Partyflock
 
­ Nederland

Beach & Beats by Charizzma

gepubliceerd door , op
Poort Dok, gevestigd aan het Almere Strand, opende op 1 juli j.l. haar deuren en is de nieuwste strandlocatie van Almere. De locatie waar je normaliter heerlijk kunt eten en een drankje kunt nuttigen zal op 4 augustus a.s. het toneel zijn van Beach & Beats.

Beach & Beats is het eerste outdoor event dat georganiseerd wordt door [organization=Charizzma]. Deze organisatie, welke ondertussen bewezen heeft, en altijd garant staat voor een ultieme sfeer zal dat deze keer wederom doen met de allerbeste zomerse house en groove. Zo zal je ondermeer kunnen genieten van DJ JOSÉ, één van de grondleggers van de Nederlandse house scene. De man gooit momenteel grote ogen en is in alle Dance Charts terug te vinden met zijn nieuwste single, Turn The Lights Off.

Maar DJ José is slechts 1 van de zonnestralen die deze dag neer zal dalen op het strand. Ook de rest van het Almeerse talent, welke onderdeel uitmaken van Charizzma, zullen tijdens dit feest aanwezig zijn. Denk hierbij aan JeffreyT, Bas Klanderman, en Glenn Switch. Stuk voor stuk heren die weten hoe je de zomerse warmte muzikaal moet overbrengen op het publiek.

Naast eerder genoemd Almeers talent zullen ook de 2 drijfveren van Roekeloos aanwezig zijn. Rom Groovy en Guess Who nemen je mee op hun reis langs palmbomen, zon, zee en strand. Als “special quests” heeft Beach & Beats 2NeFuse (Bas van Hees en Johnny Deekay) bereid gevonden om hun producties aan het publiek te laten horen. Hun remix van de hit van DJ José is dan ook momenteel een veel gedraaide track in de clubs.

Om het feest compleet te maken zal MC Stanford de beschermende factor zijn om te zorgen dat niemand verbrand deze zomerse dag. Stanford is geen onbekende meer, en heeft of vele grote feesten gestaan zoals CrazyLand, UW-XP, Pleasure Island en alle Charizzma edities.

Voor deze allereerste editie mogen dus de badlakens en de beste strand outfits uit de kast worden gehaald. Poort Dok is te vinden aan het Almere Strand. (A6 afslag Almere-Strand, volg daarna borden Poort Dok). De entree is geheel gratis en de muziek zal klinken vanaf 15.00 uur en zal pas stoppen rond de klok van 00.00 uur. Genoeg redenen dus om zaterdag 4 augustus in je agenda te zetten en aanwezig te zijn bij dit nieuwe en hippe feest in Almere. Buiten dansen en genieten van de lekkerste beats om kan je in Poort Dok ook heerlijk eten en drinken. Poort Dok is geopend van maandag t/m zondag van 11.00 - 23.00 uur.

Deze, hopelijk, zomerse dag zal het start zijn van een nieuw zomers feest genaamd Beach & Beats.

Meer info: www.charizzma.nl / www.poortdok.nl

6 opmerkingen

Dit lijkt me toch reden genoeg om naar het almerse strand te komen!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 69708, 25794, 40070}
Goede organisatie... Alleen maar talentvole volle dj's... Super locatie.. Ik ga...!!!
Uitspraak van Denver op vrijdag 13 juli 2007 om 21:54:
Super locatie..

Ik ben benieuwd, nog niet geweest daar. Maar de foto's op de site zien er goed uit iig (Y)

Laat de mannen van Charizzma maar schuiven ;) :D
Kan het bijna aanlopen, heb er heel veel zin in!
Werkzaam bij Storm
Artiest Kevv
geweldig feesie :D