Partyflock
 

Little sexmachine

gepubliceerd door , op
Het nieuwste kindje van Meubel Stukken heet Little sexmachine en viert op donderdag 26 juli zijn 4e editie met een spetterende line up in de Flexbar in Amsterdam.

De muziekstijl is geinspireerd op de kruisbestuivingen die het internet via onder andere myspace onveilig maken, zangers uit Rio de Janeiro werken mee aan projecten van producers uit Londen die gebruik maken van drums uit Kaapstad en hardrock gitaren uit Los Angeles en die dan uitkomen op een platenlabel uit Berlijn. Duizelt het je nu ook voor de ogen? Wacht maar tot je hoort, je oren zullen krullen van genot van al die invloeden, het is een soort wereldmuziek maar dan echt leuk en street credible en ozo vernieuwend. Het zijn opzwepende beats, gillende keukenmeiden en gruwelijke bassen. Het betekent rollen over de grond of springen tot het plafond eraf is. Denk aan Bonde Do Role, booty uit Detroit, Miami en Johannesburg, de idootste en foutste samples ooit, DJ Diplo en Edu K, M.I.A. en nog zoveel meer. Dit is met recht de grootste internationale muzikale meltingpot uit de historie van deze aardkloot! Lang leve het downloaden, lang leve myspace, lang leve Little sexmachine!

DJ’s zijn Mr. Wix, Wannabeastar en Joost van Bellen, ondersteund door de woorden waterval van MC Lyrical Tie. Live staat het Londens Braziliaanse duo Tetine op het toneel, en die zijn niet voor de poes. Het illustere Braziliaanse duo gooit werkelijk alles in de muzikale blender, van punk tot baile funk tot klassieke muziek tot maimi bass dingen, daarbij nog een spetterende show, een echte staart van een paard, wat onderbroeken en art films, et voila, Tetine zorgt voor een knal show.

Tetine komt over met hulp van Streetlab, dat in de naast gelegen gebouwen van het Westergasfabriek die avond de openings avond beleeft. Streetlab is een festival met het beste op het gebied van streetart en streetfashion, met medewerking van talloze mode ontwerpers en kunstenaars, met modeshows, live optredens, foto exposities, live street art sessies, en nog veel en veel meer. Little sexmachine is dus de Officiele Streetlab Opening AFTERPARTY en hoogst waarschijnlijk het leukste feest van Amsterdam Fashion Week.
NIET TE MISSEN!!!


Kaarten kosten € 10.- plus voorverkoopkosten. Voorverkoop alleen in Amsterdam bij Zipper, Huidenstraat 7 en Concerto, Utrechtsestraat 50-60

6 opmerkingen

Sex Mejouw... :D
 
Dit is met recht de grootste internationale muzikale meltingpot uit de historie van deze aardkloot!

Volgens mij gaat The Chaishop altijd nog ietsje verder, maar goed.
Klinkt zeker interessant! :yes: