Partyflock
 
­ Nederland

Veel feest voor weinig geld

gepubliceerd door , op
Veel feest voor weinig geld
10 augustus 2007
FeestD.D.O.D. · Absolute Penance
Datumvrijdag 10 augustus 2007
LocatieTrappist
Het is inmiddels alweer augustus, 2007 lijkt werkelijk voorbij te vliegen en we mogen hopen dat we deze maand nog een stuk zomer zullen krijgen, na die regen, die soms wel oneindig leek, van de laatste tijd. Qua feesten en festivals lijkt het ook drukker dan ooit te zijn en zo kan je als je wilt vanaf vrijdagavond tot en met de zondag vaak naar de meest uiteenlopende feesten gaan, alleen kost dat natuurlijk wel handenvol met geld, zeker met de grotere festivals, waar je vaak alleen al voor het kaartje al makkelijk vijftig Euro kwijt bent. Natuurlijk krijg je hier ook wel het nodige voor terug, laten we dat even voorop stellen, maar over één ding zullen we het ongetwijfeld eens zijn: veel feesten kost veel geld en al helemaal in de toch al vaak dure zomermaanden. Gelukkig zijn er dan ook nog zat alternatieven als je een nacht of een dag wat minder te besteden hebt en in de maand augustus lijkt het wat dat betreft meer dan goed te zitten voor de Hardance liefhebber.

Dawn of Dance draagt wat dat betreft ook weer haar steentje bij op de tiende augustus aanstaande met een nieuwe editie van D.D.O.D. in café De Trappist. Hier krijg je voor slechts 3 Eurootjes, vijf uur lang de lekkerste hardere Dance voor je kiezen en je kan één gratis biertje, wijntje of frisdrank halen met het bonnetje dat je bij de deur krijgt. Kortom: veel feest voor weinig geld, tel daar dan nog eens bij op dat Café De Trappist één van de meest gezellige cafeetjes van Amsterdam is met een geluid waar je echt stijl van achterover valt en de altijd aanwezige goede sfeer en je hebt een nachtje D.D.O.D. in een notedop. Op deze inmiddels alweer 36e editie in De Trappist zullen de volgende namen hun best doen om je van begin tot het einde op de dansvloer te houden en je, je voeten stuk te laten dansen: Andy McCall, JK, MvDJ, Pjotr En The Dawn.

Deze internationale line up belooft dan ook funky te beginnen om vervolgens op te bouwen naar de UK Hardhouse om zo de nacht te sluiten met een ware explosie van muziek. The Dawn zal het eerste uurtje beginnen, waarna MvDJ het zal overnemen naar het volgende level zoals alleen hij dat kan op zijn eigen frisse en swingende manier. Pjotr zal als derde DJ die avond zijn opwachting maken, deze in Laren woonachtige DJ draait een breed scala van de hardere Dance soorten en staat dan ook te popelen om zijn draaikunsten te laten horen op zijn debuut op D.D.O.D. De laatste twee uur tenslotte nemen de uit Engeland afkomstige residents van D.D.O.D. Andy McCall en JK het roer over met hun onvervalste ‘London Clubbing Feeling’.

Kom op tien augustus het begin van je weekend vieren op D.D.O.D.Absolute Penance. Het maximum aantal mensen voor café de Trappist is 100 man, dus zou je willen langskomen of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar info@dawnofdance.com om te voorkomen dat je niet naar binnen kan, omdat de Trappist vol is. Voor meer informatie ga je naar de website www.myspace.com/dawn_of_dance_events.

11 opmerkingen

Kijk dat zijn mooie berichten :)

Wie weet waar de nacht me brengt vannacht (K)
:D:D :cheer:

Gezellig Marja als je ook ff langs komt :lief:

oh en pssssst er zijn wat kleine aanpassinkjes in de time table van vanavond, zo zal namelijk Pjotr! het feest gaan afsluiten.....

En ik sprak Sinterklaas en die fluisterde mij in mijn oor:

Hoor wie schranzt daar kinderen?
Helaas kan ik niet komen, maar goed volgende keer weer beter.

Heel veel plezier iedereen (L) :cheer:
 
veel vertraging :)
Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen :cheer:

Kunnen mensen het in ieder geval vandaag nog lezen en dan hebben ze gelijk wat leuks te doen op de vrijdagavond :yes:


Uitspraak van partymuisje :woepwoep: op vrijdag 10 augustus 2007 om 13:47:
Heel veel plezier iedereen (L) :cheer:

:lief:
Thanx sweettie :hug:
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Wawawiwa, zin in!!!

Nog maar een paar uurtjes! Maar eeeeerst, de vrimibo :D:D :bier:
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 48220, 6267}
Iedereen veel plezier vanavond! (persbericht is wel laat geplaatst;))