Partyflock
 
­ Nederland

JRS organiseert Rave Classics in Atlantis

anoniem gepubliceerd op
JRS organiseert Rave Classics in Atlantis
12 mei 2003
ALKMAAR - 24 mei 2003.. Dat wordt een memorabele dag.. Want? Dan is er namelijk Rave Classics, de 3e in de concept-serie Classics feesten van JRS Productions. Dit feest bestrijkt de periode 1990 - 1991. Het tijdperk van de zogenaamde Raves.
Rave is de benaming voor een housefeest afkomstig uit Engeland, waar de overheid nog iets fanatieker tegen house was dan hier. De Raves hier waren vaak ook illegaal maar er waren natuurlijk ook legale feesten. Denk bijvoorbeeld aan de diverse feesten in Bergen, Alkmaar en Heerhugowaard. (om in de regio te blijven).
Pak een ouwe “Houseparty” CD en je weet wat je qua muzikaal geweld te wachten staat.
De line-up zal deze keer iets gewijzigd worden; The Groove wordt namelijk "man-achter-de-schermen" en DJ Dano neemt zijn plaats in! Jawel, de man die Radio 100 de moeite waard maakte om naar te luisteren.. De line-up zal dus zijn: DJ’s Michel, Gemini en Dano. (in order of appearance)

JRS Producerde in de Classics-serie eerder de “House Classics 92-93”, “ClubClassics” en 24 mei dus de Rave Classics. De avonden zijn een groot succes te noemen en raken standaard tegen uitverkocht aan. Het is dus verstandig een kaart in de voorverkoop te kopen, dit kan bij VVV Alkmaar, Popeye en Atlantis zelf.
De komende Classics zullen worden: “AcitTechnoClassics”, “UKBreakBeat Classics”, “Allround DanceClassics” en “OldSchool Classics”

Meer info? www.jrs.nu