Partyflock
 
­ Nederland

4 Charity
Hardstyle & Hardcore voor KWF Kankerbestrijding

gepubliceerd door , op
4 Charity
15 juni 2007
Feest4 Charity · Ten bate van KWF Kankerbestrijding
Datumzaterdag 25 augustus 2007
LocatieLatido
Op zaterdag 25 augustus organiseert ElmoreMusic een bijzonder feest. Naast een veelbelovende line-up zal het geld dat binnen wordt gehaald op de avond zelf gedoneerd worden aan een goed doel. Het feest is daarom genaamd: ‘4 Charity’.

Gekozen is voor KWF Kankerbestrijding. Het is haast overbodig om te stellen dat kanker een vreselijke ziekte is en de organisatie wil graag haar steentje bijdragen aan de zoektocht naar geneesmethoden voor deze ziekte. Op het feest zelf zal veel informatie te vinden zijn over KWF maar het belangrijkste is natuurlijk het geld dat gedoneerd gaat worden. De toegangsprijs voor het feest is € 12,50 en na aftrek van de gemaakte kosten zal de gehele entreeopbrengst gedoneerd worden aan KWF. Ook zal er bij de in/uitgang een grote collectebus staan waar extra geld in gedoneerd kan worden.

4 Charity zal gaan plaatsvinden in Club Latido, gelegen in Amsterdam Noord op het Buikslotermeer plein. De bovenste zaal zal fungeren als de ‘Hardstyle Area’. De zaal beneden, de grote zaal, zal die avond worden omgedoopt tot ‘Hardcore Area’. Club Latido staat bekend om zijn geweldige geluidssysteem en is dus uitermate geschikt voor deze muziekstromingen. De locatie is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en naast het Buikslotermeer plein is een grote gratis parkeergelegenheid aanwezig.

De definitieve line-up laat nog even op zich wachten. Maar gezegd kan worden dat er naast een aantal veelbelovende upcoming dj’s ook de nodige gerenommeerde namen aanwezig zullen zijn. Een deel van de line-up is al bekend en is te zien op ElmoreMusic.nl.

Aangezien het feest in het teken staat van het goede doel werken zowel de organisatie als de dj’s op vrijwillige basis. Ook de locatie heeft voor uitstekende voorwaarden gezorgd zodat de kosten niet te hoog gaan uitvallen en er hopelijk een groot bedrag overblijft dat aan KWF kan worden overgemaakt. De organisatie zal na afloop van het feest een budget opstellen en deze zal zijn in te zien door ieder die dat wilt. Deze actie is ook terug te vinden op de website van KWF Kankerbestrijding: Actie voor KWF

16 opmerkingen

zal het geld dat binnen wordt gehaald op de avond zelf gedoneerd worden aan een goed doel.


Stond er laatst niet iets in de krant over dat het kwf kkfonds aandelen heeft in de tabaksindustrie?
zo ja.. dan mogen ze wat mij betreft dat hele zooitje opheffen..
ja dus...
http://www.depers.nl/binnenland/70853/Kankerbestrijding-belegt-in-tabak.html

tis toch niet te geloven... kheb ze ook nog gesponsord bij terrorheads..
geen feessies voor de kwf meer voor mij
:respect:

En je krijgt me toch een line up voor dat geld....:kwijl:
 
Uitspraak van Hakkuh-flippuh op vrijdag 15 juni 2007 om 07:51:
Stond er laatst niet iets in de krant over dat het kwf kkfonds aandelen heeft in de tabaksindustrie?
zo ja.. dan mogen ze wat mij betreft dat hele zooitje opheffen..

Is zeker geen goede actie geweest, daar waar naar ons toe benadrukt wordt dat dit feest absoluut niet in verband mag gebracht met o.a. de tabaksindustrie. En terecht. Toch is het een zeer klein deel van de beleggings portefeuille dat via een groot beleggings fonds bij de tabaksindustrie is terecht gekomen. KWF heeft hier dus niet zelf voor gekozen om in te beleggen, maar moet nu wel zelf gaan voorkomen dat het niet weer gebeurt (Y)

Maar dat neemt niet weg dat dit fonds wetenschappelijk onderzoek naar de bestrijding van kanker financiert, en dat is toch iets belangrijker dan een fout in de beleggings portefeuille! Laat ze deze fout maar formeel afhandelen, maar wij gaan ervoor zorgen dat er extra geld beschikbaar komt naar onderzoek dat er wél toe doet, omdat nog dagelijks meer mensen geconfronteerd worden met deze ***ziekte!!
laatste aanpassing
 
Reactie van KWF Kankerbestrijding
 
Werkzaam bij Rage-Online
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 15 juni 2007 om 11:46:
daar waar naar ons toe benadrukt wordt dat dit feest absoluut niet in verband mag gebracht met o.a. de tabaksindustrie

dus er mag daar niet gerookt worden? :P



Nee hoor kerel goede zaak
succes :D
 
netjes mensen echt waar
petje af voor de organisatie
dat er maar veel geld op gehaald mag worden


succes ciao
Uitspraak van B-Flock :bounce: op vrijdag 15 juni 2007 om 11:21:
En je krijgt me toch een line up voor dat geld....:kwijl:

:jaja::)
 
Top aktie.
Ik hoop dat er heel veel geld wordt opgehaald!
:respect:
 
Werkzaam bij Creative Elements
er zijn zat andere oorzaken waardoor kanker ontstaat dan roken alleen.

Als ze er dan dik 3 ton aan verdienen waarom zou je dat dan weigeren.. mensen gaan dood en je hebt geld nodig om er wat tegen te doen terwijl die industrie toch door gaat. Ik zie het probleem niet :) In dit geval zou ik kiezen voor de mensen die ziek zijn en het geld gewoon accepteren. misschieen heel fout maar het is toch een zaak van overleven.
 
Uitspraak van permanent verbannen op zondag 17 juni 2007 om 08:51:
er zijn zat andere oorzaken waardoor kanker ontstaat dan roken alleen.

Als ze er dan dik 3 ton aan verdienen waarom zou je dat dan weigeren.. mensen gaan dood en je hebt geld nodig om er wat tegen te doen terwijl die industrie toch door gaat. Ik zie het probleem niet In dit geval zou ik kiezen voor de mensen die ziek zijn en het geld gewoon accepteren. misschieen heel fout maar het is toch een zaak van overleven.

zit ook zeker een kern van waarheid in (Y)
Maar het blijft natuurlijk tegenstrijdig...de tabaksindustrie spekken met je beleggingsgeld terwijl roken één van de slechtste zaken voor de gezondheid is...

Maar wat dit betreft: wordt gewoon een mooi feest en we dragen nog bij aan een goed doel ook! :bounce:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 15 juni 2007 om 13:13:
dus er mag daar niet gerookt worden?
Breng je ze niet op ideeen? :[ ;p