Partyflock
 

Little Sexmachine
Donderdag 28 juni 2007- Flexbar Amsterdam

gepubliceerd door , op
Het starstudded team van het eigenwijze exotische experiment Little sexmachine staat weer te trappelen van ongeduld om op donderdag de 28e juni weer het parade paardje uit te hangen in Amsterdams coolste vernieuwende piepjonge club Flexbar.

Little sexmachine is een uberhippe melting pot van de krolste over-de-grond-schurende tonen van Bayle Funk uit Brazilie, de hiphop kant van het coole Ed Bangers label uit Parijs, de nieuwste breakbeat meets rave stroming genaamd Baltimore, de ophitsenste sounds van upbeat-booty uit steden als Miami, Detroit en zelfs Johannesburg en de meest opwindende tonen uit London en Berlin, alwaar de allerbeste vernieuwende dans muziek wordt gemaakt door namen als Switch en Herve... Eigenlijk kan alles, zolang het maar opzwepend, feestelijk en de pan uit funkt! Sommigen noemen het de 21st century van Meubel Stukken’s succes verhaal Speedfreax, andere zien dat het vooral super verfrissend en bloedje geil is.

Vaste dj’s Mr. Wix, Wannabeastar en Joost van Bellen zijn van de partij, met ieder hun eigenwijze vers van het net geplukte schatkistjes, afgewisseld met juwelen uit den ouden doosch, van speedgarage klassiekers tot old school hiphoppertjes of een smerig glijerig Prince nummerke.
Dit keer als buitenlandse gasten het Londens/Parijse duo Radioclit, die de sterren van de hemel draaien en de vetste producties van het moment maken. Check hun mypsace pagina en je weet waar ze het over hebben, hun remix van Bonde Do Role’s Gasolina spreekt boekdelen. Hoera!

De Flexbar wordt wat opgepimpt met Miami gekleurde bubbel palen, een equilizer lichtmachine in rasta kleuren en ordinaire lichtgevende en fluor palmbomen, alsof de Curacao in een pot met druipende plastic gevallen is.
En let op: Little sexmachine heeft grote plannen voor de toekomst, dus kom en maak deel uit van wat gaat komen! Kleedt je kleurrijk over de top en less is more, iedereen in bikini gratis entree! Dit telt ook voor heren natuurlijk aangezien ze een broertje dood hebben aan intolerantie, fatsoen en machisme, en laatste regel: zwarte badkleding gewoon betalen.

RADIOCLIT
http://www.myspacemusic.com/radioclit

Little sexmachine
Donderdag 28 juni 2007
Flexbar Pazzanistraat 1 Westergasfabriek
Dj’s:), Mr. Wix, Joost van Bellen, Wannabeastar, Radioclit (London)
Mc: Lyrical Tie
22.00u-04.00u
Entree €10,- .Voorverkoop bij: Concerto
Utrechtsestraat 52-60 en Zipper Huidenstraat 7

2 opmerkingen

 
sepo