Partyflock
 
­ Nederland

Rezycled
een nieuw concept in afterclub Zino

gepubliceerd door , op
Rezycled
8 september 2007
De zomervakantie zit er voor velen alweer op en de laatste outdoor feesten kondigen zich aan. Voor de meeste mensen is het gewone leventje weer begonnen. Naar school, werken én… op zondagmorgen naar afterclub Zino in Tilburg. Het klinkt misschien vreemd maar voor veel mensen is de zondagmorgen afterparty in Zino tot het normale leven gaan behoren.

In Nederland zijn op zondagmorgen niet veel wekelijks terugkerende afterparty’s te vinden. In de meeste gevallen is het bestaan van een dergelijke afterparty niet van lange duur. Toch weet afterclub Zino er al acht jaar lang iedere zondagmorgen een feest van te maken.

Als discotheek/afterclub moet je op het gebied van Dance continu mee blijven gaan met de nieuwe trends en het is erg belangrijk dat je goed kunt inspelen op de wensen en behoeften van het publiek. Voor een afterparty die wekelijks plaatsvindt, valt dit niet altijd mee. Welke muziekstijl verwacht het publiek nou op een afterparty te horen?

Het publiek dat een afterparty bezoekt is zeer gevarieerd maar over het algemeen ligt de gemiddelde leeftijd wat hoger (+/- 25). Veel feestgangers willen na een nacht flink te hebben gefeest op een afterparty wat rustigere muziek (trance, house, groove) horen. Er zijn ook mensen die graag op hetzelfde stevige tempo door willen gaan en dus dezelfde sounds willen horen die ze de nacht ervoor ook hebben gehoord (hardstyle, oldschool, jump). De wat oudere bezoekers willen vaak 'Back to the beginning' en kiezen voor de muziek van toen (classics, oldschool).

In april 2003 startte Zino met Zino/Limit Classics. Iedere eerste zondag van de maand draaien de resident Classics DJ’s Francois en K-C van 06.00-14.00 uur de grootste klassiekers. Zino Classics is na ruim vier jaar nog steeds één van de meest populaire en drukst bezochte afterparty’s.

Gezien het brede publiek en de groeiende vraag naar een meer gevarieerd 'afterprogramma' heeft Zino besloten een nieuw afterparty concept te starten, genaamd Rezycled. Rezycled richt zich voornamelijk op de hardere en oudere stijlen, zoals: classics, oldschool, hardtrance en jump. Dit maandelijks terugkerende concept zal iedere derde zondag van de maand gaan plaatsvinden, startend op zondag 16 september. Tijdens iedere editie van Rezycled zal een guest DJ aanwezig zijn. Het spits wordt afgebeten door niemand minder dan The The Darkraver. Hij zal samen met de resident after DJ’s Francois en Genius deze ochtend gaan vullen met de vetste oldschool platen en de beste (Bonzai) classics. Net als tijdens Zino Classics zal Zino tijdens Rezycled tot 14.00 uur geopend zijn zodat je een paar extra uurtjes uit je dak kunt gaan.

Wil je na een zaterdagavond stappen nog even lekker doorgaan of wil je jouw zondag op een speciale manier beginnen? Kom dan op zondagmorgen 16 september een kijkje nemen @ Rezycled in afterclub Zino.

25 opmerkingen

Zeker aanwezzzziggg!!!! Wordt DIK!
 
Artiest Lenn
jammer dat we hier geen classics afterparty's hebben :cry:
Zino :respect:
Werkzaam bij The Genius Show
Artiest {SHOWLIST artist 122339, 3053}
gaat hem helemaal worden dit!!!!


heb er nu al zin in.
 
ben echt benieuwd wat dit gaat brengen, zal wel uitermate goed worden denk!!!
:yes:Afterclub Zino:jaja:
laatste aanpassing
 
joepie!
 
mijn tentje gaat het helemaal maken met dit concept!!!


Uitspraak van GENIUS op zaterdag 8 september 2007 om 15:50:
heb er nu al zin in.

hier nog zo een genius!!
word weer een groot gekkehuis @ zino
 
aanwezig! :cheer:

En daarna gelijk door op vakantie! B)
 
(Y)
Denk wel dat ik eventjes van de partij ben..
See ya @ Zino Rezycled..
 
ik ben benieuwd zal zekers weer een vet feets woeden zo als altijd @ ZINO
allicht even aanwezig :cheer:
Dat wordt gezellig! :mixje:
ik snap niet dat mensen hier zin in hebben x op x, al woon je in tilburg is het relaxed, anders toch wat minder tis en blijft toch 65km rijden
present!!!
 
Uitspraak van MAQ op zondag 9 september 2007 om 19:57:
tis en blijft toch 65km rijden

voor mij tog egt maar 36 km hoor (y)
 
Artiest K-C
helaas maar geen k-c meer met de classix in de zino draai voortaan in Carpe Dm in riel!!!!!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 11 september 2007 om 08:52:
voor mij tog egt maar 36 km hoor

voor mij 2 minuten lopen (y) :D