Partyflock
 
­ Nederland
Element Mokum Records is niet algemeen zichtbaar!

Palazz presenteert nieuw hardcore seizoen

gepubliceerd door , op
Het afgelopen seizoen heeft de Palazz zich kwalitatief opbouwend gepresenteerd als locatie waar goede hardcore feesten mogelijk zijn. Een goed voorbeeld hiervan was uiteraard weer een zeer goede Darkcore Devils met Hemelvaart en de afsluiter van vorig seizoen, Speedfreaks & Terrorheads, die werkelijk loeihard was. Van deze goede evenementen is veel geleerd en de Palazz is dan ook trots om een zeer afwisselend nieuw hardcore programma te presenteren voor het nieuwe seizoen.

De kick off van dit nieuwe seizoen zal zijn op vrijdag 12 oktober. Op deze datum brengt de Mokum World Wide tour een bezoek aan de Palazz. Mokum Records, een van de langstbestaande betere hardcore labels in Nederland. Mokum records zal zich op deze avond presenteren met Dano, Chosen Few en Leviathan en er zal een mix gebracht worden van early rave, hardcore en darkcore en op het einde zal er nog even flink geramd worden! Alle knallers zullen voorbijkomen dus de liefhebber mag dit absoluut niet missen!

In november is er een ware invasie van djs in de Palazz wanneer Total Distrezz op bezoek komt. Dat zal zijn op vrijdag 2 november. Total Distrezz een concept van Deceptix & Staz hebben werkelijk een lijst aan topdjs gevraagd om te komen rammen in de Palazz. Zo zullen oa Cemon Victa, s'Aphira, RDZ, Tirans from Terrorville en Terror Suzy acte de presence geven. De hele avond zal in battles gedraaid worden en er zal vooral hardcore en terror gedraaid worden.

In december zal het er in ieder geval een stukje rustiger aan toe gaan. Dan staat er namelijk een echt classix/oldschoolfeest op het programma en wel op vrijdag 7 december. Voor deze avond staat werkelijk een zeer strak sfeertje geplanned en de djs die dat sfeertje gaan brengen zijn oa de nummer 1 oldschool dj van Nederland dj Stanton. Hij zal oa worden bijgestaan door dj Fonzie, de enige dj die nog ouder is dan zijn platen :-p. Verder komt dj Bountyhunter van het wereldberoemde Bonzai label even de Belgische klappertjes laten horen en zal er een heuse live act zijn van the one and only dominator: Human Resource.

De start in 2008 zal echter weer loeihard zijn, want dan staat er geplanned: TerrorVille vs Masterminds, vrijdag 11 januari, daar zal echt een gruwelijke terror line up voor komen, maar daar later meer informatie over en uiteraard staat er op hemelvaartsnacht weer geplanned: Darkcore Devils. Dit jaar valt hemelvaartsdag op 30 april, ook wel bekend als koninginnedag. Het gebeurd ongeveer 1 maal in 8600 jaar dat deze 2 feestdagen op dezelfde dag vallen, dus dit moet wel een heel speciaal feestje worden.

De Palazz staat garant voor goed geluid, een relaxte sfeer, betaalbare entree, betaalbare drank, goede parkeergelegenheid en goed bereikbaar.

C ya @ Palazz Woerden!

11 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 2664, 1646, 2649}
Coooool classix :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 8798, 85633}
dat wordt beuke, jongens!!
Artiest {SHOWLIST artist 2637, 4229}
Ja man, ik ben 2 keer zo oud als mijn platen...Tena Fonzie...eeeeeeyyyy!!!!!
geen warrior woman 17 november? :lol: :lol:
Artiest {SHOWLIST artist 52163, 1147}
Hemelsvaartdag is de dag na!! Koninginnedag!
TERROR!!!!!!!!!
:D