Partyflock
 
­ Nederland

Sensual Elegance

gepubliceerd door , op
Sensual Elegance
4 augustus 2007
FeestClub Sensual · Elegance
Datumvrijdag 31 augustus 2007
LocatieLexion
Een feest waar muziek, kunst en erotiek op een subtiele manier worden gecombineerd… een feest vol liefde en gezelligheid… een feest waar iedereen zichzelf kan zijn… een feest wat in november alweer twee jaar bestaat.. een feest voor stellen en vrouwen alleen… dat is Sensual!

Vrijdag 31 augustus is de datum voor de volgende editie van Sensual, dit keer met als thema Elegance. Lexion is wederom de locatie en zal worden omgetoverd tot een stijlvolle maar zeer gezellige liefdestempel. Men kan genieten van kunst, muziek, shows en natuurlijk van elkaar.

De vaste kunstenaar Hans Bijloo zal deze keer worden bijgestaan door Eric Wijnand. Eric beet als eerste kunstenaar tijdens een Sensual nacht de spits af . Speciaal voor deze opening schilderde hij live een model wat op het podium poseerde. Voor deze editie heeft Eric ook weer een leuke verrassing, hierover zal later meer bekend worden gemaakt.

De sensuele tunes zullen dit keer worden verzorgt door Les Luca, Beatz per Marco, JeffreyT, Miss Djackie en Soulmatic. Om deze editie nog meer kleur te geven en vervlogen tijden te laten herleven zal ook 2 O'Clock Ron, speciaal overgevlogen uit St. Maarten, een 3 uur durende set neer gaan zetten.

2 O'Clock Ron (Ron Matser) heeft zijn sporen al ruim 20 jaar verdiend als DJ/producer/organisator, eerst in de jaren ‘78-’89 in jetset discotheken te Rotterdam, waar hij werkte in o.a. Studio 54, L.A., Voom-Voom en Le Bateau. In begin negentiger jaren heeft hij zijn muziekstijl aangepast van disco en soul naar het club (house) genre en heeft toen gedraaid in de Rotterdamse discotheek ‘CARRERA’ waar hij 4 jaar samen met DJ Koen Groeneveld (TheKlubbheads/Boozy Woozy) draaide onder de naam 2 O'Clock Ron. Nadat Carrera verkocht werd besloot Ron om samen met een compagnon de welbekende LUNAPARK feesten te organiseren, wat vanaf het begin een succesformule bleek te zijn.

Deurbeleid: females and couples only
Tegenwoordig is er een overdaad aan erotische feesten waarbij bezoekers zich storen aan lastige en opdringerige mensen. Twee strenge gastheren bij de deur zien er op toe dat enkel vrouwen en stellen (ook homostellen) Club Sensual betreden, met het oog op de sfeer en vrouwvriendelijkheid. Heteromannen zonder vrouw(en) worden dan ook geen toegang verleend. Tevens wordt een strikte dresscode gehanteerd: hot & sexy. Van de bezoekers wordt kortom verwacht dat ze hun best doen er mooi en sensueel uit te zien en de casual look (zoals een spijkerbroek en sneakers) thuis laten. Een kleine omkleedruimte voor binnenkomst biedt de mogelijkheid aan de kledingvoorwaarden te voldoen.

6 opmerkingen

:cheer:
hehe.. kaartjuzz in da pocket, ennuh, yeahhh.. zin in!! :bounce:
 
En wij staan er ook weer met een kleding stand!!!
 
Deze editie zullen wij uiteraard ook weer van de partij zijn

Tot de 31ste!
Ik las Hot and Sexy/ black or white. Moet je dan in het zwart/wit of Zwart of wit? Of mag je ook in sexy rood? Hebben er wel zin in!!!!