom bekende lach maakt iedereen aan het dansen. Het tweede heigelijke feit komt uit de 2e zaal welke wederom gehost wordt door de heren van Roekeloos!. Zij zullen hier hun 1ste lustrum vieren en laten dit niet zomaar een gebeurtenis zijn. Rom Groovy, Guess Who en Remaniax zullen de bezoekers het ware gevoel van groove op uplifting house laten beleven. Verwacht hier dan ook gepast muziekaal geweld.

Gezien de 2 uitverkochte edities voorafgaand aan deze editie wordt geadviseerd om vroegtijdig je kaartje te bemachtigen. Dat kan sinds kort ook op de website van Charizzma en biedt behoudens de zekerheid van entree ook nog eens een leuke presale korting. Wel moet je 21 zijn en in het bezit zijn van een feestelijke stemming! Er zijn per slot van rekening 2 heugelijke feiten te vieren!

Het Almere Events Centre is te vinden aan het Festivalplein nr. 3. (naast politie bureau), en beschikt over een ruime parkeergelegenheid. De deuren zullen om 23.00 uur opengaan en in principe om 05.00 uur sluiten. In principe wordt gezegd.. Want wellicht gaat Charizzma deze keer wel een uurtje langer door..

It’s all up to you!

3 opmerkingen

 
Geweldige -overdreven geile- plaat van Madonna "physical attraction"!:jaja:
Durf het haast niet te vragen, maarre enige kans dat deze langskomt....:p
laatste aanpassing
 
goed bezig jos ,jammer dat ik zelf een boeking heb staan
anders was ik ff gekomen