Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw Amsterdams nacht-initiatief versus Ensemble
is Westerliefde

gepubliceerd door , op
Nieuw Amsterdams nacht-initiatief versus Ensemble
8 augustus 2007
Versus Ensemble, het nieuwe avond- en nachtinitiatief van dj Isis, Shiva, zangeres Laura Stavinoha en K-Swiss, maakt per 11 augustus een nieuwe doorstart op het Westergasterras. Na een succesvolle try-out in mei in de Escape Studio, verplaatst VS. Ensemble zich per 11 augustus naar het bloeiende Cultuurpark West voor een heuse WesterLiefde.

Tweemaandelijks zal in de "WesterLiefde", een van de nieuwe locaties van hetWestergasterras, het nieuwe avond- en nachtevenement gaan plaatsvinden. Vs. Ensemble prikkelt de zintuigen, verenigt tegenpolen en versmelt disciplines.

Vs. Ensemble wordt een kleurrijk nieuw avond- en nachtevenement wat tweemaandelijks met een ander thema zal plaatsvinden . Een evenement voor de zintuigen: Prikkelend eten, Zinderende optredens van muzikanten, deejays en natuurlijk Oogverblindende acts. De editie van 11 augustus draait om het thema “LIEFDE”.

Vanaf 19:00 uur heten onze liefdes-hosts je welkom voor het diner in het restaurant. Het liefdesdiner bestaat uit een zinnenprikkelend menu á 17,50 euro. (reserveren: 020 6848496) Niet alleen het eten, maar ook Matthijs Lievaart zal je tijdens en na het diner in hogere muzikale sferen brengen.

Vanaf 22:00 uur opent de WesterLiefde haar deuren.

De "LiefdesSpirit" deejays Kareem Raïhani en Edo Salgado zullen je samen
met de "magische godinnen van de nacht" Isis en Shiva, meenemen op een muzikaal avontuur. Laura Stavinoha vertolkt amoureuze aria’s, Victorine Pasman en Marijne Beenhakker voorzien de WesterLiefde van liefdevolle decoraties.

Verwacht een nacht vol liefde, spanning en veel romantiek!