Partyflock
 
­ Nederland

Back2Basic Agency brings the beat back

gepubliceerd door , op
Het lijkt wel alsof we tegenwoordig meer waarde hechten aan grote namen, dure kleren en wie het stoerst kan kijken. Waar zijn de tijden gebleven dat alles draaide om de muziek, de sfeer en de mensen zelf? Om die gouwe ouwe vibe terug te brengen waar hij hoort, kunnen we maar een ding doen. Let’s go Back2Basic!

Zoals velen van jullie weten is Back 2 Basic Agency opgericht in februari 2007 met als hoofddoel om talentvolle en upcoming artiesten / producers een kans te geven om te kunnen groeien en door te breken. In de getalenteerde stallen vind je sierlijke werkpaarden als DJ Moradzo (FunX Radio), DJ Bruze (Resident van Bliss Deluxe & Manhattan in Arnhem), en rijzende superster producer Veron die momenteel elke club doet schudden op zijn grondvesten met zijn megahit “Sleazy”. Alle genres en stijlen worden vertegenwoordigd door de zorgvuldige selectie van house en eclectic DJ’s binnen de agency.

Het zomerseizoen valt qua weer misschien een beetje tegen, maar qua gezelligheid niet!
Zaterdag 18 Augustus is het namelijk Back2Basic Night in de unieke locatie Club de Pier in Scheveningen. Van alle kanten omringt door de Noordzee, met een uitzicht om nog dagen over na te dromen kun je hier genieten van een heerlijke cocktail en de foto’s schieten die menig vakantieganger jaloers zal maken. Voel de vibe waar je al zo lang op zit te wachten terwijl de lekkerste beats ervoor zorgen dat je niet stil kan staan. Het word een nacht om nooit te vergeten, het begin van een nieuwe sound, gevoel en langverwachte voldoening bij het uitgaan. Dit wil je NIET missen.

De lekkerste housesounds, heetste latin tracks en heerlijkste R&B komen voorbij in een avond die voor ieder wat wils heeft. Geen standaard line-up, geen sets die je al gehoord hebt, maar echt talent die hun liefde voor muziek uiten waar jij bijstaat. Ze zullen niet alleen de sterren van de hemel spelen, maar zelfs het zout uit het water draaien!

En niet alleen onze artiesten zullen knallen die avond, heel Scheveningen staat op springen. Het is namelijk weer tijd voor spektakel, want het 28e Vuurwerk festival komt er weer aan!
Zes verschillende landen strijden tegen elkaar in de mooiste shows om die felbegeerde titel te pakken. Zaterdagavond zijn er 2 shows, dus kom vroeg in verband met de drukte! De vuurwerken zullen de lucht boven Scheveningen doen oplichten en glinsteren met de meest prachtige pijlen, fonkelingen en onvervalste knallers!

We zien je daar onder de sterren!

Line-up
Bruze
Veron
G!O
Carlitos Moreno
Lourenz
Moradzo
Daniel Darque
Ramon Diaz
J Luc
MC JayJay

3 opmerkingen

 
heb er zin innnnnnnn :cheer:
Carlitosssssssss, Bruzzzzzze.











En Corona met Lourenzzzzzzz :)

(y)