Partyflock
 
­ Nederland

Ele-vation laat Club Rembrandt op haar grondvesten schudden

gepubliceerd door , op
Ele-vation laat Club Rembrandt op haar grondvesten schudden
29 augustus 2007
FeestEle-Vation · 2nd Edition
Datumzaterdag 6 oktober 2007
WinactieEle-Vation actiegesloten
LocatieRembrandt Site
De nieuwe locatie Rembrandt heeft in minder dan een halfjaar tijd de uitgaansscene in Eindhoven drastisch op z'n kop gezet. Nu al wordt Rembrandt vergeleken met gevestigde namen als Marcanti, Now&Wow en Doornroosje. Dankzij een eigenzinnige programmering weet de club het Eindhovense publiek en ook bezoekers uit de rest van Nederland enthousiast te krijgen. Daarom zal na het succes van Ele-Vation afgelopen april de tweede editie van dit spetterende techtrance feest hier losgaan. Op zaterdag 6 oktober aanstaande komen Marcel Woods, Dazzle, Bradbee en RV naar de lichtstad voor een topavond! Dat mag je niet missen!

Een avond in Rembrandt is op en top genieten. De ontvangst in de foyer door de DJ is het begin van een nog jonge avond. De locatie beschikt over twee grote zalen voor het publiek en een geweldige grote zaal als lounge, die nog geheel in de sfeer van de oude bioscoop is. Naast deze drie mooie ruimtes beschikt de club over nog twee prachtige loungeruimtes.

Op zes oktober zullen de gasten van Ele-Vation van de gehele locatie kunnen proeven en hun entreekaartje is dan ook niet alleen geldig is voor het programma van Ele-Vation, maar voor de volledige locatie! Ook de door hen gepresenteerde line-up mag er zijn. Waar Marcel Woods met zijn twee uur durende set zijn thuis stad zal gaan verwennen, maar ook de enorm gegroeide aanhang van afsluiter Dazzle, zal na Dancetour Eindhoven weer helemaal in hun nopjes zijn. Opwarmers Bradbee en RV zijn zeker niet de minsten en ook MC Da Silva zal zijn stempel weer op de avond drukken. Om dit event verder af te maken zal VJ Stivo de zaal de geweldige uitstraling van Ele-Vation geven.

'High higher than the sun, shoot me from a gun, I need you to elevate me here'. Dat is het motto van Ele-Vation, het feest waarmee je van te voren kans maakt op de leukste prijzen. Als je jezelf aanmeldt op www.ele-vation.eu kun je het In The Mood-pakket winnen bestaande uit de mix cd 'Ele-Vation 1st Edition', een cocktailshakerset en een fles Elevation wodka!

Koop je kaarten nu in de voorverkoop voor maar tien euro op www.ele-vation.eu. En beleef een avond om nooit te vergeten!

5 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 38809, 46880}
Dit wordt zeker een geweldige 2de editie!
Knallende set van Woods (01.00 tot 03.00)

:D
Wordt vet feestje!
 
Lijkt me wel wat
gaan we proberen