Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
· Inhoud



· Opmerkelijk

Het is te merken dat het weer herfst is! De blaadjes vallen van de bomen en de paddestoelen schieten uit de grond. Sommige zien er wel wat lullig uit..


· Hoe beïnvloedt Internet jouw leven?

Civicweb is een internationaal onderzoek naar het internet en de jeugd. Hoe gebruik jij het internet? Hoe beïnvloedt het internet jouw 'offline' leven? Geef je mening op de onderstaande link en maak kans op de allernieuwste IPod Touch!

http://www2.fmg.uva.nl/comlab/surveys/survey91616/

· Filmpje

Ok, wat deze chick kan met haar tong is volgens ons vrij uniek! iemand haar telefoonummer toevallig :bloos:
{argument 'id' ontbreekt}

· Interviews

Ondergrondse veelzijdigheid met een vet UK randje: The DJ Producer · Toen ik in februari naar Club r_AW ging, had ik niet kunnen verwachten wat er zou gebeuren die avond. Het betekende voor mij een flinke schop tegen mijn muzikale achterwerk: enorm veel verschillende sounds heb ik daar gehoord met veel creativiteit. Een van de artiesten die daar zijn ding deed was The DJ Producer.

· Column

Horrormonen · Sommige dingen in je leven, daar heb je geen grip op. Zoals John Lennon ooit al eens zei: “Life is what happens to you while you’re busy making other plans”. Acda & de Munnik hebben dat ooit vertaald in een Nederpopsong, maar in het Engels bekt het toch net wat beter.

· Recensies

Cream Ibiza 07 - Mixed by Eddie Halliwell · Je bent beslist geen prutser, wanneer één van de grootste DJ's ter wereld je hoogstpersoonlijk naar voren schuift en ten tijde van de DJ Mag Top 100 verkiezing verkondigt: "stem niet op mij, stem op hem".

Extrema Outdoor 2007 - The 12th Edition · Tegenwoordig verschijnt er haast na elk groot en aansprekend feest wel een dvd-registratie, wat dat betreft kon Extrema natuurlijk niet achterblijven.

Pete Philly & Perquisite - Mystery Repeats · Pete Philly & Perquisite gaan met dit nieuwe album “Mystery Repeats” weer een stap verder in een proces waar ze al sinds hun debuut mee gestart waren: het verder oprekken van het begrip hip-hop.

· Wist u dat?

  • er een nieuwe rubriek in de KNIP staat genaamd de plaat en zijn verhaal?
  • er de afgelopen 9 weken 6130 contactberichten binnen zijn gekomen en afgehandeld zijn bij de sectie agenda?
  • en de helpdesk maar liefst 3428 contactberichten heeft moeten doorstaan?
  • er in de afgelopen 31 dagen 2.731 feesten zijn aangemeld bij onze agenda?
  • en dat er van die 2.731, 789 afkeurd en verwijderd zijn (dus niet geplaatst), de overige 1.942 zijn goedgekeurd en in de agenda geplaatst.
  • dat het dus best druk is voor onze vrijwilligers om dit werk allemaal te doen?

Doordat partyflock constant verandert zijn de genoemde getallen een momentopname

· Fotografen

Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!



· In de spotlight : verwijderd / Misja Helsloot

Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.
01. Nick: verwijderd
02. Echte naam: Misja Helsloot
03. Leeftijd: 34
04. Woonplaats: Delft
05. Relatie: samenwonend
06. Dark of Light? Dark (Senseo Dark Roast :D)
07. Wat doe je voor werk naast het flocken? Multimedia-programeur voor www.clickfactor.nl en ik maak plaatjes onder mijn eigen naam, draai daarna ook die plaatjes en breng ze uit op een eigen label (www.createyourself.nl) waarna ik deze ook weer draai op eigen feestjes. Kortom, 24 uur per dag is echt te weinig.
08. Hoe heb je partyflock ontdekt? Werd er op gewezen door mijn vriendin.
09. Wat gebruik je het meest op Partyflock? Ik zit vaak in de FORUMS te kijken en te posten. Is voor mij goeie feedback op sets en ook op platen. Zo weet je snel wat er speelt.
10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock? Nergens aan eigenlijk, ik ben zo makkelijk.
11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was? Marcel Verspeek ontslaan..... ha ha ha. Ik zou wel iets aan de layout willen doen, zonder dat de functionaliteit verandert.
12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom? Was een feest van Silly Symphonies in de Westergasfabriek in Amsterdam. Dat was een feest met Remy en Paul van Dyk. Was nog voor PvD echt bekend was. De sfeer is me zo bijgebleven. Was ook niet in de Gashouder maar in zo'n klein gebouwtje ernaast. Was in 1998 ofzo.
13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn? Ik werk er in en doe bijna alles wat je kan doen eigenlijk. Plaatjes maken, plaatjes draaien en feestjes geven.
14. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"? Voor mij is dat schwingg, die zit altijd overal boven op. Ouwe bemoeial! :D
15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen? Trance, en dat is door Paul van Dyk gekomen. In de tijd dat ik hem voor het eerst hoorde was er nog geen onderscheid in de soorten muziek zoals nu. Het was gewoon HOUSE of TECHNO. Maar hij kwam met hele melodieuze muziek, vond dat wel erg ok. Vanaf 1994 ben ik hem meer gaan volgen en hij is toch wel een enorme held voor mij.
16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die? Ja op CHIO, mijn paard weigerde en kreeg 4 strafpunten HA HA HA. Nee nooit een strafpunt gehad.
17. Wat zou je graag anders zien op flock? Wat ik al aangaf, de layout, maar besef ook dat veel mensen er nu aan gewend zijn.
18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock? Nee :(
19. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest? Een releaseparty van mijn TranceNation CD, was vlakbij Berlijn, was een kleine 700 km. Was toch beetje tegen gevallen.
20. Schuw of fotogeil? Fotogeil.
21. Ben je donateur en waarom? Nee, best erg eigenlijk, maar snel verandering in brengen...
22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest? 5 weken geleden, is wel weer erg hard nodig.
23. Draaien of produceren? Beide, kan ik allebei veel van mezelf in kwijt en wil dat graag zo houden.
24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven? dikke 7
25. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen? Me moeder! LOL. Mijn schatje Annika (Mystra) en voor de rest iedereen die ik vergeten ben. Hi hi, lekker standaard.

We bedanken verwijderd voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos

1995 en 1996 waren voor Ludmilla Odijk en Danny Haenraets succes jaren. Met hits als "Burnin' Love", "Believe In The Future" en "Happy Generation" stonden ze het hele jaar in de parades.
{argument 'id' ontbreekt}


· Anekdotes (voorheen opmerkelijk..)

Iemand was vorige week niet zo blij met het filmpje in de KNIP
Ik heb zojuist 7 minuten en 14 seconden van mijn leven verspilt aan een onwijs niet grappig filmpje...

Toch knap dat je daar pas na 7 minuten en 14 seconden achterkomt! :flower:


Ik vind het nummer van jullie O fortuna helemaal geweldig maar kan het nergens vinden op cd of internet kunt u er mij aan helpen?

Psst, dat is illegaal hoor :X


Dit is dus een foto van mijn kat!
Zie mijn foto album..
Kan je er misschien wat aandoen?

Nee, daar kunnen we niets aan doen, behalve je een tip te geven...
Get a life! :aai:


hee Knetterstonede kanarie :cheer:

kusje

best lief toch?
:no: dat vond niet iedereen want we kregen er een klacht over... het zou discriminatie zijn .. :S .... overdrijven is ook een vak


want het is impersiepe elke donderdag en soms weekenden ...
maar moet dus persee verander worden??

Even hardop lezen, dan snap je het wel ;)


· De plaat en zijn verhaal

Sinds kort hebben producers de mogelijkheid hun muziek te uploaden naar partyflock. Vaak zit er achter het maken ook een verhaal. We geven via deze weg de makers de kans om hun verhaal te doen.

Artiest: Gekkehuis
Titel: Born to be duck hunted
In deze track zijn de stem van Vincent Price (The abominable Dr. Phibes uit 1971), Patrick Hernandez's Born To Be Alive (1979) en Nintendo's Duck Hunt (1985) verwerkt. Dat Patrick Hernandez en Nintendo niets met elkaar te maken hebben is voor de mensen met een beetje kennis van de muziek en game geschiedenis wel duidelijk. Als dan ook nog Vincent Price toegevoegd wordt verwacht je al snel dat zo'n project eerder in duigen zou vallen dan dat er een stevige track wordt neergezet. De uitdaging lag er dan ook om deze 3 klassiekers te combineren tot een industriële hardcore track.

Zoals je merkt/zult merken hebben vage breaks mijn voorkeur. Het geeft een track een apart en herkenbaar geluid mee. Dit zijn echt één van de leukste dingen om te maken en de stukken welke er op volgen raggen er dan ook zo lekker in.

Als startpunt heb ik ditmaal voor de kick gekozen. Deze bestaat uit 2 samengesmolten bassdrums. Een voor de vorm (het rauwe gedeelte) en de ander voor de punch (de lage tonen). De tweede (punch) was echt nodig doordat de eerste (vorm) meer bestaat uit ruis en gerammel dan dat er een fatsoenlijke kick te horen was. Als je goed luistert hoor je nog een derde kick. Dit is een kopie van de rauwe kick, net wat zachter, de hoge tonen zijn weggedraaid en hij loopt niet synchroon met de andere kicks. Het creëert zo een lekkere drive.
Lees hier verder

Luister hier naar deze track:
Born to be duck hunted kan door jou niet beluisterd worden!

Wil je ook in de KNIP met het verhaal over je muziek? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

· Geen heden zonder verleden

  • 1802 - geboortedag van Napoleon Karel Bonaparte (overleden 1807)kennelijk foutje in Wikipedia :bloos:
  • 1659 - sterftedag van Abel Tasman (56), Nederlandse ontdekkingsreiziger
  • 1913 - het Panamakanaal wordt geopend
  • 1933 - het eerste, synthetische wasmiddel (Dreft) komt op de markt
  • 1964 - opening van de Olympische Zomerspelen in Tokyo, Japan
  • 1995 - Operatie Decibel: alle Nederlandse telefoonnummers worden tiencijferig


· Nieuwsberichten

Club Ministry op last van gemeente Amsterdam dicht
Vorige week heeft Club Ministry op last van de gemeente Amsterdam haar deuren voor onbepaalde tijd moeten sluiten. Volgens de gemeente heeft de discotheek te vaak geluidsoverlast veroorzaakt. Club Ministry, in het centrum van Amsterdam in Regulierdwarsstraat, bestaat in huidige vorm sinds 1998 en geluid was nooit een probleem. Hoewel de sluiting van tijdelijke aard is, zijn de bezoekers die daar elk weekend kwamen, de gedupeerden. Na een betere isolatie en controle van de gemeente gaat de club weer open.





Shotcodes gelanceerd in clubs tijdens ADE
Tijdens Amsterdam Dance Event (18, 19 en 20 oktober) lanceren Arena en Odeon een nieuw medium: de ShotCode. Via dit nieuwe medium zijn trailers, muziekclips en winacties te bezichtigen op je mobiele telefoon. In de toekomst zal het ook mogelijk zijn om bij binnenkomst in de club via de shotcode direct te zien of er persoonlijke- of groepsbrede berichten zijn achter gelaten en welke digitale vrienden er aanwezig zijn die avond. Dit medium heeft de potentie in de komende jaren hét clubcommunity- communicatiemiddel te worden. Lees verder


Richard Schooneveld neemt afstand G-Spott
De zeer succesvolle Amsterdamse producer Richard van Schooneveld heeft bekend gemaakt een stap terug te nemen van het succesvolle Nederlandse project G-spott. Dit komt voornamelijk doordat zijn tijd wordt opgeslokt door zijn wereldbekende internationale project Richard Durand. G-Spott is een van de projecten die Richard van Schooneveld ooit het leven in heeft geblazen. Met hits als “No Comment” (2003), “Louder” (2003), “City Street” (2005) en zijn laatste hit “Sadness”(2006) is G-spott een van de bekendste dance acts in Nederland. Lees verder




Public Enemy vs Ferry Corsten
Rotterdam, 4 oktober 2007 - Met hun agressieve sound en controversiële teksten luidden ze midden jaren tachtig van de vorige eeuw een nieuw hoofdstuk in van de rapgeschiedenis. Public Enemy zijn zonder twijfel dé grensverleggers binnen de rapmuziek. Twintig jaar later maakt Public Enemy zich andermaal op voor een nieuw hoofdstuk in hun lange carrière. Voorman Chuck D heeft persoonlijk zijn goedkeuring gegeven aan de dance remixen van twee van hun meest legendarische hits, ‘Bring The Noise ‘ en ‘Give It Up’ , gemaakt door niemand minder dan de wereldwijd bekende DJ’s Ferry Corsten, Benny Benassi en Don Diablo.

Chuck D: ‘Bring The Noise is een perfecte track om mee te experimenteren. De snelheid, energie en teksten vormen een interessante combinatie voor potentiële ideeën. Als een echte wetenschapper heeft Ferry Corsten met al die elementen een ultieme mix gemaakt! ’ Deze lovende woorden van Public Enemy’s Chuck D hebben grote indruk gemaakt op DJ/ Producer Ferry Corsten: Public Enemy heeft nooit geschuwd om de grenzen te verkennen en te passeren met als doel vernieuwend te zijn binnen de muziekscène, iets wat ik zelf ook probeer na te streven met mijn producties. Ik ben dan ook zeer vereerd dat Chuck D mijn versie het meest waardig vond aan het origineel en wereldwijd als CD single zal worden gereleased.
Lees verder


Partyraiser wil Ahoy in extase
Maar gespannen is Wesley van Swol wel over zijn show op 20 oktober
“Ik kan er momenteel soms niet van slapen ‘s nachts. Dan ben ik heel gespannen hoewel ik er ontzettend veel zin in heb.” was getekend: Wesley van Swol, in de house-scene beter bekend als DJ Partyraiser. Zaterdag 20 oktober is de 29-jarige Hagenaar het hoofdrecept tijdens zijn eigen soloconcert in Ahoy. Het is voor het eerst dat een hardcore-dj zoiets aandurft in het Rotterdamse poppaleis. “Een kroon op mijn carrière.”

Of het nu gaat om Thunderdome, DefQon, Hellraiser, Decibel of Ground Zero; Wesley van Swol kan de vakjes van al die evenementen aanvinken. Hij was ooit al eens onderdeel van de line-up. Met een aanstekelijk enthousiasme en een duidelijk Haagse tongval vertelt de in Westland geboren dj ronduit over zijn nieuwste project. Over ruim twee weken moet het gebeuren en is de Rotterdamse Ahoy een avond lang zijn domein. “Ik heb eerlijk gezegd nog geen idee welke tracks ik die avond ga draaien omdat ik zo ontzettend veel dingen aan mijn hoofd heb met betrekking tot de show die we gaan neerzetten. Dat is absoluut, en dit is geen verkooppraatje, maar absoluut nog nooit vertoond op een hardcore-feest. We laten uit het buitenland een show overkomen, echt helemaal te gek. Er gaat van alles boven de hoofden van het publiek gebeuren.”
Lees verder



· Nieuws waar eigenlijk niemand van komt

Orgasmeringtone verstoort rechtszaak
Een Australiër kreeg het schaamrood op de kaken toen zijn mobiel afging in een overvolle rechtszaal. De advocaten en het publiek konden hun lach maar moeilijk inhouden toen ze twintig seconden moesten aanhoren hoe een dame haar hoogtepunt bereikte. De man, die een zogenaamde orgasmeringtone had gedownload, deed intussen tevergeefs verwoede pogingen om zijn gsm uit te zetten. Maar de ringtone bleef: Oh Yeah, Oh Yeah, Oh Yeah... do it to me ... herhalen. Roger Stark, de rechter van de Ipswich Magistrates Court, negeerde het gekreun en probeerde zijn aandacht bij de zaak te houden. In de zaal bleef het echter rumoerig na het voorval. De 'dader' mocht nog van geluk spreken dat de rechter in een milde bui verkeerde. Hij kan evengoed een celstraf van zes maanden krijgen wegens minachting van het hof.
Bron : IOL

·Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist

Het is mooi weer voor de tijd van het jaar. :)


KNIP - jaargang 2 - nr.41

88 opmerkingen

 
IK WIL LIMOOOOOOOOOOOOOO
Uitspraak van verwijderd op woensdag 10 oktober 2007 om 19:04:
IK WIL LIMOOOOOOOOOOOOOO

is al vaak genoeg geweest :gaap:.
ben ik de eerste?

1802 - geboortedag van Napoleon Karel Bonaparte (overleden 1807)
Uitspraak van Lagerfeld op woensdag 10 oktober 2007 om 19:11:
(overleden 1807)

8)
ja je bent de eerste :bloos:
die tong ! :kwijl:
impersiepe

:lol:
want het is impersiepe elke donderdag en soms weekenden ...
maar moet dus persee verander worden??

Bels (y) haha
die tong wel een beetje eng :P
Het is mooi weer voor de tijd van het jaar

:cheer:
laatste aanpassing
Uitspraak van Bijouke (k) op woensdag 10 oktober 2007 om 19:16:
die tong !

Die kan likken als Lassie :kwijl: :woop:



Dit is trouwens ook een beste lap :|
laatste aanpassing door een beheerder
Uitspraak van hein-jan op woensdag 10 oktober 2007 om 19:30:
die tong wel een beetje eng

Kan de mijne ook zo ronddraaien (nog verder zelfs) maar niet alles tesamen op een deuntje :lol:
Heehe ik kan t ook die tong. mijne is alleen niet zo lang.. Ik kan ook nog optisch het puntje intrekken :D
 
Lekker die Duckhunt track :Yes:
 
Critical Mass :D

Edit: zo fout dat het leuk is :lol:
laatste aanpassing
het spijt me, maar ik wed dat die dame uit t filpje gigantisch lekker blaaswerk kan verrichten :x

verder heerlijke knip weer

DUCKHUNTED!! :respect:
en de "uit de oude doos" :kwijl:

net als 3fm vandaag al deed tussen 14.00 - 16.00
BACK TO THE 90's!!! :cheer:
laatste aanpassing
uit de oude doos:woop:

1802 - geboortedag van Napoleon Karel Bonaparte (overleden 1807)kennelijk foutje in Wikipedia

:lol:
Vind de knip deze x minder:(
Uitspraak van Stijn op woensdag 10 oktober 2007 om 19:43:
Kan de mijne ook zo ronddraaien (nog verder zelfs) maar niet alles tesamen op een deuntje

Zozo, wat zeg je nou??? Volgende keer laten zien!!!:lol:
boh die meid met die tong mag even langskomen (A)

leuke knip weer (Y)
Uitspraak van Stijn op woensdag 10 oktober 2007 om 19:43:
Kan de mijne ook zo ronddraaien (nog verder zelfs) maar niet alles tesamen op een deuntje

anders die van mij wel B) ik heb geen deuntje nodig...die tong van mij is net zo gek als ik zelf ben :lol:
leuke knip weer

kan nu echt niet meer w88 tot de 20e gaat volgens mij echt een mega goed feest worden als ik t zo hoor
 
leuke knip :) (iig beter dan de vorige keer)
Uitspraak van Gekkehuis op woensdag 10 oktober 2007 om 20:19:
Help, de verkeerde track staat gelinkt bij "De plaat en zijn verhaal

vond het al een beetje eigenaardig :lol:
napoleon was geloof ik ook niet echt in 1802 geboren, tenzij hij natuurlijk echt op 13-jarige leeftijd zijn Waterloo vond. Over een traumatische jeugd gesproken......
 
Jammer dat Richard met G-Spott stopt:(

Onder G-Spott draaide hij tenminste veel in Nederland, als Durand nauwelijks nog:/
Uitspraak van De Herriehippie op woensdag 10 oktober 2007 om 20:27:
vond het al een beetje eigenaardig :lol:
Dan klopt het verhaal niet meer helemaal he :9
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
Uitspraak van De Herriehippie op woensdag 10 oktober 2007 om 20:27:
vond het al een beetje eigenaardig :lol:

ik d8 ook al .. kreeg nie echt n overeenkomst gevonden :p
→ als beheerder
Heel erg sorry voor de verkeerde link bij de muziek. Het is inmiddels opgelost (F)
Artiest Neo-C
Uitspraak van verwijderd op woensdag 10 oktober 2007 om 19:51:
Critical Mass

Edit: zo fout dat het leuk is

weer meningsverschil :O

dit is gewoon mooi, en niet fout :O
 
Burning love! :kwijl:
ja waar is de limo? beetje vreemd...

wederom leuke knip (y)
Uitspraak van beebs op woensdag 10 oktober 2007 om 20:42:
Het is inmiddels opgelost (F)
dankzij je snelle reactie :yes:
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Public Enemy vs Ferry Corsten

Eigenlijk kan ik er niet aan wennen, het origineel vind ik toch een stuk beter, sorry Ferry, je maakt over het algemeen echt geweldige muziek. Gelukkig verschillen smaken ;)
Geil voor de wijven zo'n tong :P
Uitspraak van vanKnetteren B) op woensdag 10 oktober 2007 om 20:53:
ja waar is de limo? beetje vreemd...

Die si vorige week al afgesloten. Met dat stukje brie weet je nog
Werkzaam bij Rage-Online
Artiest {SHOWLIST artist 67265, 7137}
laatste aanpassing door een beheerder
Uitspraak van Tin Tin ™ op woensdag 10 oktober 2007 om 20:43:
Whahahaha! Volgens mij is dat gewoon een hint van jullie voor de dames!
Heel subtiel!

nee joh hoe kom je er bij B)
ik spreek waarheid uit op mezelf...doe ik ook niet vaak in dit soort gevallen...blijf liever zoals mijn naam was...en op mijn profiel aangeeft "Mysterieus" :yes:

hoe is het met jou trouwens meissie?
 
Gekkehuis b) (Y)
die vrouwen hebben wel skills met hun tong
Danny Haenraets van Critical mass
Vroeger mijn "grote buurjongen" door hem ben ik hardcore gaan luisteren haha :)
 
ja jongens en meisjes tot onze verbazing heeft limo geen eigen colum met ruige altijd grappige originele politiek correcte foto's
ik wil limo!
 
Hij is weer goed (Y)
 
dat meisje van die tong,,, :honger:
 
ahaaa de knip (Y) !!!
Is er dan helemaal niemand die met plezier het stukje over Wesley v. S. heeft zitten lezen??? Wat moet dit een spannende week zijn voor deze man... Ik ga/kan zelf helaas niet, maar meneer vind het nodig mij ook nog eens extra te laten balen door ons lekker te maken de dingen die komen gaan op Machine City! Als ik niets anders had en ik had zitten twijfelen was ik nu zeker over de streep getrokken!

Veel succes gewenst Wes!! :respect:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3040, 3839}
whoo die tong echt ziek :P
Uitspraak van X op donderdag 11 oktober 2007 om 00:41:
Is er dan helemaal niemand die met plezier het stukje over Wesley v. S. heeft zitten lezen???

Had het nog niet eens gezien :o

Maar de kaartjes zijn binnen, heb er zin in :D:bounce:
Leuk idee 'De plaat en z'n verhaal' :yes:
Partyraiser

Mooie afluitende act voor Qlimax :bounce:
 
Uitspraak van X op donderdag 11 oktober 2007 om 00:41:
Is er dan helemaal niemand die met plezier het stukje over Wesley v. S. heeft zitten lezen???

Nope, because I really DON'T care :no:

Gekkehuis.... Ik zette je track aan en me kiddie ging helemaal los :lol:
laatste aanpassing
Lullig voor die gast in die rechtszaal :P

leuke knip weer :)
laatste aanpassing
Whahaha voor alle dames die dat ook met hun tong kennen..

whahah stuur me een berichtje ghehe (6)

die anekdotes waren ook weer goed hoor whaha

een knetterstonede kanarie discriminatie..? hahaha WTF
Ondergrondse veelzijdigheid met een vet UK randje: The DJ Producer


niceeeee :D
 
Uitspraak van » Miekske « op woensdag 10 oktober 2007 om 21:53:
Danny Haenraets van Critical mass

vettt :cheer:

Uitspraak van Karian op donderdag 11 oktober 2007 om 09:15:
Leuk idee 'De plaat en z'n verhaal'

Zeker! :D :jaja:

Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 oktober 2007 om 10:22:
Uitspraak van Xardio op donderdag 11 oktober 2007 om 00:41:
Is er dan helemaal niemand die met plezier het stukje over Wesley v. S. heeft zitten lezen???

Nope, because I really DON'T care

Dan lees je het toch niet o:)lompheid... :vaag: Mijn interesse was al gewekt maar een stukje als dit maakt het wel extra interessant! Misschien toch maar overwegen B)
laatste aanpassing
Uitspraak van X op donderdag 11 oktober 2007 om 00:41:
Is er dan helemaal niemand die met plezier het stukje over Wesley v. S. heeft zitten lezen???

:yes:. Wordt best spektakel denk ik :D
Leuke reacties op t item "De plaat en z'n verhaal" en de plaat zelf natuurlijk :)
 
spannende tongfilmpjes allemaal zeg!
 
Uitspraak van Sant. op donderdag 11 oktober 2007 om 09:59:
Partyraiser
Mooie afluitende act voor Qlimax

denk t toch mooi van niet!


Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 oktober 2007 om 14:52:
Is er dan helemaal niemand die met plezier het stukje over Wesley v. S. heeft zitten lezen???

nee daar beleef ik geen extra plezier aan bert :p

*Edit; ben stiekem wel benieuwd naar zn show, dat dan weer wel ;)
laatste aanpassing
wat dat wijf met dr tong doet........

I can do that to!!!
De plaat en zn verhaal! Wat een bagger!!!
 
wát een tongen! :P:9:P:9:P:9:P:9:P:9
laatste aanpassing
TACHTIG opmerkingen tot nu toe, en niet één over het stukje van Misja Helsloot

Mies, ontsla jij me maar lekker hoor
the world doesn't care

:p

Als je nou iets met je tong kon, ja, dan was alles anders...

:lol:



en dit
Ouwe bemoeial!

gaat me te ver :@

Bemoeial OK

maar oud
dat word ik pas woensdag
Napoleon is op 5 mei (mijn verjaardag B) ) 1821 overleden.
En trouwens geboren in 1769, dus ook geen 1802. (F)
laatste aanpassing
Uitspraak van schwingg op donderdag 11 oktober 2007 om 21:16:
iets met je tong kon

ik heb ooit eens een tshirt gezien O:)
Uitspraak van schwingg op donderdag 11 oktober 2007 om 21:16:
woensdag

gefeliciteerd alvast ouwe :D
Uitspraak van FRÄULEIN STIER© op donderdag 11 oktober 2007 om 22:59:
dus ook geen 1802

wikipedia sucks (n) 8)
laatste aanpassing
"want het is impersiepe elke donderdag en soms weekenden ...
maar moet dus persee verander worden??"


Waar was jij in de Nederlandse les? O:)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 10 oktober 2007 om 19:04:
IK WIL LIMOOOOOOOOOOOOOO

Inderdaad hij word wel gemist :lief: