Partyflock
 
­ Nederland

Gratis première, kan dat?

gepubliceerd door , op
Gratis première, kan dat?
19 september 2007
29 september wordt het lange wachten op een nieuwe editie van Treasure beloond met een geweldige comeback. Na de betoverende avond van de sprookjes van 1001 nacht, waarvan je hier de exclusieve beelden nogmaals kunt zien, presenteert Try Out op 29 september Treasure – Army of Lovers in de Lexion, uiteraard weer met volop vette decoraties en shows, gratis cd’s en noem maar op….

Westzaan kan zich opmaken voor een belegering door de meest partyminded people van Nederland. Van een koude oorlog zal geen sprake zijn, want het vuur wordt deze avond weer flink opgestookt. Duizend bommen en granaten vliegen je om de oren, figuurlijk dan wel te verstaan, door de dampende beats van ons dj-peloton.

De loopgravenoorlog in de Battlefield Area zal worden aangevoerd door twee verkenners die deze avond hun onderscheiding zeker zullen verdienen: Hank vs. Tremenda. Dit goedlachse duo staat garant voor een knallende start van deze lange avond. Als de strijd goed is losgebarsten wordt de cavalerie ingeschakeld onder aanvoering van Kapitein Dazzle, recent gepromoveerd door zijn magistrale strijdplan bij Trance Energy. Nu het voorbereidende werk gedaan is kan het zware geschut in worden gezet. Het geheime wapen, powerkanon
Artento Divini zal het dak eraf blazen. Hij heeft vette nieuwe knallers belooft waar de tegenstander echt geen raad mee weet. Na dit geweld is de tijd rijp om de genie erbij te halen. De twee generaals van de Nederlandse dance-scene, codenaam Bas & Ram, hebben een plan klaarliggen wat tot die tijd geheim moet blijven…….Als de rook dreigt op te trekken doet de laatste troef er nog een schepje buskruit bovenop. Jacco is the bomb zoals de trouwe soldaten weten. Alleen hij weet het hele bataljon tot het eind van de strijd scherp te houden.

Mocht al dit geweld je teveel worden dan kan je je natuurlijk terugtrekken in de veilige basis van de Lovers Dept. Ook hier zul je echter niet de kans krijgen om je voeten rust te geven.
In cognito hebben we hier de veldheer van de Lexion opgesteld. De Maarschalk Aller Bommen M.A.B. zal zijn show in de Lovers Dept beginnen rond middernacht als de vijand ligt te slapen. Aansluitend twee pioniers die voorgedragen zullen worden voor een onderscheiding voor aanstormend talent: Franco vs. Mitch B. Zij zullen, zo wordt verwacht, de verassing zijn van de avond, mis ze niet! De Lovers Dept zal worden afgesloten door een oude bekende van Treasure, Trèbon. Dé verassing van 2007 deze dj, die dit jaar voor het eerst zijn draaikunsten op Dance Valley vertoont. Treasure heeft hiermee weer een niet alledaagse top line-up in huis gehaald.

Natuurlijk heeft Try Out ook een spion ingezet die tussen alle rangen en standen zijn werk altijd vol overgave doet. MC Da Silva zal zowel ingezet worden in de loopgravenoorlog in de Battlefield Area als in de veilige thuisbasis, de Lovers Dept.

Uiteraard is de Try Out crew een grote voorstander van de uitdrukking “make love not war” en om dit kracht bij te zetten worden ze deze avond vergezeld door een team van de stichting DASAV die ze een warm hart toedragen. De stichting Dance And Sport Against Violence wil landelijke steun krijgen voor het voorkomen van zinloos geweld en wil dat bereiken door mensen te benaderen in het uitgaansleven en sport. Hun slogan “Against violence, only love” zal 29 september als rode draad door de Lexion lopen.

De makers van eerdergenoemd filmpje komen ook weer langs om een schitterende montage van dit altijd vet gedecoreerde evenement te maken. De site van Mybestdj.nl staat vol met waanzinnig gemonteerde filmpjes van de leukste en gekste feesten en meer interessante info over dj’s en andere weetjes over de dance-scene.

Gratis première van Chillnight
Omdat direct na Treasure de eerste editie van Chillnight van start gaat mogen de gasten van Treasure gratis naar dit feest, dus als je niet kunt stoppen dan heb je maar liefst ruim 12 uur feesten voor de boeg met als extraatje de afsluiting door Chillnight met dj’s José, Energy, Quest en Spider.
Je hebt toegang tot Treasure tot 04.00 zorg dus dat je op tijd komt voor dubbel voordeel en dubbel feest. Om 06.00 zullen de deuren van Chillnight opengaan.

Kaarten voor Treasure zijn onder andere te koop bij alle Ticketbox verkooppunten.


P.S. Ze willen nog niet veel verklappen, maar 9 februari organiseert Treasure: Treasure Big Time, een groots indoor festival vol glitter en glamour! Zet ‘m alvast in je agenda…

8 opmerkingen

 
"Army of lovers" lekker cheesy.
Uitspraak van verwijderd op donderdag 20 september 2007 om 00:44:
Army of lovers" lekker cheesy.
Uitspraak van verwijderd op donderdag 20 september 2007 om 00:44:
"Army of lovers"

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Crucifyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 8)
Ik zeg klaar voor de start en af!!!
Strijdersplannen reeds in volle glorie in ons plan der plannen gefutseld......
nog 10 daagjes....
laatste aanpassing
hehe.. kom eg wel ff voor 'arm full of lovers' hoor.. :yes:

trippeltrappeltrippeltrap... :cheer: damn zin in!!
Uitspraak van [MOH-Radio] Mercenary op donderdag 20 september 2007 om 05:42:
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Crucifyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:D moest ik ook gelijk aan denken.. :lol:
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 20 september 2007 om 00:44:
Army of lovers" lekker cheesy.

Nou moe,,,hoe kan je dat nou zeggen?
Ben je er uberhaubt wel eens geweest????

Nou dan!
 
Zaterdag knallen @ Treasure met Try Out!