Partyflock
 
­ Nederland

Funk Deluxe - A Deluxe Dedication to House Music

gepubliceerd door , op
Funk Deluxe - A Deluxe Dedication to House Music
19 september 2007
FeestFunk deluxe · A deluxe dedication to house music
Datumvrijdag 26 oktober 2007
LocatiePica Mare Site
Ruim een half jaar heeft het geduurd, de verbouwing van evenementenhal Pica Mare te Gennep, de thuisbasis van Inshock Events. Maar het resultaat liegt er niet om: een podium van bijna 100 m2 en een zaal met een capaciteit van bijna duizend personen, die door middel van schuifwanden ook nog eens op verschillende manieren is in te delen. Daarnaast is de complete afzuiging vernieuwd en is de zaal voorzien van een nieuwe vloer. Wat in vroegere jaren een enorme sporthal was, is compleet getransformeerd en definitief klaar om dé nummer 1 partylocatie te worden binnen de noordelijkste regio van Noord-Limburg en wellicht daarbuiten.

Funk deluxe is het nieuwe concept van Inshock Events waarmee op vrijdag 26 oktober 2007 de evenementenhal in Gennep knallend zal worden heropend. Grote namen uit de Clubscene, live percussion en een reeks showelementen zijn de perfecte ingrediënten om een groot succes te maken van deze avond. Funk deluxe komt direct sterk naar voren door een fameuze Club- en House line-up aan te bieden. Maarliefst 5 grote namen, omringd door een scala aan (de beste) lokale talenten, zullen van 21:30u tot 05:00u acte de presente komen geven.

Als eerste Skitzofrenix, de man die dit jaar furore maakte op onder andere Mystery Land, Dance Valley Festival en Emporium. Misschien wel de DJ die het meest is gegroeid dit jaar. Daarnaast is er Sidney Samson, ooit bekend geworden als de resident van de Exxellent avonden in de Matrixx, momenteel één van de meest geboekte DJ’s in de Housescene. Door veel mensen is er lovend gesproken over de prestaties van Sidney Samson op het Griekse partyeiland Kreta. Op Funk deluxe zal Sidney Samson laten zien dat hij terecht wordt gezien als één van de beste House DJ’s van dit moment. Als derde maakt Baggi Begovic zijn opwachting. Na door Sneakerz te zijn ontdekt draaide hij zich al snel naar de top. Doordat evenementen als Mystery Land, Dance Valley Festival, Emporium, en Impulz Outdoor op zijn CV prijken wordt Baggi Begovic tot de top van de Housescene gerekend. Ook Funkerman is voor deze avond gecontracteerd. De DJ die begin dit jaar met “ Wheels in Motion “ een dikke hit scoorde lijkt met zijn nieuwe single “ Speed Up “ alles in zich te hebben om dit succes te evenaren. Naast Groovy Records is Funkerman natuurlijk ook bekend van grote evenementen zoals Mystery Land, Extrema Outdoor, Dance Valley Festival en Sensation. Daarnaast heeft Inshock Events niemand minder dan Norman Soares weten te strikken. De man die grote faam verwierf door zijn optredens vol adrenaline op grote feesten zoals Emporium en FFWD Heineken Dance Parade #10.

Gedurende Funk deluxe zullen de beats live worden ondersteund door het getrommel van “ de beste percussionist van Nederland “. Om de line-up te complementeren zijn de sterkste talenten uit Noord-Limburg geselecteerd om zich aan het grote publiek te presenteren. Zo zal BoomingBeatz resident Be Charm'D en opkomende Housetalenten W.T. Funk, Dr. Ortega en Gustav Wong met trots laten zien wat ze in huis hebben. Maar wat is nu een dikke line-up zonder een host of the night ? De keuze is dan ook gevallen op mc Rems, die door diverse boekingen in de Housescene heeft laten zien ook de Housemusic op te kunnen zwepen met een “ grote “ mond.

Naast een sprankelende line-up staat Funk deluxe tevens voor luxe en kwaliteit. Een ruime chill out, een vipdeck en een groot arsenaal aan showelementen, waar de organisatie verder nog niets over wil zeggen, zullen deze avond vast en zeker tot een geweldig spektakel maken. Buiten dit alles zal er de zuivere en harde sound zijn, zoals dat ook op de eerdere evenementen van Inshock Events het geval was. Door het nieuwe afzuigingsysteem is de zaal ook voor alle partypeople warmtebestendig, iets wat absoluut geen overbodige luxe is om te vermelden want een nieuw pluspunt is hiermee geboren.

Tickets voor Funk deluxe zullen spoedig in de voorverkoop verschijnen bij de vaste voorverkoopadressen in Gennep, Boxmeer en Cuijk. Voor de mensen die van ver moeten komen is er de mogelijkheid om online kaarten te bestellen via info@inshock.nl. Gezien de recentelijke successen van de Housefeesten in de regio, raadt de organisatie iedereen aan om tijdig een ticket te kopen.

11 opmerkingen

Inshock is weer lekker bezig! Zeker aanwezig ja :bounce:
waarom is iedereen van de house geworden? :P
2-Sidez
Artiest {SHOWLIST artist 41026, 24086}
Uitspraak van Neptunes_23 op woensdag 19 september 2007 om 11:16:
waarom is iedereen van de house geworden?

_0_:P
Dynamike
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
en daar is ie dan B)

suc6 (y)
eindelijk is hij geplaatst,thx
Uitspraak van Neptunes_23 op woensdag 19 september 2007 om 11:16:
waarom is iedereen van de house geworden?

Niet iedereen is van de house geworden, t is ook wel leuk naast hardstyle;)
Locale party ga je toch niet thuis zitten, stijl staat er los van:S hoop ik:)