Partyflock
 
­ Nederland

Tiet für ein Party
Herr Zimmerman

gepubliceerd door , op
Is het beeld van de moderne vrouw gedegradeerd tot slechts een stel Tieten?...
De Herr Zimmerman Nacht van zaterdag 30 juni staat daarom in het teken van de Tiet, de Dolle Mina's en het raadsel van de Breezersletjes!

Herr Zimmerman is namelijk opgevallen, dat de Tiet op bijzondere wijze op deze planeet is 'ingeburgerd', en vermoedelijk één van de meest uitgebuite schatten van moeder aarde. Als Herr Zimmerman in de vroege ochtend uurtjes naar de kindercartoons wil kijken, ziet hij eerst de ene tiet na de andere tiet voorbij vliegen tijdens de reclameblokken en smakeloze videoclips...en dan zijn er nu ook nog de zogenaamde Breezersletjes...

Waar komen de Breezersletjes vandaan?
In zijn zoektocht deze maatschappij beter te begrijpen, stapte Herr Zimmerman in zijn teletijdmachine en ging op zoek naar de Oma's van de Breezersletjes... De superhippe buitenaardse kater, belandde bij De Dolle Mina’s, begin jaren '70. De Dolle Mina's gingen de straat op, duidelijk opkomend voor de verbetering van de positie van de vrouw en verbrandde zelfs uit protest hun BH’s. Eenmaal terug in 2007 vraagt Herr Zimmerman zich af, of de Breezersletjes hun 'Dolle Oma's' wel goed begrepen hebben? In zijn zoektocht deze maatschappij beter te begrijpen, trekt dit bizarre fenomeen dus de aandacht van Herr Zimmerman!

En dus dacht Herr Zimmerman: Tiet für ein Party!

De Zuper Speziale TanzNacht van zaterdag 30 juni 'Tiet für ein Party!' is er eentje om weer met verlangen naar uit te zien! Herr Zimmerman raadt aan, om Tickets voor deze 'Tits in Space nacht' op tijd aan te schaffen. Dit kan via de online voorverkoop op de website van Herr Zimmerman! Wegens verblijf van Herr Zimmerman elders in het heelal, is Herr Zimmerman tijdens de zomermaanden elke laatste zaterdag van de maand geopend!

9 opmerkingen

ik ken die hele zimmerman niet maar heb nu al respect voor deze kerel ! (Y):)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
'met de pil meer mens'
Slaat nergens op die promo, maar wel vet!

Respect!
wat een gezeik, en dan is ht ook nog eens een flut tent
altijd weer geweldig hoe het kaft van het koren gescheiden wordt..
Uitspraak van t@mmyboy op vrijdag 29 juni 2007 om 17:54:
wat een gezeik, en dan is ht ook nog eens een flut tent

Wijze woorden van een Fartstyler:)
Eenmaal terug in 2007 vraagt Herr Zimmerman zich af, of de Breezersletjes hun 'Dolle Oma's' wel goed begrepen hebben?

hahaha