Partyflock

Spaanse vonken tijdens Edance Summer Edition · En Hernan Cattaneo op Edance Exclusive Edition…..

 

Spaanse vonken tijdens Edance Summer Edition · En Hernan Cattaneo op Edance Exclusive Edition…..

gepubliceerd door , op
Helaas kunnen we dit jaar tot zoverre niet bepaald terugkijken op een prachtige zomer. Op 31 augustus zal tijdens Edance Summer Edition de Spaanse zon echter volop gaan schijnen in Kelder in Hank! Zo kun je genieten van de onvervalste tribal klanken van Randy Katana, de heerlijke grooves van Benny Rodrigues, de funky houseklanken van Sidney Samson, de opzwepende muziek van Spider, de minimal / electro sound van Monica Electronica, en bovendien voor de techno en techtrance liefhebbers een spetterend Spaans onderonsje in de vorm van een back-to-back set van het muzikale wonder Raúl Cremona en onze First Lady of Groovy Techno Miss Melody. Gezien de sets die we ondertussen van deze Spanjaard voorbij hebben zien komen kan dat maar 1 ding gaan betekenen: de vonken gaan er vanaf spatten!

En daar blijft het niet bij op Edance Summer Edition, want in totaal zijn er drie area’s ingericht, waarbij 1 area slechts toegankelijk zal zijn voor de VIP-gasten. Daar worden ze door E-Dance, zoals het hoort, als een ware VIP behandeld en getrakteerd op champagne, exclusieve hapjes, tropisch fruit en zelfs eigen dj's. Daarnaast kunnen ze op vertoon van hun VIP-id een gratis VIP-massage ondergaan, en gratis naar toilet of garderobe. En last but not least kunnen ze ook het VIP deck op on Main Area…!!!

Naast de reeds genoemde toppers zullen ook Jordy Lishious, Tha Funkstars, Bruze, Ramon Diaz, Dansa, Jellyfish, Johnstar, Milan Bonger (on Sax), Kynatix, M-Cecile, Mell Tierra, Eller van Buuren (on Guitar), Rahim Le Groove, Manon (on Percussion) en hun uiterste best gaan doen om de voetjes in beweging te houden. Alsof dat nog niet genoeg is, zullen tevens een aantal live-optredens gaan plaatsvinden en wordt het geheel vocaal ondersteund door Stanford en Vika Kova! En video door Veejays Snow. Ook krijgt de winnaar van de dj contest, Funky-V uit Oosterhout, een plaatsje in de line-up.

MoreAmore zal haar opwachting maken met hun spontane, sexy dames die rondlopen om te teasen met Skin Glyde (multiple use siliconen massage product) en te dansen. MoreAmore geeft tevens gratis MoreAmore condooms (veiligheid voor alles) en Fresh ’n Clean sachets (lekker intiem verfrissend) weg. MoreAmore zal ook het massage gedeelte voor haar rekening nemen tijdens de E-Dance feesten.

Wil jij gaan genieten van dit Spaanse zonnetje in Kelder? Dan is hier je kans!!!! E-Dance geeft 2x2 gastenlijstplekken weg!! Wil je hiervoor in aanmerking komen, stuur dan een mailtje vóór 29 augustus aan info@edancetunes.nl met als onderwerp “E-Dance winactie” en geef antwoord op de vraag in welke plaats Benny Rodrigues is opgegroeid. De winnaars worden op donderdag 30 augustus op de hoogte gesteld. Bij wijze van bedankje voor je bezoek aan E-Dance krijg je bovendien bij vertrek een ongekend leuk kado, waarmee je thuis kunt doorfeesten!

Dan de slagroom op de taart………..

Edance haalt Hernan Cattaneo naar Nederland…!!!

De Maassilo te Rotterdam wordt op 21 september omgetoverd tot een ware muziektempel voor Edance Exclusive Edition, waarbij de hoofdact van de avond bestaat uit niemand minder dan HERNAN CATTANEO! Deze Argentijnse geweldenaar en mondiale topper heeft inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd en ook al verscheidene zeer goede compilaties uitgebracht. Zijn laatste release, uitgebracht op het Renaissance label, Sequential Vol. 2 was er weer een zoals we van hem gewend zijn, een kwalitatief hoogstaande productie, die je wel in extase moet brengen. Naast deze master kun je in The Presidential Suite (Progressive) area verder genieten van de draaikunsten van ONNO, Per en nationale topper Remy, die worden bijgestaan door PPholl. In deze zaal is ook het VIP deck te vinden. Hier kan je als bezoeker even uit de massa, verwend worden met diverse heerlijke hapjes en drankjes etc., en ook nog eens “dichtbij” Hernan komen.

In The Ministry Suite (House, Techno & Techtrance) area kom je onder andere Don Diablo, Benny Rodrigues, Miss Melody, Melvin, Randy Katana en Spider achter de draaitafels tegen. Dus ook deze zaal staat garant voor een geweldige avond!! Zij worden vocaal ondersteund door Vika Kova. En daar blijft het niet bij want there is more.

The Royal Lounge (Groovy, Electro, Lounge) area zal omgetoverd worden tot een sprookjesachtig geheel met een chill en lounge uitstraling. Binnen al het feestgeweld dat de andere zalen biedt kan je hier dus lekker even ontspannen en genieten van de sfeer die deze zaal biedt. Jeremaine S, Jordy Lishious, Bruze vs Ramon Diaz, Mell Tierra, Johnstar vs Milan Bonger (on Sax) en Cinema Royale met zijn adembenemende live-act zullen de bezoekers in deze zaal in extase weten te brengen. En, of het nog niet op kan, ze worden ook nog bijgestaan door MC Stanford en op percussie Norman Soares.

Dan Last But Not Least The Little Venetian area, hosted by miMIC sounds, waar minimal en electrosounds ten gehore zullen worden gebracht. En natuurlijk zullen in alle zalen natuurlijk weer diverse live-optredens en live-acts te bewonderen zijn. In ieder geval wordt er al druk gefluisterd dat dit nog wel eens hét feest van het jaar kan gaan worden, dus mag je als echte party-ganger dit feest zeker niet missen!! Op de eerste 250 standaardkaarten geeft E-Dance een korting van € 10,00, wees er snel bij, want de voorverkoop is al aan de gang!

Voorverkoop van deze feesten vindt plaats via de volgende websites:
www.edancetunes.nl (voor voorverkoopadressen en E-tickets)
www.paylogic.nl
www.easyticket.nl
www.musicstore.nl

Meer info over E-Dance vind je op www.edancetunes.nl
Contact: info@edancetunes.nl

8 opmerkingen

de kelder:D lekker dichtbij misschien ff kijken
En waar gaan we ons geld terugkrijgen nu het niet doorgaat??
Ik betreur de gang van zaken rondom beide feesten van E-dance, de grote slachtoffers zijn mijn fans.

Maar ook de mensen( waaronder collega dj's, promotie-team) die aan beide projecten hebben meegewerkt op aanraden van mij als persoon, en door E-dance buiten mij om nu enigzins zijn beschadigd.

Liefs

DJ Miss Melody

Voor meer info ga naar www.missmelody.com
Ik begrijp dit niet helemaal.­ Als Miss Melody niet komt draaien..­c'est ca! De rest kan toch gewoon komen? Zij spreekt nu uit naam van de organisatie, maar die heeft nog geen mededeling gedaan.­ Ik kan ook zeggen dat Awakeningsweekend niet doorgaat, maar wie ben ik?

Explanation please?