Partyflock
 
­ Nederland

Internationale dj-grootheden op Sonic Planet in Perron 55
Naseizoen 2007 brengt internationale techno DJ’s naar Venlo

gepubliceerd door , op
Sonic Planetin Perron 55 Venlo
De Sonic Planet-parties in Perron 55 zijn inmiddels al gedurende 6 jaar een begrip bij de ware techno liefhebbers in Noord-Limburg en omstreken. Voor iedere editie wordt de zaal van het Venlose poppodium omgetoverd tot een heuse underground club om plaats te bieden aan een enthousiast publiek dat een avond lang komt dansen op de klanken van de beste techno DJ’s en liveacts. DJ’s als Joris Voorn, Heiko Laux, Michel de Hey, Shinedoe, Steve Rachmad, Estroe, Joel Mull, Remy, Darko Esser en Laidback Luke hebben al plaatsgenomen achter de draaitafels op Sonic Planet. Iedere editie worden zij bijgestaan door een selectie van de beste regionale techno DJ’s.

Na enkele zeer succesvolle voorafgaande edities in de zomermaanden, is in het naseizoen van 2007 een reeks van internationale DJ grootheden gestrikt. Om te beginnen zal op 15 september de Britse DJ Billy Nasty acte de présence geven, op 24 november gevolgd door de Britse Mark Broom en Len Faki uit Berlijn. Op de editie van 8 december is het de beurt aan Aril Brikha uit Zweden die live zal optreden. Zijn in 2007 uitgebrachte muziek op gerenommeerde dance labels als Poker Flat, Kompakt en Peacefrog gooide zeer hoge ogen in de internationale dance scene. Voor aanvullende informatie: zie de geheel vernieuwde website van Sonic Planet: www.sonicplanet.nl

Sonic Planet presents Billy Nasty
In september heeft Sonic Planet de eer om niemand minder dan Billy Nasty uit de UK achter de draaitafels te laten plaatsnemen. De echte techno liefhebber heeft geen verdere uitleg nodig, maar voor alle andere geïnteresseerden en de jonkies onder ons, eventjes in het kort: Billy Nasty is als hiphop DJ begonnen, eind jaren 80 door het house- en technovirus gegrepen, heeft ruimschoots zijn sporen verdiend als DJ en producer en behoort inmiddels al geruime tijd tot de wereldtop. Billy Nasty is oprichter van het gerenommeerde Tortured label, waarop behalve hijzelf ook artiesten als Adam Beyer, Cari Lekebusch, Umek, Steve Rachmad, Marco Bailey, The Advent en Joel Mull platen uitbrachten. Ook werd door hem het Electrix label opgericht, waarbij de focus meer op electro lag en waarop bevriende technoproducers hun dansvloer georiënteerde electro tracks konden uitbrengen. Zijn jarenlange ervaring en grote interesse voor alle stijlen binnen de elektronische dance muziek maken hem tot de top DJ die hij is. Grote clubs en festivals als The Fabric in London, Dance Valley, Innercity en Awakenings staan in zijn tourschema. De dansvloer in gang krijgen kan hij als de beste, en dus is iedereen zeer benieuwd hoe snel het dak er hier af zal gaan.

De avond zal opgewarmd worden door Sonic Planet resident DJ's GroovySap en Kindskaeg. Uiteraard ontbreekt ook een selectie van de beste regionale DJ's in het café niet. Voorverkoop voor deze editie is te verkrijgen bij Sounds Recordstore (Venlo) en Perron 55. Reserveren kan ook via de website van Perron 55 of telefonisch tijdens kantooruren: 31(0)77 326 6530 (voorverkoop € 8,- / reserveringen en aan de deur: € 10,-).

2 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 50636, 66688}
wordt de shit (Y)