Partyflock
 
­

Als alle mysteries zijn opgelost, is Blow Out je redding

gepubliceerd door , op
Voor iedereen die nog energie over heeft op zaterdagavond 25 augustus is er goed nieuws. En voor iedereen die gewoon zin heeft in een leuk feestje natuurlijk ook. In bar-dancing Ouwe Geit te Hoofddorp wordt namelijk Blow Out georganiseerd, een feest waarmee de afgelopen dag nog even dunnetjes kan worden overgedaan. En laat je niet misleiden door de naam van de locatie, deze tent heeft alles in huis om vanaf 22.00 uur van een steengoed feestje te genieten.

Ooit behoorde Hoofddorp met The Challenge tot een vooraanstaande plaats als het ging om een nachtje goed feesten. Maar na de sluiting van deze discotheek was er niet zo veel meer te beleven. Ouwe Geit is druk bezig hier verandering in te brengen en zodoende erg content met het initiatief voor Blow Out. De locatie wil graag meer zijn dan een normaal feestcafé en sinds kort worden er daarom regelmatig Dance-avonden georganiseerd waarbij De Ouwe Geit zich niet aan één stijl wil vastbinden. Er werd al eerder een hardcore feest gegeven en begin augustus zal er een erotisch getinte Club avond worden gehouden. Hiermee komt Hoofddorp weer een klein beetje terug op de kaart bij het Dance-minded publiek.

De plannen van de bar-dancing om vernieuwing aan te brengen in het Hoofddorpse uitgaansleven zijn niet lang onopgemerkt gebleven. Al snel kregen twee DJ’s lucht van de nieuwe mogelijkheden en na kort beraad zijn ze gestart met het organiseren van de eerste editie van Blow Out. Een feest met een gevarieerde line-up die zal opbouwen van de beste Club en Electro tot de bruutste Harddance. Een mooie kans voor de vele mensen die in de buurt zijn op deze dag om nog wat extra uurtjes door te feesten.

Tijdens Blow Out zal de kick-off worden verzorgd door DJ’s Marcel S, Mike.M en Marco Verhoeven. Individueel staan deze heren in de bekendste discotheken door het hele land hun mannetje achter de draaitafels. Marcel, Mike en Marco kennen elkaar al langer en mede door hun programma op Greenline Radio draaien ze vaak samen. Sinds kort vormen zij officieel het DJ-team Triple MMM omdat is gebleken dat hun samenwerking ook op de dansvloer zijn vruchten afwerpt. Met deze nieuwe samenwerking staan ze garant voor een bijzondere set met de beste Club, Electro en House-sounds van dit moment. Op Blow Out zullen ze aftrappen met een exclusieve twee uurs set.

Erick Pike zal hierna het roer overnemen. Erick was er al zeer vroeg bij in DJ-land en heeft zodoende in de jaren negentig al wat bekende feesten op zijn naam weten te zetten. Nadat zijn DJ carrière tijdelijk op een laag pitje heeft gestaan is hij sinds enkele jaren weer volop actief. En niet onverdienstelijk. De afgelopen jaren heeft Erick een hoop noemenswaardige festivals en mooie club-avonden op zijn cv weten bij te schrijven. Erick Pike valt moeilijk in een hokje te plaatsen. Van funky Techno en Techtrance tot het ruigere werk, van de Hard Area op Dance Valley tot de Techno Area van Ground Zero, het maakt hem niet uit. Eén ding is zeker: hij heeft oog voor het publiek en past zich daardoor elke keer weer moeiteloos en succesvol aan.

De derde set van de avond betreft een unieke samenwerking tussen twee bevriende DJ’s: Co-Ak en MvDJ zullen voor het eerst als duo achter de decks kruipen. Beide DJ’s timmeren behoorlijk aan de weg. Zo bereikte MvDJ vorig jaar een euforisch hoogtepunt toen hij op de Hard Area van Dance Valley mocht draaien en enkele weken geleden brak Co-Ak samen met zijn compagnon Cill de Harddance tent af op Ground Zero onder de naam C. + C.. De laatste tijd brengt Co-Ak meer tijd door in de studio dan er buiten en dat legt hem geen windeieren. De interesse in zijn producties neemt steeds meer toe en binnenkort verschijnt zijn remix van Charly & Nazzz – Dealing Drugs op het Engelse label Hardphaze. Ook MvDJ zal op dit label spoedig zijn eerste release gaan zien. Samen met Charly Charly & Nazzz maakte hij de stevige Techtrance knaller ResolV. Voor Blow Out zullen de twee DJ’s ook nog een paar keer de studio in duiken zodat hun nieuwe productie Speaker City op tijd klaar is om de 25e gedraaid te worden. Tijdens hun versus-set zal het tempo verder worden opgeschroefd en zullen beiden het beste van hun muzikale kant laten zien tijdens een uitdagende set.

‘As long as it makes some m*therf*cking noise’ is nog steeds het motto van ongetwijfeld het mafste duo van Nederland als het aankomt op ‘anything goes dancemusic’. Charly & Nazzz bundelen wederom hun krachten om als Audio Sickness de avond geheel in hun eigen onnavolgbare stijl af te sluiten. Nadat ze twee jaar geleden een keer samen hadden gedraaid bleek het muziektechnisch zó goed te klikken dat meerdere back 2 back sets en een flink aantal producties volgden. Om meer inhoud te geven aan hun optredens hebben ze recent extra hardware, samples en effecten toegevoegd. Audio Sickness is het resultaat. Samen of individueel stonden ze eerder al op Dance Valley, DefQon1, Q-Base, Sensation Black, I Love Hardhouse en Q-Base. Hun afsluiter op Blow Out beloofd wederom een knallend succes te worden met veel eigen producties en decks and effects.

De avond wordt gehost door MC Marlon Brand O, he'll make you an offer you can’t refuse.

Er mag weer gefeest worden in Hoofddorp en dat zal zeker lukken met deze line-up. Voor een schamele vijf euro ben je binnen en kun je tot vijf uur ’s ochtends van al dit moois genieten. Met verse energie, of om de laatste restjes er nog even lekker uit te dansen… We don’t care, as long as you can party!

7 opmerkingen

Lekker feestje :)
Zin in!!Dit gaat gewoon een klapperrrrrrrrrrrrrrrrrrr worden!
laatste aanpassing
 
:gaap: