Partyflock
 
­ Nederland

IVE-events op FFWD Rotterdam Danceparade
Lustrum

gepubliceerd door , op
IVE-events op FFWD Rotterdam Danceparade
26 juni 2007
FeestFFWD Afterparty · Hosted by Wish
Datumzaterdag 11 augustus 2007
LocatieHappydayZZ
IVE-events heeft dit jaar een jubileum, voor het vijfde achtereenvolgende jaar heeft IVE-events een truck rijden in de FFWD Rotterdam Danceparade, dit jaar op zaterdag 11 augustus 2007.

Vijf jaar geleden wisten ze nog niet dat de FFWD Danceparade ook voor IVE-events een jaarlijks terugkerend evenement zou worden. Om de eerste IVE-events truck destijds in de Danceparade te kunnen laten rijden is er met man en macht gezocht naar sponsors, danseressen, dj’s, geluid & licht en natuurlijk een truck. Het resultaat mocht er dan ook zijn, de eerste truck van IVE-events trotseerde o.a. de Coolsingel en de Erasmusbrug tijdens de Danceparade in Rotterdam. Het was een enorm succes en na de parade werd er door iedereen volmondig gezegd 'volgend jaar weer!'

Dat heeft IVE-events nu reeds vier jaar volgehouden en nu staan ze aan het begin van de vijfde FFWD Danceparade. Een welverdiend lustrum. Met dank aan de medewerking van sponsors, danseressen, dj’s en vrijwilligers die dit reeds jaren mogelijk maken.

De truck van IVE-events heeft door de jaren heen telkens ook de nodige aandacht gekregen van het publiek, maar zeker ook van de media. De truck van IVE-events ook wel bekend als de truck waar 10.000 fluitjes en hartjes werden uitgedeeld. En IVE-events is ook de truck geweest waar 16 dames gebodypaint op hebben gestaan. Kortom, ieder jaar heeft IVE-events tevens bekend van Lust magazine, er voor gezorgd dat de toeschouwers niets te kort zijn gekomen.

Zoals reeds genoemd is de komende editie van de FFWD Rotterdam Danceparade voor IVE-events een heel speciale FFWD Danceparade. Dit lustrum willen zij goed uitpakken en speciaal voor deze editie bieden zij twee van jullie de mogelijkheid om niet als toeschouwer de danceparade mee te maken, maar om deze editie mee te maken als “partypeople on the truck”. Ja je leest het goed, jij kan zo maar ineens tussen alle mooie danseressen en bekende dj’s op de truck dansen. En dan wordt jij opeens bekeken. IVE-events geeft deze kans aan twee leden van Partyflock om de FFWD Rotterdam Danceparade mee te maken vanaf de truck. Het enige wat je er voor moet doen om kans te maken op één van deze twee plaatsen is het volgende:
  • Plaats de FFWD Danceparade Afterparty – hosted by Wish in je Partyflock agenda.
  • Stuur een email met je eigen naam en je Partyflock naam naar truck@ive-events.nl


Als je aan beide voorwaarden hebt voldaan maak je kans op een plaats op de truck van IVE-events. Een week voor de FFWD Rotterdam Danceparade zal de organisatie van IVE-events de twee gelukkigen bekend maken.

Na al het feestgedruis van de parade in het centrum van Rotterdam is het tijd voor de FFWD Danceparade Afterparty. Evenals vorig jaar wordt deze gegeven in de HappydayZZ te Culemborg. Partypeople die vorig jaar de Afterparty in de HappydayZZ hebben bezocht weten het vast en zeker nog wel. Wat een mega festijn was dat. Er wordt door menigeen zelfs nog steeds over gesproken.

Dit jaar pakken HappydayZZ Events en IVE-events het nog groter aan, maar liefst 3 areas die allen hun eigen stijl hebben. Zo zal er in de Main trance, techtrance, techhouse gedraaid worden door Mike S, José, MEM, Iwan, Michael Dieters, en Spider. Stuk voor stuk namen die geen introductie behoeven.
De 2e area is voor BackIIBasic waar lekkere club, house en electro funky shit zal worden gedraaid. In de line-up van BackIIBasic zijn o.a. de volgende dj’s opgenomen: Basti Lourenz, Bruze, Marc Benjamin, Ramon Diaz, Spinnjay and many more.
En de 3e area wordt gehost door Sunday High. Hier worden de hardere stijlen gedraaid zoals jullie van Sunday High gewend zijn. DJ’s in deze area zijn o.a. Bass-D, Genius en Norman. Allemaal toppers uit de scène.

En als jij je nu afvraagt, is de Afterparty alleen maar voor degene die overdag ook Rottterdam hebben bezocht? Natuurlijk niet. De danseressen van de parade, de dj’s en natuurlijk ook de geweldige sfeer wordt meegenomen naar HappydayZZ. Dit alles zodat ook partypeople die overdag op de parade niet de kans hebben gehad om de truck van IVE-events voorbij te zien rijden, wel de feestvreugde proeven en meemaken. Iedereen is welkom, So be there!

Overdag vindt de FFWD Danceparade plaats in het centrum van Rotterdam van 15:00 uur tot 21:00 uur. Aansluitend is er de FFWD Danceparade Afterparty @ HappydayZZ vanaf 22:00 uur. Zet de afterparty alvast in je agenda FFWD Danceparade Afterparty – hosted by Wish.
More info soon on www.ive-events.nl

27 opmerkingen

Yoeppieeee dat wordt weer een lekker weekendjuh Rotjuknor!! :bounce:
hummmmmmmmmmmm zal ik me gaan opgeven voor op de truck te mogen dansen, is er nog nooit van gekomen!!!! ik ga er eens over na denken!! (k) :woop:
Artiest {SHOWLIST artist 55612, 49045}
hopelijk is het droog
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Uitspraak van Partyspacer op dinsdag 26 juni 2007 om 15:22:
Yoeppieeee dat wordt weer een lekker weekendjuh Rotjuknor!!

haha!

Dit word idd vett!
Artiest Martinez
is dat nou kelly op die foto ?
Nee sully, je moet die beslagen bril op poetsen. Dat is Pamela, een echte (h)eerlijke vrouw.
 
:cheer: IWAN & RYANNE! :cheer:


(L)
Uitspraak van Raves op dinsdag 26 juni 2007 om 18:40:
is dat nou kelly op die foto ?

nee dat is idd
Uitspraak van toros op dinsdag 26 juni 2007 om 20:32:
Nee sully, je moet die beslagen bril op poetsen. Dat is Pamela, een echte (h)eerlijke vrouw

zij is een goede vriendin van iwan en ryannem hele mooie foto hee
Prefect nu nog het weer 24 gr en een zonnentje en aub weer eindigen op de nieuwe binnenweg ipv van op de brug hehe
laatste aanpassing
Uitspraak van Raves op dinsdag 26 juni 2007 om 18:40:
is dat nou kelly op die foto ?

whahaha lijkt er wel op ja!!!


Afterparty in culemborg...
Logisch :S
Artiest Space
:respect: Ive-events :respect: Gaat zekerss een knaller worden!!
:respect: Toppertjes :respect:

Helemaal zin in FFWD :P Ieder jaar weer super :yes:
 
vorig jaar was het super op de truck bij iwan, alleen was het *&*& weer, dit jaar gaat het zeker weer een super feestje worden en dan met mooi weer!!!!!!!!!!

:banana: :cheer:
laatste aanpassing
 
En dit jaar maken we er weer een super feest van , heb nou 2 keer op de kar gestaan en iedere keer was t superr en dit jaar gewoon weer dik zon :yes:
Gefeliciteerd voor IVE events

Goed gedaan Iwan!

Ik heb de laatste 2 keer enorm genoten toen ik op de truck zat...

Dit jaar doe ik ook weer mee, maar dan op een andere truck
Kijk er enorm naar uit

:cheer: :d :cheer:
Dit wordt echt weer een super feestje.... vorig jaar was echt een knaller.. tja en dit jaar.. ??? Dat zie je 11 augustus :D ik verklap niets hi hi.. maar het wordt echt VET!!!

:cheer:
laatste aanpassing
Uitspraak van Pinky Lady op dinsdag 10 juli 2007 om 15:40:
maar het wordt echt VET!!!

geen twijfel over mogelijk!o:)
FFWD wordt weer geweldig en de afterparty ook!:cheer:
jaja hier kijk ik al een hele tijd naar uit!!!
eerst knalle op de kar....en daarna naar de after party in happy dayzz
heb er ZIN ZIN ZIN in
 
Helemaal toppie :D ;p !!

Wat een feest :kwijl:!!
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFste feestje van heeeeeeel het jaar!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
 
Rotterdam here we come...!
:cheer: Yahoo...:cheer:
 
Wordt weer helemaal geweldig :bounce:
 
na ibiza gaan we door:)
Iwan en Rianne jullie hebben het weer voor elkaar.

Want wat is de tour zonder de truck van jullie.

Hopelijk hebben we wat beter weer als vorig jaar,maar het kan de pret toch niet drukken.

Je ziet ons vast wel ergens lang de kant ( rode pruik en rode zonnebril :) )

Mazzel
Werkzaam bij IVE-events
Artiest Iwan
Watch out for truck no. 22.

Enige tijd geleden hebben we een nieuwsbericht verspreid met daarin een prijsvraag om zelf op onze truck mee te rijden tijdens de Danceparade.

Uiteindelijk kunnen we jullie de uitslag bekend maken:

De winnaars van deze prijsvraag zijn:

verwijderd

&

remcy

Jullie zijn van harte welkom op onze truck. Gefeliciteerd !!!

:bounce: :bounce: :bounce:
laatste aanpassing